בנט ושקד הולכים לרמוס לגמרי את משה פייגלין, ולקחת לו את כל המתפקדים,
וזה ממש חבל,
בנט ושקד הולכים לרמוס לגמרי את משה פייגלין, ולקחת לו את כל המתפקדים,
וזה ממש חבל,
כשפייגלין ארגן הפגנות
והכניס עדר כבשים לכביש
כדי להיות המשוגע שקם ומוחא נגד אסון אוסלו
איפה היו אז בנט ושקד?
בטיטולים? בתיכון?
כשפייגלין חרש את הארץ הזו והקים סניפים בכל מקום
שעמד מעל כל במה ותחת כל גבעה רעננה ואמר
"YES WE CAN"
שפקד אנשים ועוד אנשים כדי לתת משקל לרוח הרויזיוניסטית המקורית של הליכוד
איפה היו אז בנט ושקד?
בסניף? בתא-סטודנטים?
וכשפייגלין אמר בתקשורת את מה שאי אפשר היה להגיד
ואמר את זה כמו שאף מזוקן עם עוזי ודובון לא יכל לנסח
והקשיבו לו
כמו שלא הקשיבו לאף מתנחל עם קרניים שניסה לפניו
איפה הם היו?
אז אני לא אומרת שאני בהכרח מאמינה בדרך של פייגלין "להשפיע מבפנים"
לא יודעת אם ועד כמה הוא באמת עושה משו חשוב בליכוד או שאולי זה ביזבוז קולות שיכול לבנות מפלגה מאוד גדולה של מגוון רחב של ימניים-מסורתיים-ואילך
אבל אני כן יודעת דבר אחד
הוא לא "כוכב נולד" שצנח מי יודע מאיפה
הוא מנהיג. שעובד עם העם הזה כבר.... כ 20 שנה.
והוא לא זז מהאידיאולוגיה שהוא אמר -אז כהיום- רק מיישם אותה (לעיתים בכלים משתנים)
אישית אני בינתיים לא מרוצה מהאיחודים שמתרקמים פה
אין להם ייצוג לציבור רחב בדת"ל- שעד כה יוצג ע"י מיכאל בן ארי הי"ו
הוא לא סתם עוד אחד, יש לו משנה סדורה מאחורי הדברים, הבעיות שהוא מעלה פשוט קיימות,
לפני איזה זמן יצא לי לחשוב על זה לגבי עצמי, אני אוהב לשנוא שמאלנים, אני מתרתח בריתחת קודש כשאני רואה עיוותים, ומה? מה אח"כ? כשהימין ינצח? אני פשוט יחטוף דיכאון. (עוד אחד...
)
הטענות שלו לא נכונות רק לגבי השלטון החילוני, הן גם לגבינו, אם לא תהיה לנו השאיפה לדברים שאחרי, אם לא יהיה אלוהים מאחורי ההקרבה למען התנחלויות, אנחנו לא נרצה לנצח, ממש כמו שפייגלין כותב לגבי השלטון והחילונים, לא נרצה לנצח כי אחרי כל זה אין כלום,
אם כל הכבוד למבט היוקד של בנט ולפרצוף הנאה של שקד- פייגלין ממש לא בליגה שלהם, פשוט רמה אחרת, עם רעיון, עם משנה, לא רק פתרון לבעיית הפלסטינים, שכשהיא תיגמר ייגמר גם התפקיד שלהם,
רק פייגלין, אני אתפקד! ואתם?
באותה מידה את יכולה להגיד את זה על ביבי- איפה הוא היה כפרס היה עוזר של בן גוריון? בחיתולים?? הוא כבר נולד??
את יודעת, השנים עוברות, ונכנסים אנשים נוספים למערכת. העובדה שהם קטנים בכמה שנים לא אומרת שום דבר על אם הם יכולים/לא יכולים לנסות לקחת חלק במה שנראה להם חשוב.
אם שני אנשים לא באותו הגיל זה אומר, נניח שהם לא יכולים להתחתן?? אז מה אם יש בניהם הפרש שנים? אנחנו חיים בעולם אחד! בדיוק כמו שיש הפרש שנים ביני לבינך, ואני עדיין יכולה לדבר או להיות מנהלת פורום ג"כ (למרות שאני לא ), ככה גם הם יכולי לפעול, אפילו שהם קטנים ממנו..
(אגב, בנט, עפ"י ויקי, קטן מפייגלין רק בעשר שנים, וגם איילת שקד לא הרבה יותר קטנה (14..).
יש שלב מסויים שפער הגילאים כבר לא משחק תפקיד גדול כ"כ..
[ואגב, גם אם זה השתמע- אני לא הולכת להצביע, לא כרגע, לפחות, לבנט ושקד.]
נכון- צריך להכניס אנשים צעירים להנהגה
אבל ביחס לדובים השמנים והזקנים של המפדל (וזה לא מכוון אישית לאף דמות!)
(אדמינני- בא נראה כמה זמן יקח ליועצי תקשורת שלהם להתקשר לעוזי ברוך שימחק את המשפט הזה^^ שלי....
)
ביחס אליהם- פייגלין הוא צעיר
אבל לא צעיר מידי שאין לו קבלות, לא צעיר מידי מלהוכיח שהוא מוכן להיות ,המשוגע הימני מול כולם"
שאין לו משוא פנים גם להחליף את כל בגץ את כל הפרקליטות ואת כל המשטרה -אם הוא נכנס לשילטון,
הוא לא מפחד ומשחק בכללים "שלהם" . וזה מוכח.
נכון- גם ציפי חוטובלי נכנסה לכנסת עם מיעוט קבלות- צעירה.... אבל ב,ה היא עושה חייל
אז צריך לתת קרדיט גם לבנט ושקד
אבל לא הייתי בונה על ה"ניסיון חיים העשיר" שעדיין אין להם
ויאמר בנוסף- להיות מנכל של מועצת ישע באמשים אלו- זה לא נק' זכות למנהיג. ממש ממש לא.
הוא מתחיל עם ביבי
ביבי הוא בן אדם מאוד חכם -לפני דעותיו הפוליטיות, הוא מוציא הרבה אנרגיות וביבי מקרקס אותו.
אותם אנרגיות לו היו יוצאות על ריצה בנפרד היו מועילות הרבה יותר
לפי ראותי, פייגלין והשאר פונים לקהלים שונים.
פייגלין חוזר ומדגיש כי "יש לו אלוקים". הוא מזכיר את האנשים הפשוטים שהיו בקהילות עדות המזרח, הליכודניקים. נוסח דומה ל"נתניהו טוב ליהודים" המפעים את הרגש היהודי - עממי - מסורתי - ציוני, שנתן לנתניהו את הבחירות ב 96'.
בנט, שקד ושות' הם דוגמא לצעירים מצליחים, קב"א, שמושכים אחריהם חבר'ה אקדמאים בעיקר, גם בוגרי מכינות והסדר, בוגרי יחידות קרביות, צעירים [וצעירים בנפשם..] ציונים, אוהבים את עמם ואת ארצם, שבחלו בפוליטיקה הסקטוריאלית והמושחתת ועד היום התנענעו להם בין מפלגות ה"ימין".
אולי אפשר להשוותם לחבר'ה האמריקאים עם הרוח הצעירה והתקווה לעולם טוב יותר, שהעלו את אובמה לשלטון, רק שפה זה יהיה עם פחות דמעות.. [אולי כי אנחנו יודעים שבמדינה שלנו הכל בסוף זה חרטא..]
לא במקרה יש לפייגלין חיבור עם ציבור כמו נוער הגבעות לדוג'. חבר'ה פחות תחרותיים, פחות קרייריסטים ויותר פשוטים, עממיים, יותר אמוציונלים.
ברור שלא תקעתי פה מסמרות ואפשר למצוא הרבה יוצאים מן הכלל. עם זאת לעניותי זה הכיוון.
למי אני אצביע? הלב לגמרי עם פייגלין, אבל הפוליטיקה עם הסקטוריאליות [ע"ע ש"ס].
פייגלין אומר אמת! היא נכונה בלי קשר לקרייריסטים או פשוטים, אלוקים צריך להיות מאחורי הכל, פייגלין זה משהו אחר לגמרי, זה לא עוד פוליטיקאי מבריק,
לא מכיר את בנט, אבל ככל האדם , אחרי כמה שנים בפוליטיקה, אני מאמין שהוא יהיה פחות אידיאליסט, כי ככה זה כולם, פייגלין לא כזה , הוא משהו אחר.
שמחתי לראות אנשים מוצלחים שיודעים לדבר ועושים כבוד,
אבל אסור!!! אסור לקחת כח מפייגלין!!!

וה-4 לא ברור
בפרשה הם היו בחברון.
לא בקרית ארבע.
קרית ארבע זה השם השני של חברוןף לפי התורה והנך
3 ילידי הענק, הם לא ראו את אבא שלהם?
חוץ מלצייר את תלמי יווני עם תלמים
יכולתי כבר לבקש? ג'לביה?
כמו שרואים מציורי יהודים בלכיש מבית ראשון, מנינוה.
כאפיה זה כנראה רק למדבר ערב שם השמש חזקה יותר ולא רוצים להשרף בעורף
@משה אולי תרצה להשתמש בזה

האם הילד/ה שבתוככם עדיין קיימ/ת?
אתם בדיאלוג?
הרמוניה?
מתח?
תהליך?
מה תדעו לספר עליו/עליה?
בהנחה שהתבגרתם כבר 😆
לכל מיני שטויות מצחיקות
רוצה לקרוא?
זו הסקיצה השניה או השלישית (אשמח להערות והארות... לשיפור)
ילדה קטנה שבתוכי
אל תעלבי אל תיפגעי
אני צריך אותך כמו מים
בואי נשב בחוץ מול זריחת השמיים
אני צריך אותך אותך כמו שאת צריכה אותי
ואם בלילה תבכי תייבבי
אבוא ואתן לך חיבוק אמיתי
חיי חסרי כל אור בלעדייך
וחייך מסוכנים מאד בלעדיי
אני צריך את ליבך שתהיי מנועי
את צריכה את ראשי שאכוון את דרכך
נכתב בעת חיכוך נפש ונשמה. רוח וגשם. שכל ולב.
באמת, לרוב שולט עלי אדם ממין זכר שופע ביטחון עצמי ליצן חסר תקנה, אבל יודע להיות רציני, לפעמים בדיכאון (משתדל שלא יראו את זה), חבר טוב ואוהב מאוד. מחפש כל הזמן, ופילוסוף בלתי פשרן... הייתי קורא לאישיות שלו טיגריס, בודד פראי בלתי ניתן לאילוף, אבל כשמישהו נכנס לו ללב אז הוא בפנים. נקודה.
ולפעמים לוקחת עלי שליטה ילדה קטנה חסרת ביטחון, שבקושי מעזה לספר בדיחות כי אולי מישהו יצחק עליה... רוצה רק את הפינה שלה ושקט... אוהבת לקרוא, יכולה להתרכז ב3 דברים ביחד (ובגלל הפיצול קשב שלה גם לחשוב על שני דברים בו זמנית ממש...). לאישיות זו הייתי קורא תמנון. חכמה, ביישנית עושה הרבה...
"מצטער, כבינה מלאכותית, הכוחות שלי מוגבלים למילים, קוד ותמונות על המסך – אני לא יכול לייצר שום דבר פיזי בעולם האמיתי, ובטח שלא להזרים מים אמיתיים. האם תרצה שאצייר בשבילך מים, או שתרצה לעשות דבר נוסף?"
ארץ השוקולדאחרונהבין השאר נצפו איתו @הרב מנחם ברוד שסיפר על מעשיות הדוב החבדניק יענקלה בערבות סיביר, @הרב שניאור אשכנזי שלא ברור אם הוא אשכנזי או ספרדי, @עוז סימינובסקי שר הסרוגים בממשלת בנט, @איתמר סגל עורך שות סמס השבועי, @יאיא פינק עורך העלון "היהדות השבועית שלי", @משה הלפגוט, עורך השבועון "שבתון חזנות בפסח בבוסניה והרצגובינה 4 כוכבים" ו@זבולון אורלב , עורך העלון של צומת "שבת בשבתו"
ארץ השוקולדאחרונהבגיל 20+
הכיוון יותר סמלי, עד 100 ש"ח.
כרטיס למופע שהוא אוהב, ספר מסוג האהוב עליו, ארוחה עם
חבר , מנוי על משהו (אבל זה יותר מהסכום המדובר, בגד
עניבה (אם הוא משתמש), כיפה מיוחדת וכד')
אהבתי את הרעיון של מופע שהוא אוהב
נראה לי שאזמין כרטיסים לשנינו
תודה💖
העניין שלו
זה הבעיה עם בנים,
לבנות הכי קל לקנות מתנות
בטח שיש דברים שמעניינים בנים. הוא רגיל? הוא חנון?
לקנות לו בהקשר הזה
הוא די רגיל, טיפה חנון...
מעבדת AI
ארון תקשורת לAI
שרת אחסון לAI

קפיץאחרונהספר דווקא אחלה רעיון רק הילד בצבא ואין לו זמן לקרוא
תודה על הרעיונות🙏
ספר עם פתק החלפה.
אבל זה באמת לפי האדם...
מה ההורים שלכם עשו בשבילכן כשיצאתן לשירות לאומי?
מחפשת רעיון למתנה, ערב פרידה או משהו אחר לציין את האירוע.
וגם, אני תוהה אם בנות עדיין הולכות לשירות עם תיקי ענק, שפעם בזמני היו המאפיין של בנות שירות. בטח עברו מאז המזוודות, לא?
(פשוט תוהה מה לקנות לבת שלי).
אבל חשבתי או לקנות משהו פיזי, שישאר איתה וישמש להמשך (והרעיון הראשון היה מזוודה/תיק).
וגם לעשות איזה ערב משפחתי כלשהו ל'ברכת הדרך', רק אין לי רעיון מה עושים בערב הזה...
איך היא תצטרך לנסוע ולהתנייד, תדירות החזרה הביתה.
בתחבורה ציבורית מסודרת, אוטובוסים ורכבות, מזוודה על גלגלים יותר נוחה מתיק ענק על הגב.
יש עדיין בנות עם תיקים ענקיים, אבל יש הרבה מאוד, ואולי הרוב לדעתי האישית, עם מזוודות.
מי שחוזרת כל שבוע הביתה, צריכה משהו גדול להתארגנות ההתחלתית אך לנסיעות השבועיות תיק קטן.
מי שחוזרת הביתה רק פעם בכמה שבועות, בגלל אופי השירות, ברור שתצטרך משהו גדול מאוד בנפח.
אם יש שם מזרן נוח? נקי?
כנ"ל שאר הדברים.
ואם הכל טוב שם
מה היא אוהבת?
יש לה תחביבים?
ותמיד אפשר לקנות מכונת גלידה לדירה
זה נראה לי פינוק נחמד
* אין להזדהות ברשתות החברתיות כעובד *** אלא באישור וגם אז יש לשמור על שיח מכבד.
* ובשום מקרה אין לכתוב דברים בשם החברה, זה תפקידו של הדובר
נראה לי אני מתפטר
לא הכל חומרי בעולם הזה
סעיף ב מאוד הגיוני. זה טריוויאלי, אלא אם כן יחליטו שכל אמירה אישית היא בהגדרה של מייצגת.
סעיף א יהיה סופר מובן אם מדובר במקום בטחוני/ממשלתי וכיוצא בזה, או אם מדובר בסטראטאפ וכדומה שכל קימטוט יחרב להם את התדמית ויפגע כלכלית בגלל האטמוספירה הפוליטית שהכל שזור בה היום במקומות האלה. אחרת לא ברור בכלל למה אסור להגיד שאתה עובד במקום פלוני.