בעזהי"ת.
הייתי שמחה לצרף תמונה, אבל היא נגמרה איך שהיא יצאה מהתנור 
אז ככה:
טגנתי פלפלים (1 ירוק ו1 אדום) בשמן זית, עד שהם מתרככים
חלטתי תפו"א (2 קטנים) וגזרים (הרבה, זה טעים)
בשמן של הפלפלים טיגנתי 2 בצלים גדולים (חתוך לחצאי טבעות) ו5 שיני שום (דק דק), גם עד שמתרכך
את התפו"א והגזר חתכתי לפרוסות.
קצצתי דק מעט סלרי.
שמתי הכל בקערה אחת, הוספתי 5 ביצים ו3 כפות קמח (אפשר להוסיף קצת אבקת אפייה, אבל ממש לא חייבים)
תיבלתי במלח, פלפל שחור, מעט כמון, כורכום, טימין וריחן.
ערבבתי טוב טוב טוב, והכנסתי לתנור בחום 200 מעלות ל20 דקות.
זה נגמר מהררררררר!!!! בתאבון 

)
)
