למה לטוס שאפשר לנסוע?מושיקו
עבר עריכה על ידי תולתול בתאריך כ"ב אב תשע"ב 00:43

1
בוגאטי וויירון גרנד-ספורטס ויטס (Bugatti Veyron  Grand Sport Vitesse). המונח "חוקי לכבישים" נמתח במקרה של הבוגאטי הזו עד לקצה, כי באיזה כביש בדיוק תוכל לדהור במהירות של 408 קמ"ש כשלוחצים את דוושת הבנזין של מכונית זו עד תום. אם בכל זאת תרצו לשמור על החוק, תוכלו להגיע איתה מ-0 ל-100 קמ"ש ב-2.5 שניות. המנוע, בעל 16 צילינדרים, מספק 1,200 כוחות סוס. שלכם ב-2.4 מיליון דולר (ויש רק 350 כאלה בעולם). החלפת צמיג, אגב, תעלה לכם 20 אלף דולר

2
קניגסאג טרוויטה (Koenigsegg Trevita). המדינה שהביאה לכם את איקאה הזולה מביאה לכם גם את אחת המכוניות היקרות ביותר בעולם. ולא, זו לא וולוו. הטרוויטה הוא דגם היוקרה של קניסאג ומרכבו עשוי סגסוגת פחמן מצופה ברסיסי יהלומים, שמקנה לו נצנוץ של תכשיט. למנוע, V8 בנפח 4.8 ליטר, יש 1,018 כוחות סוס שמסוגלים להאיץ ליותר מ-400 קמ"ש. עד כה ייצרה החברה רק 3 מכוניות בדגם זה. אחת מהן נמכרה לג'יי לנו שצירף אותה לאוסף שלו המונה יותר מ-500 מכוניות. המחיר - 2.2 מיליון דולר

3

אסטון מרטין One-77. השם אומר הכל - יופי וכוח במכונית אחת, שרק 77 כמותה יצאו מקו הייצור. עם מנוע שמניב 750 כוחות סוס היא תגיע מ-0 ל-100 קמ"ש ב- 3.4 שניות ולמהירות מירבית של 350 קמ"ש. פעם היא היתה המכונית הנבחרת של ג'יימס בונד והיא יכולה להיות גם שלכם תמורת 1.85 מיליון דולר.

4
פגאני זונדה (Pagani Zonda Clinque Roadster). יצרנית איטלקית שהוציאה רק 5 "חתיכות" מהדגם הזה שהוא אחת המכוניות האקזוטיות ביותר בשוק היא גם אחת היקרות שבהן - 1.85 מיליון דולר. היא תגיע ל-100 קמ"ש ב-3.3 שניות ולמהירות מירבית של 349 קמ"ש. הפגאני משתמשת במנוע מרצדס בנץ AMG V12 שמספק לה 678 כוחות סוס והמבקרים אומרים שהיא שווה כל דולר (1.85 מיליון, זוכרים?)

5
למבורגיני רבנטון. דגם ה-Reventon הוא היקר והמהיר ביותר מבין כל דגמי למבורגיני שיוצרו עד כה. תמורת 1.6 מיליון דולר תזנקו ל-100 קמ"ש ב-3.3 שניות ותגיעו למהירות מירבית של 340 קמ"ש. העיצוב החלק שלה והעובדה שרק 20 מכוניות כאלה יוצרו, בתוספת לביצועיה על הכביש, הם שהפכו אותה למכונית יקרה כל כך. את הדגם הראשון שיצא מקו הייצור רכש חאליד עבדול רחים, שליט בחריין, ואחריו רכש את הלמבורגיני הזו גם נשיא צ'צ'ניה, רמזאן קאדירוב. צוות תוכנית טופ גיר הבריטית לקח אותה למירוץ נגד מטוס הקרב טורנדו. הלמבורגיני הגיעה שנייה

6
מייבאך לנדאולט (Maybach Landaulet). המייבאך היא מכונית הסדאן היחידה בין כל מכוניות הספורט בדירוג המכוניות היקרות בעולם. עם תג מחיר של 1.38 מיליון דולר היא מכונית היוקרה המפוארת והיקרה בעולם. המכונית מאפשרת חציצה מוחלטת בין תא הנהג הסגור לבין  המושב האחורי הניתן לפתיחה מושלמת. אם חשקתם בה כדאי שתמהרו. חברת האם של מייבאך, מרצדס בנץ, הודיעה כי תפסיק את ייצורה ב-2013

7

Zenvo ST1. בחזרה למכוניות הספורט - מ-0 ל-100 ב-2.9 שניות ובמהירות מירבית של 375 קמ"ש, ה-Zenvo היא מכונית של יצרן חדש מדנמרק שנכנס לשוק מכוניות הסופר-ספורט. דגם ה-ST1 מיוצר גם הוא במהדורה מוגבלת - קו ייצור של 15 יחידות בלבד, ובמחיר של 1.225 מיליון דולר החברה מבטיחה להטיס את טכנאיה לכל מקום בעולם למקרה שתתגלה בו תקלה כלשהי 

8
מקלארן F1. ב-1994 היתה המקלארן המכונית המהירה והיקרה ביותר בעולם. אך למרות שנבנתה לראשונה לפני 16 שנה, היא עדיין מצליחה להפיק מעצמה מהירות מירבית פנטסטית של 386 קמ"ש, ולהגיע ל-100 קמ"ש תוך 3.2 שניות. גם היום מצליחה המקלארן לשמור על מקומה בצמרת הסופר-מכוניות העולמית. מחירה - 970 אלף דולר בלבד

9

פרארי אנצו (Ferrari Enzo). זו היא מכונית-העל הפופולרית ביותר שנבנתה אי פעם. רק 399 מכוניות מסוגה יוצרו, עם תג מחיר של 670 אלף דולר וכולן נחטפו. במכירות פומביות היא נמכרת, כמשומשת, במיליון דולר, לא פחות. ובכל פעם שפרארי אנצו מתרסקת, וזה קורה למכונית שמגיעה למהירות מירבית של 349 קמ"ש, מחירן של אלה שנותרו על הכביש רק הולך ועולה

10
פגאני זונדה C12 F. עוד אחת מבית היוצר של יצרן מכוניות הספורט האיטלקי פגאני מופיעה בדירוג היקרות והמהירות ביותר בעולם. זו מדגם C12 והיא זולה בהרבה מאחותה הבכירה שבמקום השלישי. זו הצעירה עולה "רק" 667 אלף דולר, אבל גם היא מבטיחה להטיס אתכם במהירות מירבית של 346 קמ"ש ולסובב ראשים בכל מקום בו תעברו

11
SSC Ultimate Aero. ג'רוד שלבי, אמריקאי משוגע למכוניות על, הקים ב-1999 את Shelby Supercars (ובקיצור SSC). ייצור ה-Ultimate Aero החל ב-2007 ובאותה שנה הוכר דגם זה כמכונית המהירה ביותר בעולם עם 413 קמ"ש, רק מעט פחות מהבוגאטי ווירון  שהשיגה אותה שנה אחר כך עם 415 קמ"ש. 1,287 כוחות הסוס שלה יזניקו את המכונית מ-0 ל-100 קמ"ש ב-2.78 שניות. היתרון הגדול שלה - מחירה הזול יחסית למתחרותיה - רק 650 אלף דולר. אבל כדאי שתמהרו - רק 25 מכוניות מדגם זה מתוכננות לצאת מקו הייצור.

אגב הבוגאטי ווירון ספורט מגיעה ל417יוסלה קמצן (קדוש?)

ושכתבתי את זה פה כמה פה חשבו שזה מטוס

אגב הזכרתי לי אמרה:

למה לשתות ולנהוג אם אפשר לעשן ולעוף

אויש גברים גברים.. לכו תמצאו לכם אישה להשקיע בה!!*קומי אורי*
זה יקר יותרמשה
לא יותר יקר מהמכוניות האלה.. *קומי אורי*
אני בספק.אורח כלשהו
יש בדיחה על זה - לא אישי נגד אף אחד/תמושיקו

פעם אשה בקשה מבעלה משהו שמגיע מ0 ל300 תוך 3 שניות - בתקוה שהוא יבין את הרמז.

יום אחד בעלה בשמחה מבשר לה שהוא קנה לה את מה שהיא רצתה - היא פותחת את האריזה ורואה משקל

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ע-נ-ק!!!!!!!!!שדות האמונהאחרונה
417 לייקים! ‎פריסבי
חחחח יטבתה
סופסוף משהו מעניין!פריסבי
אני שמעתי על חלק מהרכבים האלה. הייתי רואה פעם "טופ-גיר", עד שעברתי לדברים אחרים.
אם אני בןthinker
וכל זה לא אומר לי כלום..
זה אומר עלי משהו לא טוב????

באופן כללי הייתי מתלהב הרבה יותר לו היית מספר שיש ברכבים הללו דלקן..
מותר לפרסם כאן את התחנת דלק שברשותי ?haim770

ב"ה

או שזה נוגד את חוקי הפורום???

המממ, מקווה שלא...מוטיז

כי גם אותי, זה לא מעניין "קדחת"

כנראה שזה גם עניין של טעם,

איך קוראים לו?... אדוארד באטלר? ממקור ראשון... שחושב שצריך לחנך במדינה ל"תרבות מוטורית" (כלשונו)

כל אחד ועניינו...

מה דעתכם על השיר שהכנתי? (איאיי)כולנו הביתה
מקסים! מאוד זורם, קליט, המוסיקה קצבית. יישר כויח!נחלת

תודה רבהכולנו הביתה

שיר גנריshaulreznik

שיש מאות כמוהו. אין בכוונתי לפגוע, חלילה, אך כדי להפיק את המיטב מה-AI, נדרשת השכלה מוזיקלית. כשמבינים אילו מעברים ומקבצים נשמעים סתמיים, יודעים מה בדיוק לבקש מהבינה המלאכותית כדי שזו תפיק לחן מקורי.

זה לא לחן מקורי, זה קאבר ללחן מפורסםכולנו הביתהאחרונה

ואשמח שתראה לי איפה יש מאות כמוהו (תורניים), לא מצאתי שירי AI ברמה הזאת.

פוליןנחלת

האם מישהו מכיר אנשים דתיים שהיו רוצים לצאת למסע

לפולין - אתרים יהודיים שמלפני השואה, חמישה ימים?

חברים שלנו היו רוצים אך לא מצאו סוכנות נסיעות שעורכת

כזה עכשיו.

הם סיפרו שאחת מהסוכנויות הציעה לגבש קבוצה

של לפחות עשרה איש. דתיים המעוניינים בהכשר

מהודר, וצניעות.

נשמח לשמוע אם לאי מי יש רעיון עבורם.

הם רוצים לנסוע עכשיו. לא מאוחר יותר.

יישר כוח!

.

רק אתרים יהודיים מלפני השואה?פשוט אני..

כלומר בלי גטאות ומחנות השמדה?

חושבת שאפשר אבל לא רק הם יהיו בדיכאון תודה רבה!נחלת

זוכר את הויכוח על האסטרונומיה?נחלתאחרונה

שאלתי אז חברה שעסקה בכך באופן יסודי ורציני פעם, היא אמרה שאין

ספרים כאלה.

פתחתי עכשיו מחשב וקפץ לי שיעור של הרב אהרן לוי שכותרתו:

איך בונים אמונה.

נפתח לי דווקא השיעור השלישי. התחלתי להאזין ואז הוא אמר

משהו על מזל. הוא הזכיר ספר של הרמב"ם (גזירת כוכבים)

ואת הרמח"ל (דעת תבונות).

חושבת שזה נוגע קצת. ממליצה.

שים לב, אם אתה שומע את השיעורים שלו, גם לתגובות.

לפעמים הן מעניינות. ואפשר לשאול אותו בתגובות והוא

תמיד עונה (אין לי מושג מאין הוא לוקח את הזמן לזה...)

הוא עונה בקצרה. כך שאם תתכוון לשאול, כדאי לנסח

את השאלה כך שהתשובה תתאים למה ששאלת.

בהחלט אפשר לבקש ממנו הפנייה למה שמעניין

אותך בנושא.

מה אתם חושביםהתלמיד העייף

הייתי בחתונה עכשיו של חבר והיה 0 אנשים מהישיבה התיכונית שלנו (היום כבר נמצאים עמוק בעולם הישיבה) הגיעו מהישיבה התיכונית אני הרב שלנו וראש הישיבה עכשיו זה לא היה בחור שקט הוא בחור שבתיכוניץ היה מאוד פעיל ובאמת היה חבר טוב של כמה חבר'ה וחברמן עכשיו בסדר לא כולם חייבים לבוא אבל מינימום חבר אחד שניים טובים מה נסגר??

עצוב ממשכְּקֶדֶם

אופייני לג'ן זישבורת,לב

והלוואי שיתעוררו מחשבות

תלוי מה הגיל שלוחושבת בקופסא

אם הוא סיים את התיכונית לפני 7-8 שנים ולא כל כלך שמר על קשרים משם, יכול להיות שזו התדלדלות טבעית של חברויות מהתיכון.

היינו פעם בחתונה של חבר של בעלי, ובעלי הרגיש צורך מיוחד שנבוא למרות שזה היה באיזה כרם נידח על איזו גבעה, כי הבחור הזה לא מאוד חברותי במיוחד וצריך לשמח. בסוף היו חוץ ממנו עוד 2 חברים, ושלושתם היו היחידים שרקדו לחתן. לכלה היו בערך 4-5 חברות. אחרי החופה בשעה 9 וחצי בערך הם עוד לא יצאו מהחדר ייחוד, ובעלי ממש התלבט כי הוא הרגיש שהוא חייב לשמח בריקודים, אבל הטרמפ שלנו (הרב שקידש בחופה) רצה לצאת, וידענו שיש לנו נסיעה של שעתיים וחצי לפחות, ושום טרמפ אחר כי אנחנו לא מכירים אף אחד שם, ומתוך אולי 50 האנשים שהיו שם חצי כבר יצאו. בסוף נסענו עם הרב.

זה כנראה אחד האירועים הכי מוזרים שהייתי בהם, ובאמת הרגיש מאוד לא נעים שלא היו חברים.

יישר כוח לכם!!נחלת

זה לא המקרה...התלמיד העייף

סיימנו תיכון לפני 3 שנים

ואני יודע שהוא שמר על קשר עם כמה מהקרובים אליו ואפילו הציע להם שידוכים

הוא לא הזמין או שהחברים לא הגיעו?חושבת בקופסא

הזמיןהתלמיד העייף

אני הייתי אחראי על ההרשמה פרסמתי בקבוצה של הכיתה שלחתי לקרובים שלו תזכורות ונאדה אפחד לא בא או אפילו נרשם

מאוד יפה מצידך. תבורךנחלת

באסהארץ השוקולדאחרונה

תלוי במרחק מהמקום ועם מי הוא שמר על קשרארץ השוקולד

יכול להיות שכעת אין לו קשר עם אף אחד מהישיבה התיכונית ולכן מיותר מבחינתו להזמין משם

אין מספיק מקום בשרתים של ערוץ 7פשוט אני..

אם אתחיל לכתוב ביקורת על הגיליון האחרון של מגזין ''פנימה'' 🙈

כמעט בכל עמוד הרגשתי צורך לדפוק את הראש בקיר, אבל הצלחתי להתגבר על היצר 🥳

הדסה הדסה למה את הלב שלי לקחת הדסההה קפיץ

אממ… בנותבנות רבות עלי

מה הקטע שלכם עם זקנים של גברים?

שלכן*בנות רבות עליאחרונה

שנים לא הייתי פה.הלב בוער למלך!

לא ידעתי שזה עדיין קיים. אז ברוכים תיהיו אנשים חדשים וישנים

אתה קיים גם מחוץ לווצאפ???אריק מהדרום

לאט לאט חוזרים למקורותהלב בוער למלך!אחרונה

עוד פעם גולש יותר זמן ממה שתכננתיחוזר תמיד לאשתי

בפעם האלף החלטתי שהפעם אני לא נסחף.

כאילו, שום דבר לא יעזור זה חזק ממני.

לא בקטע של צדקות או נפילה, פשוט נגרר, זה שורף זמן ואני מרגיש שאין לי שליטה על הזמן שלי.

מה יש באינטרנט שמטשט את גבולות הזמן, ותמיד תמיד תהיה עליו יותר זמן ממה שתכננת?

אבל היצר הרע פעיל בכל הגילים....הסקרנות.....תודה!נחלת

הפיצ'ר האהוב עליי בתקופה הזועשב לימון

שנכנסים לאתר אינטרנט והוא מציע לי לאשר שימוש בקוקיות 🤭

אם יש שיער מספיק ארוך אני מאשרת

עד עכשיו אני לא מבינה מזה הקוקיס האלהנחלת

וגם, למה מכנים את מה שזה לא יהיה, כך.

אבל אני לא דוגמא...

תודה!נחלתאחרונה

משה

עוגיות זה משמין (את בקשת ה http)

אולי יעניין אותך