בסיעתא דשמיא!
קודם כל בנות-ברוכות הבאות!
הפורום הזה כשמו כן הוא... פורום לבנות אך לא בהחצנה אלא בהפנמה... 
בתמונה יש מים מים זה דבר זורם, נקי, טהור כמו אישה.
אישה זאת מעלה, אשרינו שזכינו!
תראו- אני ב"ה נולדתי לאמא מדהימה. אמא שלי כבר בכתה ד' סיפרה לי על מחזור. היא דיברה על הכל ולא הורידה כלום,היא דיברה איתי על זה בפתיחות וכל מה ששאלתי היא ענתה.
תראו עשו כמה שיחות איתנו בבי"ס על הדברים האלה. על האישה שאנחנו. קודם כל- בנות מתפאדחות לדבר על זה מה שאני חושבת שבכלל לא צריך להיות.
ממה שאני מדברת עם חברות שלי- בנות שונאות את זה. זה כואב,מציק,לא כיף.
ודוגרי בנות אומרות-מה אנחנו צריכות את זה?! אנחנו כרגע לא צריכות ללדת אז מה הקטע של הדבר הזה?
אז אני אספר לכן משו. לפני שנה בערך קיבלתי והיו לי כאבי תופת וכל השלושה ימים בערך שכבתי במיטה. יכולתי בכיף להכנס לדכאון.אבל לא, פשוט התחברתי לעצמי. והודיתי לקב"ה על זה שאני נולדתי בת.לא יודעת מאיפה זה בא לי.
ומאז אני מחכה שזה יבוא ממש מחכה לזה.
טוב, אז תראו הנושא של הפורום זה ממש לא מחזור. אבל הוא בעצם מה שהביא אותי לפתוח את הפורום.
מה המטרה של הפורום?! מה אמורים לעשות כאן?! ו-מזה המקום הזה בדיוק?!
-אישה(כן בננות,אנחנו כבר כמעט נשים..)היא משו טהור,נקי,פנימי,זורם.יש בנו עוצמה וכוח.
הקב"ה ברא אותנו עם המון כוח.אבל ורב הכוח שלנו הוא לא פיזי,הוא לא חיצוני. יש בנו כוח חזק בפנימיות שלנו.אני יודעת שחזרתי(ואני עוד אחזור) הרבה על הפנימיות אבל כן, כאלה אנחנו,נעים להכיר.
ובעצם אחד הדברים שרציתי שנעשה בפורום זה שננסה ליצור כאן מקום נעים וטוב שעל ידי שרשורים ותגובות כאן כל אחת ואחת תצליח להגיע אל עצמה. אל הפנימיות שבה.הכוח שבה.
כל כבודה בת מלך פנימה.
-אז דברתי על הפנימיות. אבל כן יש בנו גם משו יפה ומקסים שקוראים לו-יופי.
יש כאלה שלא ינסו להתיפייף ולא יתאפרו ולא כלום. ויש כאלה שכן, הם כל היום יעמדו מול המראה וינסו להיות כמה שיותר יפות. ויש גם כאלה שבאמצע..
אז אני אגיד לכם את דעתי האישית- אני חושבת שאנחנו צריכות להיות יפות בצניעות.
פעם אישה היתה מתיפייפת בשביל בעלה. היום לא., להיפך בבית הולכים עם סמרטוטים ובחוץ הולכים עם בגדי מלכים. מה פה קורה פה?
איבדנו את הפשטות, את הצניעות, את החיבור לעצמנו. וכן זה חלק מהמטרה של הפורם לשאול שאלות על צניעות,על יופי ו----על עצמינו.
אבל עזבו שניה את הנושא של הפורום. בבקשה תשתדלו לא לפגוע,לזלזל,להעליב אחת את השניה.
אני רוצה שתהיה כאן אווירה טוב. שנוכל לצחוק ביחד, לכאוב ביחד ולהתבאס ביחד...
אבל זה יהיה בלתי אפשרי עם האווירה לא תהיה טובה.
( כתבה - אורושקוש )
למה הוא נועד?
לדיונים/פריקות כל נושא שאי אפשר לדבר עליו בפורום מעורב ושקשור לבנות, אבל בגבול הטעם הטוב, שרשורים לא ראויים ימחקו/ינעלו כמובן.
קהל יעד:
בנות מגילאי 13 וחצי ומעלה..
חוקי הפורום:
1). דיבור בשפה נאותה.
2). שמירה על ההלכה.
3). נתינת כבוד ולא לזלזל.
וכיוצא בזאת...
כלל חשוב: אם מישהי יודעת על כינוי מתחזה חובה לפנות לאחת המנהלות.
הבהרה חשובה בקשר לשאלה שנשאלת רבות:
איך אפשר לכתוב אם יש כאן בנים לא ידועים?
א. בדיוק מהסיבה הזאת הפורום עכשיו מותחל מחדש בקטע של הכינויים, ויש סינון מקפיד יותר מבעבר ובע"ה נעשה ונצליח.![]()
ב. אנחנו משתדלות לעקוב, וגם כאן באישי לכל מקרה שנודע לכן/נראה לכן חשוד![]()
ג. בן שנמצא פה בסופו של דבר זה בעיה ש-ל-ו! הוא נדפק מזה. ואנחנו צריכות לעשות תהשתדלות אבל לא מעבר.![]()
בהצלחות לנו
המנהלות...![]()
מוזמנות להגיב...
)