דיון חשובאפרת

לפני שבוע דיברתי עם יוסי ורדי, מזכ"ל התנועה

והוא אמר לי שבשיחה שהייתה לו עם כמה מהחבר'ה בתנועה הם טענו שהסיבה שנכנסים לפורום פה הרבה יותר מאשר לפורום באתר של התנועה היא ש...

הפורום מעורב!

ואנשים רוצים לדבר עם המין השני.

מה דעתכם? זה נכון?

אפרת ליבי, מנהלת אתר התנועה

atrariel@gmail.com

אגב מחכים לכם שתשלחו תמונות מהמחנה...

ממש לא חושבת.-יהודית-

ואם אני כ"כ כ"כ רוצה, אוכל גם להכנס ולקרוא בפורום של הבנים.

למה תמיד לומר רע על דבר אחר, שהוא לך שלך?
אוף, זה מתסכל.

ובאמת. לא חושבת שהפתרון הוא לגרום להעביר את כל העולם לפורום שם. יש פה אחד עם בסיס טוב שאפשר להפיק ממנו הרבה מאד טוב. ומי שמחפש משהו אחר יוכל לעשות את זה גם בכל מקום אחר, זהו.
קיצור, זה ממש לא הגורם בעייני. וזה שאולי יש גם את אלו, לא אומר שאפשר לומר בתור כלל שזה הגורם.

ממש לא חושבת ככה.אווזה.

לדעתי זה שנכנסים לפה ולא לפורום שבאתר, זה שממילא אנשים נכנסים לפורומים של ערוץ 7, אז הם נכנסים גם לפה.

אבל בשעות הפנאי שלי אני לא נכנסת לאתר של תנועת אריא.. בניגוד לכאן, שכן. אני לא יכנס לאתר במיוחד בשביל הפורום. ולכאן, כשכבר נכנסים, קופצים לפה לביקור.

מבינה?

מסכימה עם אורה!!!החיים יפים...
^^אובז'יי!!

אני נכנסת לכאן, בין יתר הפורומים...

מתי אני זוכרת להכינס לאתר? הפעם האחרונה שנכנסתי הייתה בהרשמה למחנה...

סליחה אבל זה שיא הנכוןזיבו

מתי שאתה בתנועה שאין בה משו כזה כלומר שיש בה הגבלות

אז כן אנשים באמת מעדיפים את זה כי פה זה מעורב

גם אם הם חושבים שלא זה פסיכולוגי

רוצים להוכיח לעצמכם שזה לא נכון

תעזבו את הפורום הזה ולכו לפורומים באתר החדש

בהצלוחה לכוווולם!!!

זה ממש לא בגלל זה!אובז'יי!!

אם היה פה פורום נפרד, הייתי נכנסת אליו!! אצלי- זה אך ורק בגלל הנגישות וזה.

שבת שלום.

תסתכל מסביב ותאמר לי מה רמת ה"מעורבות" פה...רציתי

מהתגובה שלך אפשר כבר להבין שאם אין לפחות 2 בנים ו-2 בנות שמגיבים אחד לשני בכל שרשור מוחקים את השרשור... <צ>

לעצם הענין,

לא רוצה לדבר בשם אחרים, אבל אני אישית לא נכנס לאתר של התנועה(כולל הפורומים) בגלל שהוא פשוט אתר לא נעים לעין, לא נוח לשימוש, והרבה פחות מפותח.

לגבי הפורום עצמו ישנן כמה סיבות נוספות( שסביר שכולן, אולי חוץ מהראשונה, נכונות גם לגבי השאר פה) :

א. עברתי כבר את הגיל(גם לפורום בערוץ 7 אני בקושי נכנס).

ב. אין הרבה אנשים בפורומים באתר של התנועה, וכל(או הרוב המוחלט) מי שנמצא שם - נמצא גם פה, בנוסף לכל אלה שלא נמצאים באתר של התנועה אבל כן נמצאים פה.

ג. נסיונות שונים של התנועה להשתמש באתר שלה כאמצעי לחינוך מרתיעים אותי משימוש כלשהו במה שהיא מציעה בפורומים. למה לי להיכנס לפורום שהצ'אט בו מוגבל לשלוש שעות(סליחה אם אני לא מדייק)? כלומר, אני מאוד שמח שתנועת אריאל רואה ערך בזה שעיקר הזמן של החניכים יהיה מושקע במציאות ולא באינטרנט, אבל אני ממש לא רוצה שהצ'אט שלי יפסיק ליפול באמצע שיחה כי "נגמר לי הזמן המוקצב"... הרבה יותר עדיף מבחינתי להשתמש בפלטפורמה שלא מגבילה אותי מאף בחינה, לא צריכה להתפתח מבחינה טכנית(עם כל הבעיות הטכניות הכרוכות בזה, כמו נפילות של השרתים, בעיות ב-RTL, מידע שנמחק, וכן הלאה), נוחה, וכל מי שאני מחפש ימצא בה.

ד. יש בערוץ 7 עוד פורומים. למה לי להתחבר בכל פעם מחדש לעוד אתר רק בשביל לקבל את הגישה והאפשרות לעשות את מה שאני עושה עם עוד אנשים בפורום - רק מפורומים אחרים? פה זה חוסך זמן, כוח(תקראו לזה עצלנות), סבלנות, כאב ראש של לזכור עוד ססמא וכן הלאה.

אגב,אם אני לא מדבר עם בנות אבל אני גולש בפורום מעורב, זה נקרא שאני מעוניין בלדבר עם בנות או שזה יותר כמו הליכה ברחוב בישוב שלי?<צ>

כל טוב ושבת שלום!

אוי, אפשר לחשוב שמעורב כאן..פונ3'ה!!
עבר עריכה על ידי פונ3'ה!! בתאריך כ"ב אב תשע"ב 16:41

סורי, אבל העלה לי גיחוח קל על פני..

מי שרוצה מעורב לא ייכנס בשביל זה לפורום הזה..

סתם מידי פעם יש פה דברים מעניינים.. לא הרבה מעבר.

אפרת שלום, הסיבה שחבר'ה כותבים כאן זה בגלללפרוש כנפיים

שהם גם ככה נמצאים בערוץ 7 ובין השאר יש כאן עוד כמה פורמים שאנחנו נכנסים אליהם...

אני אישית ניסיתי תקופה די ארוכה להיות בפורום של התנועה אבל הפורום צריך שיפור די רציני כדי שיהיה כייף להכנס אליו.

כמה נקודותאפרת

א. למי שטוען שהפורום הוא לא מעורב, לא אכנס עוד פעם לדיון הנצחי, רק אביא עובדות שיש לי מספר חברות שב"ה התחתנו דרך הפורום הזה. (כן, תח"ב) ובנוסף להן עוד כמה חברות שמהן ומהחבר שלהן לא יצא כלום...

ב. למי שטוען שבפורום של התנועה פחות נכנסים, זה עניין של החלטה אם כולם פה יחליטו שנכנסים אז יהיו שם אנשים, ודבר שני, זה עניין של מודעות וזמן, עובדה שעם הזמן נכנסים לשם יותר.

ג. לגבי הנוחות של הפורום - אנחנו עובדים על שיפורים כל הזמן (רק לפני שבועיים הכנסנו 7 שיפורים לפורום שעלו הרבה זמן ומשאבים), אבל - מה שאני צריכה מכם זה שתכתבו מה מפריע, כי חבל שנשפר ונשפר ובסוף נגלה שבכלל נקודות אחרות בעיצוב או באופן השימוש בפורום מפריעות, לכן שכל מי שכתב שהפורום בתנועה לא נוח לו, שיכתוב פה למה, ונשפר.

ד. לגבי הצ'אט הגבלת שעות - קודם כל זה משהו שעוד לא עלה, אז חבל לדבר סתם, ודבר שני מדובר בצ'אט סניפי ולא בפורום או שיחה אישית. וגם - באמת יש פה עניין חינוכי, ולכן אנחנו רוצים להגביל.

שבת שלום

..טובי =][=

כדי שתשפרו באתר של התנועה את האופציות לרווח בשירשורים בפורומים.

קשה מאוד לקרוא כשאין פסקאות. (וזה לא בעית הכותב. יצא לי לכתוב כמה פעמים, והוא פשוט צימצם לי בעצמו את הפסקאות.)

והלוואי ועם הזמן יכנסו אליו יותר.. כי השירשורים שם זוכים למקסימום תגובה שתים.

משו שמפריע לי..denafh

נורא קשה להגיב זה לוקח אותך למקום אחר...

וא"א לראות את כל השרשורים באותו נוחות

משהו שמפריע לי- שא"א לערוך את התגובות..הודיה3
ממש לא..{ר}ציניתאחרונה

הפורום באתר יבש ומשעממם אין בו כלוום..

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך