טוב אז אחרי המחנה עשינו לנו הצוות סעודת צוות ועלה נושא שהפריע לי נורא במחנה ובמיוחד במחנה הכנה.. אנחנו חוזרים לנו ממסלול (לומשנה שחיכינו איזה חצי שעה כדי שלא נפגש עם הבנים) ובשביל קרוב למחנה נמצאים הבנים בצד השביל עושים איזה פעילות... חס וחלילה שיעבירו אותנו בשביל מהר.. במקום זה עושים מהעניין עסק, עושים לנו עיקוף מסביב בשמש וכאילו שלא ראינו ת'בנים שהיינו מטר לידם שפנינו לשביל שעושה ת'עיקוף.. גם במחנה עצמו שמעתי תלונות ממדריכות נבטים אצלינו שהם עשו סיבובים בשביל שחס וחלילה הם לא יקלטו את הבנים בזווית עינהם.. אני לא ממש מבינה את החשיבות הרבה שבעניין של לא לראות את הבנים אבל נגיד ואני מבינה- איך תנועת אריאל חושבת שהיא יכולה לקיים מחנה בנים ומחנה בנות באותו מקום כאשר לכל מחנה יש לפחות 5 שכבות גילאים ולצפות שב-5 האלה לא יפגשו ת'חמש האחרים??? זה לא נראלי פייר לעשות סיבובים בשביל משו כ"כ מטומטם.. מה נראלכם כבר יקרה ב-5 שניות שעוצרים את הבנות והבנים עוברים מהר..? אני מכירה את כל הבעיות בלעשות 2 מחנות נפרדים.. צריך הרבה יותר תקציבים.. יותר כח אדם.. עוד מקומות.. אם נעשה את זה בזמנים נפרדים אז זה גם מעצבן הרבה משפחות שיש להם גם בנים וגם בנות בתנועה ואם נעשה באותו זמן אז לא יהיה מספיק אנשים וכו'.. אני מבינה את התירוצים והם נכונים וצודקים אבל התנועה צריכה להחליט או זה או זה.. א"א לקיים את המחנות מטר אחד מהשני ולצפות שלא ייפגשו בכלל קבוצות של בנים ובנות.. אם התנועה רוצה להיות תנועה שעושה הכל מלכתחילה ועד הסוף אז הגיע הזמן למחנות נפרדים (למרות שאני ממש לא רואה בכך צורך..) או שהיא צריכה להתפשר (מה שלדעתי הוא לא ממש פשרה- כי אין בזה שום בעיה.. לא יוצא לכם לראות בנים ברחוב??!). עוד משו שקשור לזה.. בהסעות לסמינריון הדרכה היה לסניף שלנו (רמב"ש) ובית שמש אוטובוס ביחד כדי שלא נצטרך ליסוע לירושלים ומשם למגדל עוז כי זה מזה אירוך דרך בשבילנו וגם ככה אנחנו ממלאים אוטובוס.. אני לא מבינה לא יכלו לעשות לנו אותו דבר במחנה?? נכון בשביל למלות אוטובוס היינו צריכים גם את הבנים של רמב"ש וגם של בית שמש אבל חס וחלילה שנעשה אוטובוס מעורב.. אנחנו באמת דוסים ואנחנו לא מחפשים ת'בנים (וגם אם כן אפחד לא יעיז לעשות כלום באוטובוס של התנועה..) זה באמת כזה עסק להושיב ת'בנים מקדימה ובנות מאחורה ולחסוך לנו שעות נסיעה ושינה??!! גם ככה אנחנו נסענו איתם באוטובוס לבנייני האומה.. קיצור, העניין הזה נורא הפריע לי והודגש לי במיוחד במחנה הזה במיוחד בתור מדריכה ושמעתי את זה משאר הצוות שלנו גם.. אשמח לתגובות!! יומטוב!! 
פרסמתי גם באתר התנועה אבל בגלל שלפה יותר נכנסים...denafh
צודקתמר one
גם אני חושב ככה מי שמחפש בנים/בנות לא צריך לבוא עד לכרמל בשביל זה היום בכל חור יש את בני המין השני!!
התנועה הזאת יותר מדי מקצינה!!!
כולה עשו לכם "הדרת בנים" זה הכל...לפרוש כנפיים
זה ממש חמודשונמית
רק אצלנו זה יהיה...
כמו שלמשל לבשו לנו את החולצותנועה לפני הסמינריון ב9 הימים...![]()
אני אוהבת את זה בתנועה שלנו- ההליכה עם העקרונות עד הסוף. זה ממש ראוי להערכה.
העניין הוא שממילא מכירים אחד את השני בשכונה וכו'צחקן
וברגע שנמצאים ידח זה פתח להמון קלות ראש.
פתח לקלות ראש? לצערי נוכחתי לדעת שבשכונה אפשרלפרוש כנפיים
לדבר עם בנות זה לא נורא וכו' אבל במחנה קיץ של אריאל שאני אדבר עם בנות מה פתאום.
צר לי אבל במילים אחרות זה מה שאמרת...
דינה..!!לב אדום.
אני מסכים איתך שזה מקומם, מרגיש רשמי מידי..
אנחנו רואים בנות גם מתחת לבית, בסוף עונג שבת בדרך הבייתה, ובהסעה לבינייני האומה...
אז מה הלחץ...?
אבל העיקרון הוא שאנחנו תנועה, ומה שמיחד אותנו משאר התנועות הוא ההליכה ללא פשרות.
לא להתקרב לפשרות בכלל..
יכולנו לעשות אוטבוס אחד, אבל זאת פשרה, ואנחנו כאריאלניקים מסוגלים להתאמץ בשביל לא להכנס לזה,
אנחנו נקדיש זמן ושינה בשביל הערכים שלנו, אנחנו עובדים ללא פשרות..
וכשאנחנו פועלים כתנועה, ומייצגים דרך, אז אנחנו גם עובדים על פי כל הנקודות שמכונות אותנו,
אנחנו כתנועה לא ננהג בפשרה..
אולי ברחוב אני אפגוש בת מהסניף של הבנות, אולי בהסעה גם..
אבל אז אני ואת לא מייצגים את תנועת אריאל,
וכשאנחנו כן מייצגים - אנחנו מתהגים כמו שמצופה מלובש חולצתנועה...
אז לכן לבשו את החולצות של הסמינריון לפני, ולכן עובדים קשה מאוד במחנה כדי למנוע כל ממשק ומגע עם הבנות..
ואת השאלה שלך... שאלו הרבה...
"למה המחנות באותו הזמן..?"
אז באמת האידיאל אומר להפריד אותן,
אבל זה בכלל לא מתקרב להיות פשוט..
אני אומר לך את זה בתור אחד שנמצא בפנים,
זה סד"כ (סדר כוחות..) וכח אדם מטורף, זה עוד כמיות של כסף שכרגע קשה להתמודד איתן, זה משאבים, זה הכל..
אז אנחנו רוצים להפריד את המחנות, סגרנו שאנחנו משתדלים לא להיות פשרנים...
אבל כאן זה גובל באי אפשרי, התנועה כנראה לא תצליח להתמודד עם צרכים כאלו.
אז במסגרת הקיים אנחנו מנסים להגיע לרמת היעילות הגבוהה ביותר, הכי גבוה שאפשר..!
ולכן סובבו אתכן בשמש, או השאירו אתכן לחכות, לכן הוציאו אתכן מהמיטה קצת לפני..
נכון, זה קשה ולפעמים לא הכי כיף, אבל אידיאל זה דבר שמשקיעים בו..
כי כשאנחנו לובשים חולצת תנועה אנחנו מיצגים, אנחנו הולכים ללא פשרות..!
להיות אריאלניק\ית.... זכות שהיא חובה...
....

באידיאל משקיעים.. אבל זה לא אידיאל!!denafh
זה אידיאל שהתנועה ככה תחסום אותנו כדי שנראה בן ברחוב אנחנו נתהלב? זה אידיאל שאם שכן שלנו אומר לנו שלום אנחנו נחשוב שהוא החבר הכי טוב שלנו.. סתם כי בחיים לא היה לי לפני קשר עם בן??
ממ.... זה לא האידיאל....לב אדום.
ואת הסברה הזאת גם שמעתי..
והיא אמיתית..
אבל יש כאן עוד כמה גורמים,
אני חושב שתנועה שמגדירה את עצמה ללא פשרות צריכה גם לנהוג כך, לא לחפש את המותר אלא את עבודת ה' באמת..
יש וויכוחים על עבודת ה' הזאת, כי יש דרכים רבות לעבודה, אבל העיקרון הוא חיפוש אמת ופחות התחמקות של היתירים..
לא, האידיאל הוא לא שתיראי בן ברחוב ומיד תידלקי עליו.. נכון..
אבל זה נכנס כבר לחייך הפרטיים, והתנועה כתנועה תלך ללא פשרות..!
את תחליטי איך חייך ייראו, איך יראה הבית שתיבני בהמשך,
אבל התנועה כתנועה, כשהיא מייצגת את עצמה - היא תלך על פי האידיאל, ללא פשרות..
אז תגידי לי שזה נגזרת של זה..שהאידיאל של התנועה גורם לכך,
אז את צודקת, ובאמת באמת יש מצב שחניך בתנועה הזאת יתרגש יותר אם ילדה אחת תעזור לו לבחור גבינה במכולת, או שחניכה תתרגש יותר אם מישהו יוותר לה בטרמפיאדה..
ואני מוכן לקבל את המצב הזה..!!....
אני מוכן שהמצב יראה ככה, ולא במצב ההפוך, שם לעיתים הרגש קצת נעלם..
אני חושב שנערה שבונה את ביתה לאחר שחונכה בדרך הזאת, היא תבנה אותו בצורה נכונה יותר, אמיתית יותר...
תמימה יותר,, ובמובן הטוב..!!
אני לא חושב שזה חיסרון, זה ייתרון, זה מדהים וכל כך נכון..
ושוב, התנועה כתנועה - תמיד צריכה ללכת על פי החזון שלה,
על פי מה שהיא מאמינה בו, וחורטת על הדגל..
החיים האישיים ניתנים לבחירה, אבל כשאנחנו מייצגים, אנחנו הולכים על פי אותו חזון..
כל הזמן..
אחלה יום..!.
ולא רק זה הייתי צריכה ללכת לתחנה לבד במוצ"ש ....{ר}צינית
באמצע הלילה בגלל שהם לא רצו לעשות הסעה לבנות כי לא היו הרבה והם לא רצו גם לאחד עם הבנים!!
איפה ההתחשבות של ההנהלה הזאת?!
שומרים שומרים ויש הלכה אבל ההלכה לא אומרת שצריך להיות כל כך קיצוניים זה בערך אותו רעיון של לא ללכת ברחוב עם בנים אז בואו נעשה כדור הארץ בנים וכדור הארץ בנות כדי שלעולם חס וחלילה לא נראה אחד את השני...
זה ממש קיצוניות ולא בסדר!!!
וחוץ מזה שהבנים היו פחות מאיתנו אז יהיה קל יותר להזיז אותם מהשטח מאשר אותנו..
אז תתחילו לחשוב קצת מעבר להללכה... לא צריך ללכת עם ההלכה דוך!!!
אם זה אני לא מסכימה... צריך ללכת עם ההלכה דוך..denafh
אני רק לא בטוחה שזה מה שההלכה אומרת ומחייבת עד הסוף..
אפשר להפנות את השאלה לרכזות ואני מניח שתהיה להןלפרוש כנפייםאחרונה
תשובות שיספקו אותכם.
בהצלחה לכולנו!!!
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים
פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,
אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,
וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....
*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*
למה ערוץ 7קעלעברימבאר
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים
אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.
אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.
אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...
המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
כן גם ליקעלעברימבאר
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי
מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל
לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה
😜
סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז
מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?
צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה
מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).
בהצלחה רבה
הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb
או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?
צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל
מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,
ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל
מאוד
לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה
ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"?
בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?
מבחינת סגנון דתי/חרדי, מה חשוב לך?
איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...
הכנסה נוספת 4נטע ברזני
דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗
(ללא השקעה) וללא ניסיון!
ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי
👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇
זמינות מיידית!
יש פה איראלנקים?בת סוד
בואו נעשה מאגר פעולות