א. שם המשתמש שלך הוא "שמח בחלקו", אז תשמח בחלקך! המשפחה שלך צריכה להיות הגאווה שלך, אבל לא תמיד איך שהבית נראה זה משקף אותך...ותמיד אפשר לדבר על זה אח"כ או להכין אותה לפני...
יש מצבים שההורים פשוטים מאוד והילדים ההיפך הגמור, זה שבית ההורים שלך נראה ככה (שזה לא חיסרון בכלל!) לא בהכרח כך ייראה הבית שלך, זה תלוי בשניכם.
ב. ול"ד." - שציינת שזה מבחן טוב לגביה. לא כ"כ מסכימה, יש בחורות שזה נורא מפריע להן החוסר סדר, ניקיון ואסתטיקה. השאלה כמה ואיך, אם זה מה שיגרום לה לפסול את הקשר לאחר שהיה ברור שתמשיכו אז אכן יש בעיה. וזה סביר לגמרי שזה יפריע לה, ואת זה אני אומרת מנק' מבט של מישהי שהדברים האלה מאוד חשובים לה. רק מניסיון של קרוביי שגם הם חיים בבית פשוט וזה בגלל ההורים נטו. אני יודעת שהילדים ממש לא כאלה וזה לא אמור להפריע. לכן, הייתי בודקת ומבררת אם גם הוא כזה, אם גם הוא כזה זה כבר שיקול אחר. כי יש כאלה שמייחסים לזה חשיבות מאוד גדולה.
הנקודה העיקרית היא, שאין בעיה שזה יפריע לה. לך זה לא אמור להפריע. אבל אם זה מפריע לה, תבדוק מאיפה זה מגיע ותסיק את המסקנות! העיקר שיהיה ב"הצלחה והקב"ה יזמן לך את זיווגך האמיתי משורש נשמתך בקרוב!!!