אני יודעת שדיברו על זה פה אבל...שוס להיות שלוס

טוב, אני מדברת בעיניין ההדרכה שאני חושבת שדווקא בגיל הזה (בגיל של ההדרכה ז"א) מתעוררות כל כך הרבה שאלות באמונה וכאלה אז אם אתה עדיין לא לגמרי שלם עם עצמך אז איך אתה יכול ללכת ולהגיד לאחרים איך הם אמורים לנהוג (ביחס נגיד ליהדות...) לא יודעת, זה נראה לי קצת צבוע...      זה קשור לי לעכשיו אז אני אשמח לתשובות...

תודה מראש...

כנסי-טימון!
גמני חשבתי ככה אבל התברר לי שזה ממש לא נכון. כל פעולה שתעבירי בעז"ה תעבירי על נושא שבכללי את מסכימה איתו או רוצה לפתח דיון וכו'..
לי הרבה פעמים קרה שהעברתי פעולה שדעתי לא היתה ברורה על הנושא ותוך כדי הכנת הפעולה הבהרתי לעצמי יותר את הנושא והתחזקתי בעצמי.

ותמיד תמיד אני והמדשית משתדלות לומר לחניכות בכל פעולה שאנחנו גם לוקחות את המסר לעצמינו ושזו פעולה גם בשבילנו כי אף אחד לא מושלם.

מקווה שעזרתי ופתרתי חלק מהבעיות..
מסכימה ומוסיפה-ניל"ס
באמת יש דברים ונושאים שמתחזקים תןך כדי הכנת הפעולה, וגם החניכות מוסיפות הרבה בדעות ושאלות (גם ה"קטנות"). בדיוק אתמול העבירו לי פעולה שהדיון התפתח בנושא של פעולה שהעברנו, וראיתי כמה שזה תרם לי! (זה קורה כל הזמן!)
אבל בכ"ז- אם את מרגישה שאת לא יכולה להעביר על נושא מסוים עד שתבררי אותו לעצמך, חכי קצת ואולי תוכלי בהמשך. רק תחשבי על זה- אם כולם , לצערנו, חוטאים בלשון הרע, לא תעבירי על זה פעולה?
בתקווה שעזרתי...
תודה,שוס להיות שלוס
אבל המצב קצת שונה,
זה לילדים שהרבה מהקשר ליהדות שלהם הוא קשור בסניף אז יכול להיות שכשאני אומר משהו זאת תהיה הפעם הראשונה שהם ישמעו את זה ומבחינת ההתחזקות זה לא לגמרי יכול להיות הדדי (ז"א לפי המצב שלהם שהגדרתי...)
ובזמן האחרון עם הרבה דברים שהסכמתי בעבר אני כבר פחות מסכימה (אולי זה ישתנה , אני לא יודעת..)
ועל אותם דברים איך אני אוכל להעביר פעולה?....
זה דווקא יותר...ניל"ס
לפעמים כ"כ מתעמקים בפרטים חיצוניים, שאת הבסיס שוכחים קצת.
כשתעבירי להם על דברים שהם בסיסיים ת'כלס- האמונה דווקא יותר תתחזק, מאחר והבסיס חזק (כי העברת על זה פעולה, וכבר הסכמנו שזה תורם), ומתוך זה תוכלי להתרחב ולפרוץ בעצמך, אישית.
בנוגע לנושאים האחרים- נראה לי שהבנתי למה את מתכוונת, וזה קרה למדשי"ת...אבל העברנו בסוף פעולות על היבטים שונים בנושאים האלה, בלי לערב דעה אישית (ז"א כמה שפחות...). כשרוצים- מצליחים.
ב"הצלחה וכל הכבוד!
טוב תודה, הקטע שאני רוצה להיות שלמה עם כל מינישוס להיות שלוס
דברים אבל לא משנה, כלום לא בטוח... (בקשר להדרכה...)
לכי על הצדדים החזקים שלךא"י בנשמה
לכל מדריך/מדריכה יש ב"ה יחודיות משלו/ה ולכן תעשי עם עצמך חושבים מה הנקודות שבטוח יש לך מה להעביר לשבט.
אני עושה את זה כבר כמעט שנתיים ורואים איך הפעולות משתנות בהתאם לתובנות ולמחשבות שלי בתקופה הנ"ל.
בטוח שתמצאי משו שלא יהיה לך הרגשה של צביעות שתעבירי.
וזה בדוק שפעולה שלא יוצאת מהנשמה לא נכנסת לראש של החניכות.
ועוד המלצה חמה ההדרכה ממש בונה אנשים-לכי על זה!
שאלה יפהSpEcIaLl
לדעתי זה דווקא מצויין שזה בגיל הזה..בדיוק כשכל השאלות עולות ומציקות..זה מה שבונה אותם ויכול לענות להם על השאלות..או פשוט מאד להשתיק אותם..
אני לא בטוחה שלהשתיק זה טובשוס להיות שלוס
ואני לא רוצה שזה יקרה...
כנסיSpEcIaLl
את נמצאת בשלב שרוב בני הנוער בגילך נמצאים בו...או עברו אותו כבר..גם אני עברתי אותו וזה הדבר הכי קשה שהיה לי בגיל הזה ויש לי הרבה מה להגיד לך על זה ..וגם באותו עניין של ההדרכה..
אני יכולה לתת לך הסבר במסר"ש או ש"א אם בא לך שלחי הודעה..;)
ב"הצלחה!!
יסוד חשוב בעניין הזה.אנונימי (פותח)
שמעתי פעם בשם הרב יהושע שפירא שהוא הלך לשאול את אחד מגדולי הדור האם שייך שבחור בשיעור א',ב' ילך לעשות הפצות (דוכן בעיר)?

אותו רב ענה לו שהוא לא חושב שכדאי.
ואז אמר הרב יהושע שהוא החליט שדווקא כן, זה כדאי וכדאי (ואפי' את השבושי"ם הוא שולח בימי שישי להפצות) ומדוע?
ברגע שאתה מעמיד את האדם בצד השני של השולחן בתור אחד שאמור להפיץ את מה שעל השולחן שלו, אזי כל מה שהוא אומר בעצם נכנס אצלו הרבה יותר חזק ועוצמתי. הוא מרגיש שהוא מייצג משהו וזה מה שגורם לו להתחזק בעניין הזה.
בעניין הזה גם שמעתי בשם ר' נחמן (לא יודע איפה בדיוק) שכשאדם מדבר דיבורי אמונה עם חבר שלו אז כל מה שהוא אומר חוזר אליו ויושב אצלו חזק. (בבחינת "אור חוזר")

מצד שני ישנה עוד אסכולה שאם תרצי תוכלי לאמץ אותה:
(ואת זה שמעתי מרב שהדריך לגבי הפצות)
שלא לדבר בנושא שאני לא סגור עליו או יש לי כל מיני תהיות ונפילות לגביו.
אבל כן לדבר בנושאים חזקים שכן ברור לי לגביהם!

בכל מקרה ישר כוח על השאלה! ועוד משו: ויש איזה קטע חזק שכדאי מאוד שתקראי, קוראים לו : "המדריך האידיאלי"

בהצלחה רבה!
את זה עושים כל הבטלנים...אנונימי (פותח)
שמחפשים דרך לברוח מהלימוד...
שטויות...הם אנשים צדיקים!!!~אהרלה~!נתניה
תודה רבה לכולם...שוס להיות שלוסאחרונה
עזרתם לי מאד...
פשוט יש לי קצת קשיים עכשיו אני מקווה שזה יעבור...
שוב תודה!
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך