אני סיימתי פסיכומטרי לצערי התוצאות לא טובות בלשון המעטה,אולי כי ויתרתי על ההקלות העדפתי לעשות מבחן רגיל להרגיש אולי שווה השאלה היא האם להפסיד עוד שנה כי אני כבר בן 23 או ללמוד כבר השנה אני יכול ללמוד מדעי המדינה בבר אילן ובעברית עדין לא יודע השאלה עם להפסיד שנה ולטייל או משהו כזה כמו שאני רואה שמלא עושים [לא יודע עם אני טיפוש של טיולים אני פשויט רואה מלא מטיילים.
עכשיו לשאלה הרלונטית פה לפורום נורא התחברתי לציבר הדתי לאומי למוסריות שלו לערכים שלו לנתינה שלו האין סופית וכבר הרחבתי את זה בפורום אחר פה זה לא הפורום אני לא דתי אבל הייתי רוצה להכיר אנשים כאלה יותר אנשים כל כך טובים ואני יודע על מה אני מדבר ופה עם זה היה המקום הייתי אומר כמו שכבר אמרתי
השאלה עם ללכת לבר אין שזה קצת רחוק והאם יש שם הרבה דתיים לאומיים או לעברית שגם שם יש וזה קרוב גם למדית 5 יחידות מחשבת שמאוד מעניין אותי אז אני לא כל כך יודע מה לעשות,הבעיה גם שאני עקשן ומעוניין ללמוד באוניברסיטה להרגיש שהצלחתי שם למרות שמעניין אותי גם משפטים אבל אני מוותר על דברים כדי ללמוד באוניברסיטה אבל גם מעניין אותי מדעי המידנה והאם בר אילן נחשבת אוניברסיטה דתית שיש שם הרבה מהציבור הזה או שגם בעברית?