ערב טוב לכולם!
אמנם נראה שהמצב אבוד ואנשים פשוט לא אוהבים לכתוב לט"ש, ולחלק מהעורכים עד היום גם נמאס כבר לבקש, אבל אני בכל זאת אנסה פעם אחת, ואולי בחופש, כשיש לנו מלא זמן, אנשים יתפנו...
טל שמים של החודש נוגע במיוחד בנושאים - ט' באב ומחנה. המיקוד הוא במיוחד על הקשר שלנו למקדש (קטע חובה בנושא שאולי ייתן השראה - בבלוג של ברקאי שהתעדכן ב"ה באתר של חב"ב. באמת מומלץ) האם הוא באמת חסר וכמובן השאלה המציקה "למה", וכן על המחנה המתקרב בתופים ובמחולות.
חשבנו רבות והתייעצנו האם לפתוח נושא רשמי לדיון בט"ש, ויש לנו נושא שלדעתנו די טוב ובאמת בוער בתנועה, רק לאחר שרשור דומה בפורום אנחנו די מפחדים... הנושא במילה אחת הוא "למה הגיבוש היחיד במחנה הוא נגד גב"ש", ואני בטוח שלכולכם יש הרבה מה לומר על זה. בכ"מ, דעות כמו שנכתבו כאן לא ייכנסו לט"ש. רק דעות רציניות שיתרמו למיגור העניין יתקבלו.
בלי קשר, אפשר לכתוב בנושאים שונים ומגוונים.
כל המאמין שיש בידו להחכים אותנו בדעותיו ההזויות על נושאים אלו, נשמח מאוד לקבל לאימייל של ט"ש tal.shamaim@gmail.com ולאימייל שלי moshemunk@gmail.com.
כללית ט"ש רוצה לצאת החודש די בזמן, זה אומר תחילת החודש, כך שאפשר לשלוח עד יום שלישי הבא, כ"ו תמוז.
לכל הארה או הצעה, פתיחת מדור וכו' ניתן לפנות בשמחה.
ערב מוצלח,
משה מונק
0524295119