ישראל בר אוןSpEcIaLl

זמר מדהים.

קול מדהים.

כישרון נדיר.

אבל..מאז ששמעתי שהוא הוריד תכיפה הערך שלו ירד אצלי בהרבה..

אני לא אשפוט אותו..כי אני לא יודעת מה עבר עליו בחיים...אבל קצת מבאס לשמוע=\

מה אתם אומרים?!

אני אומרת שApple
זה בכלל לא קשור לכיפה או לא.
ממה שאני הבנתי, מדברים שהוא אמר זה שההורים שלו קצת היו ממש קרציות ועשו לו את המוות. וחוצמזה שאסור לשפוט לפי כיפה או לא כי יש טונה של חרדים שכאילו צדיקים וכול זה, והם בכלל לא ויש המון חילוניים שיש להם לב טוב אז אסור לנו לשפוט לפי כיפה.
וחוצמזה שאנחנו, הדתיים פשוט סנובים מסריחים כי אנחנו כל הזמן מראים לחילוניים איך הם חוצפנים שהם לא דתיים כי זו דרך האמת ואיך שאנו הכי טובים והכי מעולים והם סתם אנשים שאין להם ערכים בחיים וזה פשוט מגעיל!
יש המון המון דתיים שצריכים לעשות חושבים והם יגלו שהם בכלל עושים חטאים עם כל הרצון המוברז הזה להיות "הכי מעולים" ו"הכי נבחרים" ו"ה' אוהב רק אותנו" וכל השטויות האלה.
זה אחת הסיבות שיש קרע בעם ופער עצום בין דתיים לחילונים.
כי אנחנו- חשים!
ולא אכפת ליApple
שכולם יחשבו אחרת כמוני ויגידו שאני לא יודעת כלום.
אני אומרת לכם שככה החילונים מרגישים
ואני אומרת...^efmik^
בלעכסה לא אהבתי את הקול שלו
לא לטעמי^^

אממ.....אח..
נכון , מבאס לשמוע שהוא הוריד את הכיפה , אבל מצד שני : הכיפה היא לא מה שעושה את הבן אדם, יכול להיות טוב גם בלי כיפה , לא שזה לא אומר משו , זה אומר... אבל אנו לא יודעים מה עבר על הבן אדם ולכן להסתכל יותר על הפנימיות הנראית ולא על החיצוניות הנראית...
וסתם משפט ששמעתי - כמובן לא בהכללה!! "זקנם אמה , מעילם אמה , כובעם אמה - ומעשיהם כמעשה בהמה" , שוב זה ח"ו לא על כולם אלא על המיעוט שבמיעוט , אבל מכאן שהחיצוניות לא יכולה להעיד בדיוק על האדם.

ול- hodish! - מצטער , אולי לא ירדתי לסוף דעתך , תסברי לי- מצד אחד את אומרת שא"א לדון את החילונים בהכללה שהם לא טובים כי... {"ויש המון חילוניים שיש להם לב טוב אז אסור לנו לשפוט לפי כיפה. "} מסכים איתך!! אבל את אומרת אחרי זה שהדתיים הם כך וכך, זה נראה כאילו את מכלילה... {"
וחוצמזה שאנחנו, הדתיים פשוט סנובים מסריחים "} .
יש דתיים לא בסדר ויש גם חילונים לא בסדר , יש דתיים בסדר ויש חילונים בסדר -אז הדבר החשוב הוא לא להכליל.
וזו אחת הסיבות שיש קרע בין שני העולמות , כי אנחנו לא מקבלים את הדעות של השני והם לא את שלנו {לא חייבים להסכים איתם אבל לפחות לשמוע ולא להתפרץ} .רק הדתיים חשים לדבריך?!? שוב , אני לא מסכים עם ההכללה , אם תוכלי להסביר את דברייך זה יהיה יותר מובן...{לפחות לי}

וסתם נקודה למחשבה "אם אין תורה, אין דרך ארץ; אם אין דרך ארץ, אין תורה."

תודה!

תגובות:SpEcIaLl
hodish!-אני יודעת וגם אמרתי את זה שאי אפשר לשפוט...ובקשר לשאר הדברים שכתבת-את מכלילה בטרוף..הדתיים לא חשים בגרוש..אולי המיעוט שבמיעוט וגם לא..דווקא הדתיים הם הכי "עמך"...אולי החרדים חשים וגם-אני לא רוצה להגיד את זה כי זה הכללה..
ואם כבר את מדברת על זה-אני חושבת שיש סיבה מאד גדולה לחוש,שאנו עושים את רצון ה'..כן כן..!!
וכל הקרע בעם שיש לנו זה בגלל שאנחנו(כל אחד ואחד..בלי קשר לדתיים) לא מוכנים לקבל דעות של אחרים..זו בעיה ואותה צריך לתקן.

אח..-קיבלתי את דבריך,צודק 100%.(ואהבתי את 2 המשפטים שהבאת)
אינלי כח להגיב. מסכימה עם אח..!!פגזניקית גאה!אחרונה
מי מכיר את הקלידים של KORG?נ א

דגם Pa700 ORIENTAL

מי כאן מנגן על קלידים (אורגנית)?נ א

אתם גם אוהבים את הכלי הזה?

אני מנגן על קלידים...

....צאצא

אני מנגן, וגם די עושה אירועים בקטנה, אבל האמת שלא אוהב את הכלי הזה

יש כלי אחר שאתה אוהב?נ א
יש כאן עוד מי שמנגן על זה?נ אאחרונה
20 שנה לגירוש מגושד קטיףשירים חדשים
תווים לחלילית לשיר מי אוהב את השבתאהבנו
היי זקוקה בבקשה לתווים מלאים לשיר מי אוהב את השבת. תודה ענקית!
הינה:מטרינולוגאחרונה

C  C  D  E  G   G  F  E  D  C

מחפש תווים לשיר 'שובי נפשי' בלחן של הרב קרליבךחופר
ולא לפסנתר
איך מפרקים אקורדים בליווי בפסנתר ביד שמאל?בית פרטי

היי לכולם,

אשמח לעזרתכם.

מנגנת בפסנתר קלאסי.

רוצה ללמד את עצמי לנגן שירים, כאשר יד ימין מנגנת את השיר ויד שמאל אקורדים.

מכירה את האקורדים עצמם, שאלתי - איך או איפה אפשר ללמוד לפרק את האקורדים וללוות איתם את יד ימין? יודעת שיש כאלה שעושים את זה משמיעה, אך לא ככ מצליחה.

מחפשת הדרכה איך להתחיל, מבחינת פירוק, קצב ועוד

אתכם מכירים אתר או סרטונים שמלמדים שיטות לזה?

תודה!

אפשר להתחיל מהפשוטאגוז16

קצב של 4\4 לעשות את התוים 4 פעמים בסדר עולה של האקורד, (לדלג כל פעם צליל כדי שלא ישמע צורם בנמוכים)

ושל 3\4 לעשות 3 פעמים

כשאת קצת מתקדמת אפשר לחזור אחורה באותו אופן בהתאם לקצב ולכמה פעמים שהאקורד חוזר

פירוק אקורדיםחובביםאחרונה

אפדר קודם לנסות לנגן את האקורד הפשוט, לדוג' אם זה אקורד C אז לעשות את המצב הבסיסי, כלומר, דו מי וסול ביחד, אצבעות 1 3 ו-5. לאחר שמצליחים לשלוט באקורד בצורה חלקה, אפשר לנגן את הצלילים אחד אחרי השני בארפג', כלומר דו נפרד ולאחריו מי נפרד ולאחריו סול נפרד ואז הדו שלמעלה, כי ארפג' מורכב מ- 4 צלילים. אם זה אקורד של 7, כמו D7, G7 וכדומה, קודם לשלוט באקורד ואז לפרק אותו לצלילים אחד אחרי הני. לדוגמא ניקח את G7, נפרק אותו לסול נפרד, סי נפרד, רה נפרד ולפה נפרד, שהוא בעצם התו השביעי של האקורד. כמו כן אפשר לפרק את האקור ד C ככה: דו, סול, דו ומי, וכך נקבל מרחב גדול יותר של צלילים.

מקווה שסייעתי לך.

משנכנס אדר - מרבים בשמחה!שירים חדשים
איך אפשר להרגע מהנגינה?אנונימי (פותח)

יש לכם רעיונות איך אפשר להשתמש בנגינה לריפוי, להרגע?

זה מה שהרבה אומנים עושיםשדמות בחולות

מנגנים את כל הרגש שלהם החוצה.

שאלתי את הAI:

נגינה יכולה להיות כלי ריפוי חזק מאוד! הנה כמה דרכים שבהן ניתן להשתמש במוזיקה ובנגינה לריפוי:

1. **תראפיה במוזיקה**: להיפגש עם מטפל מוסמך במוזיקה. טיפול במוזיקה משתמש בנגינה, שירה, יצירה והאזנה למוזיקה כדי לשפר את בריאות הנפשית, הרגשית והפיזית.

2. **נגינה באופן אישי**: אם אתה מנגן בכלי נגינה, נסה לנגן באופן קבוע. זה יכול להיות מרגיע ומספק לך דרך לבטא את רגשותיך.

3. **האזנה למוזיקה**: שמיעה למוזיקה שאתה אוהב או למוזיקה מרגיעה יכולה לעזור בהורדת רמת הלחץ ובהגברת התחושות החיוביות.

4. **יצירת מוזיקה**: לכתוב שירים או ליצור מוזיקה חדשה יכולה להיות דרך מעולה לבטא רגשות ולהתמודד עם חוויות קשות.

לנגן מלודיות מאוד פשוטות, מרגיע אותיאחו

מלודיה פשוטה ורגועה, במיוחד על כלי נשיפה, משהו שלא מצריך יותר מדי מאמץ, זה מרגיע.

אולי יעניין אותך