בזמני החופשי אני כותבת באיזשהו פורום (לא פה), לא משנה כ"כ מה עניינו, אבל האנשים שם מכל הסוגים והמינים, ואני שם קצת על תקן ה"דתיה", אמנם לא היחידה אבל די דומיננטית. אני משתדלת להכניס מידי פעם קצת יהדות, ובכלל הרבה מהדיונים שם מגיעים לנושאי דת בסוף למרות שזה ממש לא נושא הפורום.
אז אני לא יודעת עד כמה אני משפיעה שם בתחום הזה, אבל מאמינה שכן.
בקיצור, אני מקבלת היום מסר ממישהו שם, חשבתי משהו טכני, לא יודעת, אני פותחת וזו ההודעה-
" אני חוזר בתשובה,
בשיא הרצינות.
אני מתכוון לפתוח על זה שרשור על זה לקראת סוף השבוע ככה לעשות אווירה טובה ושל קודש לקראת שבת המלכה 
אשמח לקבל ממך עצות וכו' על איך להתחיל והכל
אשמח גם לספר לך את התהליך שעברתי שהוביל לזה
תודה רבה תבורכי!!!!"
איזה מרגש... ואיזה חמוד הוא, הוא באמת נשמה טובה...
אח"כ הוא גם פירט לי את כל הסיפור, מרגש לא פחות, אבל אני לא יכולה בלי רשותו לפרסם כאן, אבל בכל זאת עוד כמה ציטוטים קטנים-
"...מבלבלים אותי מכל הכיוונים נגד זה או מכניסים לי ספקות לגבי זה אבל אני יודע בתוך תוכי שזאת האמת והשם הוא האחד והיחיד והדבר היחיד שבאמת שווה לעשות הכל למענו"
"..בשלב יותר מאוחר התחלתי ממש להסתכל על הרצפה כשאני רואה בחורה לא צנועה ואני ממש מחמיר בקטע הזה ובשלב יותר מאוחר החלטתי שגם בנים אין שום הבדל וגם הם צריכים להתלבש צנוע אז גם אליהם פיתחתי את ההרגל להסתכל לכיוונים שונים כאשר הם מתלבשים לא בצניעות..."
מדהים, לא?
חשבתי לקשר אותו למישהו שילמד איתו, יכוון אותו שיעבור תהליך בריא והדרגתי וכו' רק אני לא יודעת למי לפנות,
וגם אם יש לכם עצות/רעיונות למה לכוון אותו בתור התחלה- אשמח לעזרתכם.
תזכו למצוות