אני לומדת אצל מורה (בת) ואני בשיעור מס' 11.
בהתחלה רציתי איזה מורה (בן) אבל הרב שלי אמר שאם הולכים למורה גבר צריך מלווה. ואני לא יכולה להבטיח שתמיד יהיה לי. אז הלכתי למורה בת.
בעקרון, יש לנו 2 מורות שהן הכי נורמליות... מורה אחת שלוקחת 90 לשיעור.. אבל היא נורא לא מסודרת... ואני קצת לא מתחברת אליה...
והמורה השניה (זאתי שאני אצלה..) מצב אחד מאווד התחברתי אליה. והיא ברוח צעירה כזה.. והכל סבבה... אבל הבעיה היא שהיא מאווווווד פרפקציוניסטית! וזה אומר שהיא הולכת שלב שלב.. ולא מלמדת הכל ואז זה רק תרגול...
(נגיד רק בשיעור 5 היא לימדה אותי פניות שמאלה... ועדיין לא למדתי רוורסט וחניה...) ואז יוצא שעושים אצלה המוווון שיעורים... בסביבות ה-40 +... והיא לוקחת לשיעור 100 שקל!!
וזה יוצא הרבה...וגם סתם לא באלי להימרח עם הרישיון כי עוד מעט בגרויות וזה.. (שמינסטית..)
עכשיו, אני לא יודעת מה לעשות!!
לעזוב?! אבל לאן ללכת? למורה השניה...? או שאכשהו לנסות כן ללכת למורה גבר...?
או שפשוט להישאר? (אולי עדיף להוציא תכסף על שיעורים ולעבור בטסט ראשון-שני? - שאף אחד לא מבטיח לי את זה כמובן... אבל בגלל שהיא מגישה נורא נורא פרפקט רוב התלמידים שלה עוברים בראשון שני...
או שלהוציא כסף על טסטים? אבל זה גם לא מחייב.. כי יכול להיות שהמורה השניה תגיש אותי בסביבות השיעור 30+.. ואני אעבור טסט מוקדם.. ואז הרווחתי פה כסף...)
אה ו.. שחכתי להגיד שאצלינו באזור מאוווד קשה לעבור טסט! יעני טסטס ראשון- 99 אחוז שלא עוברים..
קיצר ממש אובדת עצות...