לפני הכל, תדעו!
אתם בין האנשים המקסימים שיש בתנועה שלנו.
כמה מילים על הפורום שלנו:
הפורום הזה, שקיים כבר כמה שנים, נועד, לדון בנושאים שמצריכים דיון. נכון שמטרתנו היא גם לעשות, ולא רק לדבר באויר ולקשקש, אבל לפעמים צריך גם לדבר. מה מטרתנו, מה חזוננו, מהם שאיפותינו, למה צריך חולצת תנועה, איך לשפר את המחנות, האם יש לנו אמירה חברתית, האם אנו סתם מחמירים ומגזימים עם ההפרדה שלנו, אולי אנו סתם איזו תנועה מיותרת ומתנשאת, האם אנו זקוקים לשאוף לאחדות עם בנ"ע, או שבכלל כדאי לעזור לעזרא להשתלט על העולם ועוד ועוד.
יש דברים שצריך לדבר עליהם, ויש סוגיות שצריך לברר. הפורום הוא המקום האידאלי לכך (ואל תגידו לי שאפשר לעשות בירורים רציניים כאלה במליאה או ב"טל שמים").
עזרה לזולת – החיים קשים, רצופי מכשולים ובעיות. כל מדריך שצריך פעולה "דחווווף!!!", מדריכה שצריכה צ'ופרים, חניך מוכה שצריך עצות (עצות למה? לא יודע, אבל שלא תחשבו שיש פה רק מדריכים), או סתם חבר'ה שצריכים תמיכה נפשית אחרי ימים קשים בסניף ובכלל. זה המקום לבקש סיוע, לפרוק תסכולים, ולקבל עזרה ותמיכה.
לוח מודעות – בפורום יש חבר'ה מכל הארץ (כן, בטח...). זה המקום להודיע לכולם על אירועים חשובים, הפגנות, שבוע התנדבות,
מבצעי חסד או מה שלא יהיה, ולהגיע להרבה מחברי התנועה.
יש לכם משהו חשוב להגיד, דעה שברצונכם להביע, מאמר שברצונכם לפרסם, משהו שחשוב לכם שכולם ישמעו? הפורום הוא במה מצויינת לכך. אבל כמובן! ברמה המתאימה!! בבקשה ל-א להוריד את רמה של הפורום!
לכן, אנא, צדיקים וצדיקות, חוסה עלי, ועל משה למפרט, ואל תתנו לנו לעבוד קשה!
זה ממש לא מעניין את אפחד, שנתניה שולטים בפורום, או שבמא"ד יש מאפיה, או את קורות חייהם של הבסונים!
בחיאת, זה קשה למחוק כ"כ הרבה דברים ביום! ממש כואב הלב!!!
אי לכך, הוחלט, שהפורום מיועד ר-ק לחב"ב או למישו מחב"א, אבל עם רמה ויש כאלו.
ילדים קטנים, ולא מעניין אותי מאיזה סניף הם, או ילדים גדולים, גם הם לא מעניינים אותי מאיפה הם,
אם הם יכתבו שטויות, לא רק שהודעתם תימחק, אלא המחשב שלהם יחסם לכתיבה בפורום!!! וחבל!
לכל המעוניינים, ישנם מספיק פורומים, ויש בהם מספיק אנשים, שממש מחכים שמישו יבא לבדר אותם!
אנא ממכם, גשו לשם, ושם תוכלו לשפוך כל מה שעל ליבכם.
כמובן, שאתם תמיד מוזמנים לכאן, לדון איתנו בדברים רצינים!! בואו, הביעו דעתם. בשמחה תמיד!!!
מצפים לראותם תמיד תמיד!!
אוהב, מכל הלב, אהרל'ה.
מנהל פורום תורת חיים בעז.