* ... וזכני ברחמיך הרבים לקבל יום הכיפורים הקדוש בקדשה גדולה ובשמחה רבה וחדוה עצומה. ואזכה לקיים כל החמשה עינוים ביום הכפורים בתכלית השלמות כראוי, ולהתפלל כל החמשה תפלות ביום הכפורים בכוונה עצומה ונוראה, ולהתודות בכל מיני ודויים, ולהתחרט על העבר בחרטה גמורה ולעזוב באמת דרכי הרע ומחשבותי הרעות והמבלבלות, ולקבל עלי בקבלה חזקה ונכונה לבל אשוב עוד לכסלה, ולבל אעשה עוד הרע בעיניך כאשר עשיתי, ולשוב בתשובה שלמה לפניך באמת בשמחה ביראה ואהבה, ולבכות הרבה מתוך שמחה.
* מלא רחמים, זכני לקדושת יום הכיפורים האיום והנורא והנשגב מאד, כי הוא יום זה גדול וקדוש ונורא ואיום ואדיר, יום אחד בשנה אשר בחרת בו לעמך, לסלוח עונותיהם ולכפר פשעיהם ביום הנורא הזה. רחם עלינו וזכנו לקבל יום הגדול והנורא הזה כראוי, ולשוב בתשובה שלמה באמת, באופן שתסלח ותמחול ותכפר לנו על כל חטאתינו ועונותינו ופשעינו העצומים והרבים והכבדים יותר מחול הים. ותעזרנו בזכות עצם קדשת היום הקדוש הזה, ובזכות התענית הקדוש של יום הנורא הזה, יום צום הכיפורים, שנזכה על-ידי-זה להכניע אצלנו כל הרצונות אליך תתברך, להכניע ולשבר ולבטל כל מיני רצונות שלנו כנגד רצונך, עד שלא יהיה לנו שום רצון ולא שום תאווה כנגד רצונך כלל, באופן שנזכה להיות כרצונך תמיד, ולבלי לסור מרצונך ימין ושמואל, ועל-ידי-זה נזכה, שאתה ברחמיך תבטל רצון אחרים מפני רצוננו, ויתבטל מאתנו כל מיני מחלוקת שבעולם, הן מחלוקת מבני העולם, הן מחלוקת שבעצמי, אשר עתה "אין שלום בעצמי מפני חטאתי". וכל מה שאני רוצה לעשות איזה דבר שבקדשה יש לי מניעות רבות ועצומות בלי שעור, ועיקר הוא מניעות המוח והלב.
* והכל אזכה לבטל על-ידי התענית הקדוש של יום הכיפורים הכלול מכל הימים של כל השנה, כמו שכתוב, גלמי ראו עיניך ועל ספרך כולם יכתבו ימים יצרו ולו אחד בהם. ודרשו רבותינו זכרונם לברכה, זה יום הכפורים. רחם עלינו וזכנו לשוב בתשובה שלמה באמת בכל השנה, ובפרט ביום הכיפורים הקדוש, ועזרנו להתענות התענית של יום הכיפורים בקדשה נוראה ועצומה ובשמחה וחדווה רבה באמת, באופן שאזכה על-ידי-זה לקדש עצמי מעתה ולידע איך להתנהג בעניין התעניות בכל השנה כלה, ולהיות כרצונך הטוב באמת, למען לא אבוש ולא אכלם ולא אכשל לעולם ועד... (לקוטי תפילות א', מתוך תפילה קג)
* רציתי לאמר שאני ממש שמחה כל פעם להכנס הפורום המחזק הזה!!