יש לי משהו שיושב לי על הלב ורציתי לשפוך אותו לשתף אותו איתכם בתקווה לקבל עידוד במיוחד ברגעים אלה..
הייתי בקשר עם בחורה משנת 2010 , תש"ע עד לפני חודשיים בערך... קשר נפלא עם הרבה הרבה אהבה וחום וכיף,בחלומות שלא ציפתי למישהי כזאת תמיד היה לנו על מה לדבר והיה כ''כ כיף ונעים לנו ביחד ולשתף, קשר נפשי יותר ולא פיזי, הרגשתי שאני פוגש את הנשמה התאומה שלי!! הכל היה פשוט מ-ו-ש-ל-ם לי איתה !! הקשר גם שינה לי לא מעט דברים בחיים בתפיסה, בעצם את כל החיים, אותי. תקופה בלתי נשכחת חשבתי ככה שאני הולך להתחתן איתה וזהו .יש לציין, שבהתחלה אני הייתי בישיבה והיא היתה בחורה בעלת תשובה כשנה וחצי ונקלעה בלת ברירה לצבא, וביחד עזרתי לה לצאת משם להשיג פטור ולהכנס למדרשה, נכנס למדרשה,ושם המשכנו לנהל את הקשר שכמובן היה בחסות רב. רק פעמיים רבנו, ולא משהו של פסים אישיים ח''ו, בפעם השנייה שרבנו לא דיברנו יחסית די הרבה זמן וחשבתי שאולי השם עושה את זה בשביל להרחיק בשביל שכל אחד יתבשל טוב טוב ואז נחזור, עכשיו אחרי חודשיים וחצי מודיעים לי שעוד יומיים היא מתחתנת עם מישהו בירושלים.., לא באתי לחתונה. ניסיתי להתקשר אליה אבל היא דאגה שמישהו אחר יענה לי במקומה ויסביר לי את הסיטואציה.
נשבר לי הלב.

...............