זה ארוך וחופר, אז מצטערת מראש!
משפחה אחת בשכונה שלי, היא משפחה הזויה
ביותר! משפחה אגואיסטית שכל הזמן חושבת על טובת המשפחה ולא על טובת השכונה, הם אוהבים לריב עם כל השכנים כל הזמן, על כל נושא! אפילו על שטות גמורה.
הילדה שלהם בגילי (ואני מתביישת להגיד שהיינו חברות בילדותנו ), מתנהגת כמו חיית אדם ומפחידה את כל הילדים הקטנים בשכונה...וכל הזמן צועקת ומתנהגת כמו ילדה בת 5 ולא כמו ילדה בת 19!
אבא שלהם רב עם ילדים בגילאי יסודי וכשההורים שלהם מגיעים לראות מה הולך הוא ישר מחפש דברים רעים שהם עשו בעבר הרחוק ו'מלשין'...
כתבתי על קצה המזלג ממש (כי אינלי כוח לכתוב), אבל בקיצור משפחה קשה, ואני לא הראשונה שאומרת אתזה...
השנה יצא ככה שהסוכות שלנו ממש אחת לייד השניה ככה שהיו קצת ריבים עם הילדים ( והאחותם הגדולה המוזרה שהפחידה את אחים שלי וכו..),
אבל מתרגלים ומקבלים אותם..
*כל זה היה הקדמה לסיפור הזה-
השבת, ארוסתו של הבן שלהם באה בפעם הראשונה לבית שלהם ועשתה אצלם את השבת.
ברגע שכף רגלה של הארוסה דרכה בשכונה, כל ההתנהגות שלהם השתנתה בצורה מטורפת!!!!!!!!!!
הארוסה הייתה ככ עדינה ומתוקה והיא חייכה אל כל הילדים ואמרה שלום וכו, והם פתאום החמיאו לכולם מייד אחריה ( "הוא הילד הכי חמוד בשכונה", " כולם אוהבים אותו"....) וזה היה פשוט הזוי!
פתאום הם ברכו את כולם ב"שבת שלום", ולא צעקו על ילדים שהם עומדים קרוב מידי לסוכה שלהם , ואפילו הזמינו את אחי הקטן (שהם לא מחבבים במיוחד) להיכנס לסוכה ודיברו איתו בנעימים וצחקו איתו וכו. ( אפילו אחי הקטן היה בהלם, שלא נדבר על כל השכנים שפערו פה לנוכח השינוי הפתאומי בהתנהגותם...).
והיו עוד הרבה דוגמאות ממש הזויות שפשוט לא האמנתי למראה עיני!
הם עשו פשוט הצגה אחת גדולה!
אני לא נאיבית, ואני מבינה, לפעמים כדי להרשים וגם כדי שהאורח ירגיש בנוח אז מתנהגים בצורה יותר נחמדה וחביבה.... אבל ככה?!
אני פשוט בשוק!
וזה שיא המפחיד!
אישית, אני חושבת שכשמתחתנים אז מתחתנים עם המשפחה (ואני יודעת שהרבה לא יסכימו איתי....),
ואני ממש לא רוצה ליפול על משפחה שתעשה רושם מדהים, ובסוף תתברר כמשפחה קשה (כמו שכני היקרים..)
וזה פשוט לא יוצא לי מהראש!
אז זהו, רק רציתי לפרוק :/