בוקר טוב, תמיד היה לי את הקושי הזה וזה רק הולך ומתעצם. מניחה שכולם ככה אבל אשמח לטיפים איך להתמודד עם זה בצורה נכונה בלי להיות מותשת תמיד.
ב"ה 4 ילדים ובעל. אני בעצמי עובדת מ 8-4 , כביסות, סדר, אוכל, קניות דאגה אין סופית לילדים, תורים, פסיכולןג לילדה הזאת, קל"ת לילד הזה, אא"ג, טירטור וטלפונים לזימון תורים מרגישה שהכל לוחץ עלי. עכשיו הבעל שותף אבל מי אחראי בבוקר (גם בשישי ושבת) להעיר את הבית בבוקר? מי אחראי על קניות? דאגה לילדים שמקוננת בלי כל הזמן (שירגישו טוב, ובדיקות שיצאו תקינות, תורים עתידיים, מסגרות לשנה הבאה ולא חסר מה...) שכל זה הבעל כאילו נטול דאגות. טוב, כביסות שיחררתי הוא עושה לרוב, לקחת ולהחזיר מהמסגרות הוא עושה (קניות הוא אומר מראש שזה לא בשבילו חוץ ממכולת שקונה כשיש צורך אבל סופר, אונליין, השלמות אני) מרגישה כל הזמן 24/7 עם היד על הדופק, נגמרו הלחמניות שלא אשכח לקנות או להגיד להם לקנות, קשה לילדון להירדם לאחרונה? מנסה לחשוב מה קרה וחושבת שאולי משאף חדש שלוקח עושה לו אי שקט- ולקח לי מלא זמן להגיע למסקנה (שאגב נכונה) אז כל היום חשבתי עליו, הילדה עם קשיים חברתיים חושבת ובודקת ומתייעצת איך אפשר לעזור לה...וכו'
כאילו מרגישה שאני בהתעסקות סביב החיים והילדים 24/7 עדיין קמים בלילות למוצץ/מים אז גם שינה רציפה אין לי ואיפה אני בכל החיים? אז כן אחת לשבוע יוצאת לשעה וחצי של דיקור סיני- אני עם עצמי אוזניות ושירים בהליכה רגלית. עושה לק גל נטו בשבילי להרגיש טוב, לעיתים נכנסת לחדר אחהצ נועלת וצוללת לסרט טוב אבל זהו, אחכ חוזרית לקלחת הזו של הבית, מין תחושת אחריות הורית נון סטופ. אין רגע שאני יכולה להגיד זהו עכשיו אין מה לדאוג בכלל, זה לא קרה ולא יקרה.
יוצאים עוד שבועיים ל3 ימים אני ובעלי ושם הוא יכול לנוח ולהנות, אני? כל הזמן יחשוב, הם יסתדרו? יואכלו? הקטנים לא יבכו? איך יהיה להם בבוקר ובערב, שהקטן לא יקום פתאום עם קוצר נשימה בלילה כאילו אני כל הזמן חושבת וחןשבת.
שואלת, זה נורמלי? אןלי הבעיה היא בי ואיך משחררים אם כן?
הגדול קם בסביבות 7 כל בוקר עכשיו סבבה יש לו שעון מעורר אבל אני חייבת להיות עירינית ומפוקסת לוודא שהוא לא נרדם שוב כאילו גם שישי שאני יכולה עוד קצת לישון גם זה מתוקף תפקידי כאמא צריכה לוודא דברים מסויימים. יש מציאות כזאת של אמא שאפשר להיות נטולת מחשבות/דאגות לפרקי זמן ארוכים שימלאו אותי?
מקווה שהבנתם אותי נכון