היי..
חשבתי שבמקום לקנות כל מיני קבבים והמבורגרים מוכנים שיהיו במקפיא לארוחות מהירות-
להכין בעצמי קציצות בשר מתובלות ולהקפיא..
עכשיו השאלה היא- יש לי במקפיא בשר טחון שקניתי קפוא, יש בעיה להפשיר אותו, להכין את הקציצות ושוב להקפיא??
שמעתי פעם משהו על זה שלא כדאי להקפיא ולהפשיר כמה פעמים..
ואם כבר- איזה ארוחות מהירות-בשריות (או לא, אבל מזינות) אפשר להכין?? אני חוזרת עכשיו ללימודים וצריכה לחשוב מהערב מה להכין לי לצהריים.... לא בא לי לחיות על סנדביצים.......
אשמח לעזרתכם 
תודה!
)
)
