הקופים עשו מסיבה בגן חיות קיצור הפיל בא אומר לשומר כמה עולה הוא אומר לו 20 ש"ח קונה כרטיס ונכנס!
מגיעה הג'ירפה שואלת כמה עולה כרטיס ענה לה 20 ש"ח קונה ונכנסת מגיע התנין בא ושואל את המוכר כמה עולה כניסה הוא או מר לו 20 ש"ח את התנין אומר לו אין לי כסף המצב המשפחתי שלי לא משהו תכניס אותי חינם הקוף לא מוותר לו ולא מרשה לו להכנס....
אחרי 5 דקות מגיע חמור ורואה את התנין יושב בצד עצוב אז הוא שואל אותו מה קרה התנין מספר לו את כל הסיפור ואז החמור אומר לו בוא עלה לי על הגב התנין עולה לו עלך הגב והחמור קונה כרטיס ונכנס איתו!!!
פתאום הקוף רואה את התנין על הגב של החמור אז הקוף שואל את החמור מה זה למה הוא על הגב שלך אז החמור עונה לו מה קרה אסור ללבוש לקוסט!!!
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d