שאלה:אני נורא מתלבטת אם ללמוד נהיגה.. אין לנו אוטו.... ואנו גרים בירושלים אני בת 19 בת שירות!!
דיברתי עם חברה ואמרה שאם יש להורי רכב אלמד, ואטמרה שזה תלוי באופציות הכסף שיש לי... ויש עוד אופציות חשובות להשתמש איתו!!
חברה אחרת אמרה שכדאי ללמוד מתישהו בחיים ועכשיו זה זמן מצויין!!כי אח"כ...... אתם יודעים..
וחברה אחרת אמרה שממש כדאי לי ללמוד,כי אם נגור רחוק והנסיעות יקרות,או אם נגור בחור כדאי שיהיה,וסתם זה ממש שימושי וכדאי שיהיה ביד.....
אני ממש מבולבלת.... עד עכשיו זה לא היה לי לחוץ... ולכן שאלתי את חברותי.... שאלתי עוד חברה ואמרה שהיא לא למדה כי פחדה.. ובעז"ה בקרוב בעלה ילמד(הם גרים ממש קרוב להורים באותו רחוב....להורים יש רכב) יש להם 3 ילדים!!
אני ממש מפחדת,אני פחדנית... ואם תהיה לי חתולה וכו... אני פשוט יעזוב את ההגה... ואתם יודעים שרוב התאונות קורות בגלל השטויות האלה!!!!
יש לי בעיות קשב וריכוז.... ואם אלמד אני אצטרך הרבה שיעורים..... וזה יעלה לי הרבה כסף!!! וטסטים........
אם לא היה לחוץ לי עד עכשיו זה אומר שזה לא לחוץ לי ואולי לחכות עוד???
עד עכשיו לא רציתי ללמוד- כי לא התאים לי...... וגם עדיין אני לא מרגישה מוכנה ובשלה ללמוד...ולהיות באותו.....
רק המחשבה על שיעור ראשון-תנהגי!!זה מפחיד!!
לגבי הכסף יש לי 2000 ש"ח..אני בת שירות ומקבלת כל חודש הרבה כסף כי אני בתקן בית וחוץ מנסיעות אין לי על מה להוציא את הכסף... כי אני בבית והורי משלמים... אז יהיה לי כל חודש כסף לזה.... סביבות ה700 בערך..... ואולי יותר!!!!
אני מבולבלת לגמרי... אשמח אם מישהו יעזור לי ויעשה לי קצת סדר!! רעיונות,עצות,ותשובות-יתקבלו בברכה!!תודה רבה!!