1. צניעות בחדרי לידה - יש מה לדאוג מבחינת בעלים אחרים, המעברים הרמטיים?- לא זוכרת, היה לילה והייתי עסוקה בצירים..
2. כל המיילדות יהודיות?- לא יודעת, אבל רק סיפור- בשבת, הייתה אחות במחלקה שמשומה השם שלה היה נשמע לי ערבי והיה לה מבטא מוזר, הייתי בטוחה שהיא ערביה. ובסוף השבת היא ביקשה מבעלי שיקרא לה כשהוא עושה הבדלה..
3. יש בכל חדר מקלחת? לא יודעת אם בכל חדר, בשלי היה.
4. חלוק לידה - מניחה שכדאי להביא בעצמי? כלומר - הוא מן הסתם קצר בשרוולים ובאורך או שלא? לי זה היה בסדר (עד למרפק) בכל מקרה- תביאי איתך איזה חולצת בסיס שלא אכפת לך שתתלכלך..
5. מה הכשרות של האוכל? מה האפשרויות?- תתקשרי אליהם. אני דיברתי עם המשגיח ושאלתי אותו בדיוק מה שרציתי והוא ענה בנחת.
6. האם נותנים לבעלים לשהות בלילה במחלקת יולדות? האם נותנים למלווה אישה אחרת שאינה קרובת משפחה לשהות איתי בלילה במחלקת יולדות? - לבעלים לא, לאשה אחרת כן. אלא אם ילדת באמצע הלילה(לפחות בביות המלא).
7. מה מדיניות בית החולים לגבי שחרור מוקדם (חושבת על כך בכל מקרה, ובמיוחד אם לא יהיה מקום במחלקת ביות, או אם הלידה תתרחש לקראת שבת)?- אני יודעת רק לגבי מי שהולכת לבית החלמה שלהם שמשחררים אחרי 24 שעות.
8. מה שעות הביקור, האם מקפידים עליהם? והאם הבעלים כפופים לשעות אלו או לא?- בעלים מ7 בבוקר עד 10 בלילה. שעות ביוקר- תסתכלי באתר שלהם.
9. האם משתדלים לאשפז בנפרד ערביות ויהודיות (רק חסר לי חמולה שמגיעה בשבת בעעעע)? לא יודעת, לידי שמו יהודיה.
שאלות לגבי שבת:
10. במידה ואני יולדת במהלך השבת, האם המעבר בין חדרי לידה למחלקת יולדות כרוך בחילול שבת (כגון מעלית או דלת חשמלית)? לא יודעת
11. חוץ מחלות ויין - יש עוד משהו שכדאי להצייד בו לשבת? בעיקרון- הכל. אין אצלם שבת, זה כמו יום רגיל לחלוטין. אבל אפשר להזמין ארוחות (טעימות מאד יש לציין) מעזר מציון, רק לדאוג שמישהו ילך להביא..
12. האם משתדלים לאשפז יחד שומרות שבת או לא? לא. אני הייתי עם חילוניה שהדליקה וכבתה אור ומזגן.. ובאו מבקרים והיתה מוזיקה וכו'
13. האם מאפשרים לדחות בדיקות לא הכרחיות ללאחר שבת? אני הייתי צריכה להשתחרר במוצ"ש, אז כלום הם לא אישרו לי לדחות כי רצו לזרוק אותי כמה שיותר מהר.. וגם במוצ"ש- לא הסכמנו להתחיל להתארגן לפני צאת שבת והם רק רצו שנלך כבר (היה עומס במחלקות)
בגדול- הצוות בחדר לידה היה מדהים! ממש כולם היו נחמדים וטובים.
הצוות במחלקה (ביות מלא) גם היה סבבה, תלוי מי. (היו בעיות עם השבת כמו אחות שכבתה לי את האור, או שניסיתי לבקש שלא תרשום ואני אזכור והיא רשמה בכ"ז כי אני אשכח) חוץ מהבעיות עם השבת (שהיו מאד מעצבנות) היה טוב.אוכל סביר, מה שנשאר בסוף הרשו גם לבעלי לאכול, האוכל של עזר מציון היה ממש טעים ונתן הרגשה של שבת 
ועוד משהו שהעיב- הם סילקו את בעלי, למרות שביקשנו ממש שישאר כי הרגשתי זוועה, ורציתי שיעזור לי. ואז אחותי באה. ובאמצע הלילה- הגיעה יולדת חדשה, עם בעלה, והיה מלא רעש ובלאגן איזה שעה +..