היי לכולם,
האמת שאני ממש חדש בכל עולם הפורומים ואני גם די בטוח שאני לא אתמיד ואשאר לאורך זמן, אבל היה לי נראה שווה להסב את תשומת ליבכם לפרט שאולי חלקם לא היה מודע, רוב החברים פה שכותבים משום מה, בתמימותם, השאירו אכן פרטי אימייל נכונים, וכך יוצא שכל מי שכותב פה דברים לעיתים לעניות דעתי מאוד מאוד אישיים בכל מיני פורמים למינהם כגון, זוגיות והכנה ללידה וכו', דברים שמתפרסמים בדף הראשי באתר הדי קריא לעניות דעתי בציבור הדתי לאומי, ואנשים אלו אינם מודעים לכך שבפייסבוק, ישנה אפשרות חיפוש ע"פ אימייל, כך שאותו אחד או אחת שכותבת על כל מיני תהליכים גופניים בעקבות לידה או אותו אחד שמתלבט בראש חוצות אם להציע או לא, אינם מודעים שבפעולה פשוטה ניתן להגיע לזהותם שנראה לי, לעניות דעתי שככה"נ אינם חפצים בכך.
שכן לרוב הפורמים האלה גורמים לאנשים להסיר עכבות ועקבות ומרשים לעצמם לדבר ולספר דברים כמוסים מתוך נבכי נפשם השברירית, שכן אם היה להם את היכולת לשאול ולשתף את חבריהם הקורבים מבלי להתבייש כנראה שלא היינו קוראים עליהם כאן,
אם כך המלצתי היא פשוטה ביותר, תמחקו את הפייסבוק!!! או שלחילופין אל תשאירו מייל נכון שמופיע גם בפייסבוק.