עבר עריכה על ידי toraman בתאריך י"ב חשון תשע"ג 09:16
ב"ה
אני מרגיש די מוזר להסביר בדיחה ולמה לא צריך להעלב מבדיחה אבל אעשה את זה בכל זאת במהירות הבזק, כי אני סטודנט ואין לי זמן. [אגב, לא יפה לומר שאני לא נותן את הדין על כך, הגבתי באתר סרוגים תגבוה רשמית]
בכל מקרה, אני לא חושב שגבעת שמואל הם כאלו לייטים, יש מקומות הרבה יותר, אבל מה לעשות שיש סטיגמה כזאת? כמו שעל רמת אביב ג' יש סטיגמה של צפונבונים שמאלנים.
עכשיו, חשוב להבין שמדובר בקומקיס הומורסטי ובדיוק כמו שבקומיקס המעצבייניש הצגתי את החדלניקים בצורה מגוחכת כך עשיתי גם בפרק הנוכחי של תורה-מן וכל זה לא נובע מתוך זלזול אלא מתוך רצון אמיתי ליצור קומיקס מגזרי עם הומור עצמי, שלדעתי חסר מאוד בציבור שלנו.
לכן אני לא חושב שיש סיבה ללהעלב מבדיחה כמו שאם במדור בדיחות תהיה בדיחה על מרקואים עצבניים אין סיבה להתעצבן כי ברור שזה שימוש בסטיגמה כדי להצחיק. לא יותר מזה.
אגב, לא זכור לי שבשנתיים האחרונות בהם מדי שבוע מתפרסם בעיתון מוצ"ש מדור שצוחק על חרדים ודתיים רציניים בכלל זה גרם לכזאת סערה כמו הפרק שלי בתורה מן. מה קרה? רק על החרדלניקים מותר לצחוק?
לכן, אני מציע לכולנו להרגע ולהבין שזו בדיחה ויאללה... לעבור הלאה.
כמובן, אני ממש לא מרגיש טוב עם זה שנראה שיש אנשים שבאמת ובתמים נעלבו מהקומיקס שלי, ממש לא טוב לי עם זה. אבל אני באמת לא מבין ממה הם נעלבו.
אני גר בכפר גנים ג' ולא הייתה לי שום בעיה לכתוב שהוא העיף אותו עד לשם, רק פשוט על כפר גנים ג' אין סטיגמה כזאת אז לא היו מבינים את הבדיחה. אבל ברצינות....... להחרים בגלל זה עלון??? מה נסגר עם אנשים?
זהו. שבוע טוב לכל עמך בית ישראל!
כיוון שאני לא נכנס לכאן יותר מדי מי שרוצה להמשיך בדיון מוזמן לכתוב לי ל SHAHARYOSIֲGMAIL.COM
אחלה יום וקחו הכל בסבבה!