מה שקורה עכשיו זה שלאחר הרבה מאד מחשבות אני כן חושבת שמתאים שאני יתחיל לצאת כבר עכשיו ולא עוד חצי שנה,אבל!!
הבעיה שלי זה- איך אומרים להורים?! אני באמת לא יודעת איך להגיד?באיזה עתוי?אני גם כמובן רוב הזמן לא בבית וזה לא נראהלי שייך לדבר על דבר כזה בטל' לפחות לא כשזה פעם ראשונה שאני מעלה את זה,וכשאני בבית זה פשוט לא יוצא לי לדבר,כי אף פעם אני לא מוצאת הזדמנות לדבר על זה כ ששאר המשפחה לא בבית,וכמובן שאני לא רוצה שכל המשפחה תדע..
השאלות שלי אליכם זה איך אמרתם להורים שלכם?סתם פשוט באתם ואמרתם להם?!או שבכלל פנו אליכם ולא היה לכם ת'בעיה הזאת..
וגם עוד שאלה-ברור לי שאני לא יתחיל לצאת לפני שאני ידבר על זה איתם,אבל רציתי לשאול אם לכם זה נראה בעייתי להתחיל לצאת בלי שההורים יודעים??
ועוד שאלה-לא הפחיד אותכם איך ההורים שלכם יגיבו כשדברתם איתם על זה שאתם רוצים להתחיל לחפש/לצאת וכד'?! לא שזה מפחיד אותי,אבל אני קצת חוששת מהתגובה,למרות שאני יודעת שממש מחכים כבר שאני יגיד להם שאני רוצה..
היו לי עוד כמה שאלות שכרגע ברחו לי מהראש,אבל איךאומרים להורים זה שאלה שאני כבר בערך חצי שנה מתבכבשת בה..
ופשוט לא יודעת איך לפנות,מה לומר..קיצור,אשמח ממש לעזרתכם!!
מי שלא מעדיף לענות מעל דפי הפורום ויש לו מה לומר לי,מוזמן ממש לאישי,אני באמת ישמח לעצתכם!!
תודה רבה!!
נ"ב:אולי לחלקכם מפריע שאני עוד 'רק' בשירות,אבל בבקשה תתעלמו מזה,ותענו למה ששאלתי.(הוספתי את הנ''ב בגלל איזה שירשור שהיה כאן לאחרונה..)
) על החלטתך (שאת רוצה להתחיל לצאת) ותשתפי אותם (כמה שתרצי) בהצעה הנוכחית (שיהיו רגועים שאת לא יוצאת סתם עם בחור מהרחוב, אלא קיבלת הצעה ממקור נאמן והצעה מתאימה, ואת שקולה וכו').