עבר עריכה על ידי אדם771 בתאריך ט"ז חשון תשע"ג 22:56
עבר עריכה על ידי אדם771 בתאריך ט"ז חשון תשע"ג 22:55
עבר עריכה על ידי אדם771 בתאריך ט"ז חשון תשע"ג 22:45
קרה לי פעמיים שזכורות לי היטב משני הכיוונים .
בפעם הראשונה היתה תחושה של רגש שממלא אותך שאי אפשר להסביר ...למה ואיך זה בא
זה פשוט קורה , זה לא בשליטתנו ומסתמא זה גם לא בשליטתו של הבחור שאיתו את נפגשת .
תנסי להבין שייתכן מאוד שזה קורה לו פעם ראשונה בחיים וזה חדש לו הוא לא כ"כ יודע איך לווסת את זה
אני לא יודע אם הוא בייניש או לא , אבל אם הוא בייניש ודוס שלא מדבר עם בנות אז את הולכת לראות משהו טהור .
כשלי זה קרה אני יכול להגיד לך בכנות שלא כ"כ עניין אותי החיצוניות של הבחורה
והיו פגישות שהיא הגיעה לא הכי מושקע . פשוט התחברתי לפנימיות שלה . תחושת השייכות שהיתה לי כלפיה .
בכלל באותה תקופה היצירתיות ותחושת הרוחניות היתה בשיאה אבל מצד שני לא יכולתי לשתף אותה בכל מה שאני חווה .
מה גם שזה היה עדיין מוקדם . חבל שגם היא לא הרגישה ככה ..
.
מטבעי אני מופנם וקצת אייסמן ולמרות זאת היא קלטה מהר מאוד את הרגש שלי כלפיה שלא ויסתתי אותו נכון .
אח"כ זה קרה לי מהכיוון השני והרגשתי לחץ מסויים אני זוכר שהבנתי אז מה הרגישה אותה בחורה ראשונה .
איך להתמודד ? לא יודע כ"כ מה להגיד לך ויייתכן מאוד שמה שאכתוב לא הכי נכון אם בכלל אבל בכל זאת :
א'. תפילה לקב"ה שידע לכוון אותך נכון ולא להילחץ ולבחור במוצא הקל של בריחה ולברוח . שבירת לב זה לא דבר קל ...
מה גם שאיננו יודעים מי הוא הזיווג הראשון שלנו וחבל יהיה לפספס בגלל חוסר בבגרות ובהכלה של השני .
[ לפעמים יש כאלו שיוצאים להיפגש אבל בתוכתוכם לא באמת מבינים שזה אומר חתונה וחיים משותפים בע"ה
ואז שכזה מגיע הם נלחצים מעצם העובדה שהחיפוש הגיע לסופו ולאו דוקא בגלל מעשי הצד השני ] .
ב' . תודי לקב"ה שאם אכן זה יהיה זה אז את כבר בחצי הדרך (לפחות) לשם 
ג'. לרמוז לבחור דרך גורם שלישי או בדרך אחרת ואף ישירה שאת כן מעוניינת להכיר אותו אבל את צריכה את הזמן שלך .
לי היה חסר מישהו/י שידע לתת לי את העצות הנכונות ולתת את ההבנה שצריך להוריד הילוך .
כדאי שהוא לא יראה בזה שאת רוצה להוריד הילוך שאת לא מעוניינת . אלא שאת פשוט רוצה עוד זמן ..
ברגע שהבחור יבין שאת כן בעניין פשוט רוצה עוד זמן הוא יבין זאת ויווסת את הבעת הרגש .
ד'. סבלנות זו מילת המפתח . עם זאת תשתדלי לעשות את הפגישות יותר איכותיות תיפתחו יותר אחד לשני
תראי לו צדדים בך שיראו לו שאת אישה ולא מלאך . ד"א , לא תמיד זה עוזר לצאת מהסינוור מניסיון ...
תתענייני בו ותשתדלי לראות צדדים בו שעוד לא הכרת .להגיע בעין טובה אבל גם בוחנת לפגישה .
תני לקשר לזרום בסייעתא דשמיא . בע"ה בהצלחה רבה ! והכי חשוב תפילה לבורא עולם שרוצה בטובת שניכם .