עד שיש לי מה לכתוב..
אז הכנו מקלות אורז בסגנון סיני..
ובא לי לשתף כי זה תוספת שמתאימה לחימום על הפלטה, נראית שיא המפוצצת ותכלס שיא הקל להכין אותה..
צריך מקלות אורז, או מקלות שעועית.. זה אותו רעיון.. מין חוטים לבנים כאלה.
גוזרים את המקלות[או שוברים אותם..] לחתיכות קטנות, בערך 4 ס"מ כל אחד. שמים בסיר, ומשרים במים רותחים בערך 4 דק'. מסננים ת'מים. שוטפים במים קרים. [עכשיו יש לנו מקלות רכים.. וחסרי טעם.]
מטגנים בצל [אחד גדול חתוך לקוביות] כשהוא כמעט מטוגן מוסיפים קופסת שימורים של פטריות, וגזר אחד מגורר.
מוסיפים למקלות אורז ומטבלים ברוטב סויה..
בתאבון..

)
)
