בדרך כלל אני אוהבת לפנק באוכל מושקע ובמגוון ולכן תמיד כאשר יש אצלי הרבה אנשים אני מכינה הרבה סוגים אבל עושה דברים פשוטים יחסית...
סלטים במהלך כל השבת- כל פעם מקבץ אחר: מבושלים: מבשלת סלק, גזר-טבעות, לפת, תפו"א+ביצים (כל דבר בנפרד) ובערב שבת מתבלת לסלטים שונים.
סלטים חיים: ירקות חתוכים לטבעות או למקלות ומבטבלת כל אחד קצת אחר: מלפפון+בצל, עגבניות+שום ופלפן חריף.+גמבות בכל מני צבעים+בצל, גזר+שום וכוסברה. קולרבי, שומר, כרוב, חסה. לפעמים אני מערבבת כמה סוגים של ירקות (ככה יש ליערב שבת:הרבה מגוון ולא בהרבה זמן הכנה).זיתים מכל מני סוגים בכוסות זכוכית שקופות (זה עם הרגל-של יין)
ערב שבת- דגים(אני לא תמיד מכינה, בכמות גדולה אני עושה דג פילה בתנור ברוטב מרוקאי. מרק קוסקוס פרווה (זה גם מרק, גם ירקות), ולידו קוסקוס (משקית), עוף בתנור(עם הרבה בצל ותבלינים-אופים שעתיים ב170 יוצא מעדן), וקציצות ברוטב לפעמים אני מכינה את הקציצות עם ירק (שעועית, אפונה,זיתים),
לפעמים במקום הקציצות אני מכינה פשטידת בשר (בצק עלים, בשר טחון עם בצל ועשבי תיבול ושוב בצק עלים) ומגישה עם רוטב פטריות.
בבצק עלים שנשאר לי (ותמיד נשאר), אני מכינה עוגת נפוליון כקינוח- (אופה 2 מלבנים של בצק עלים ושהם קרים אני חוצה באמצע וממלא בריץ מוקצף עם 4 כפות אינסטנט וניל- ומעל הכל אבקת סוכר- יוצא עוגה טעימה מרשימה ומאוד פשוטה).
שבת בבוקר: חמין בסיר גדול, אני שמה בו גם בשר וגם עוף ואם אני מכינה קציצות לערב אני מערבבת כמות קטנה של בשר עם לחם ואגוזים ומכינה קציצות גם לחמין, בתוך החמין יש גם חומוס,תפוא, בטטות, ביצים, ובשני שקיות- אורז וחיטה
אחרי זה אין מקום לכלום, אז אני מגישה פירות- בעונה הזה קערה גדולה של פירות הדר.
סעודה שלישית: בדרך כלל אני מכינה פשטידה גדולה, ואופה מיני גחנון( בצק גחנון שאני חותחת לגודל של שני אצבעות -הרבה יותר יפה ונוח לאכול).
בהצלחה ושבת שלום.