שלום,
לאחרונה התחלתי להקפיד על דברים אפויים במקום מטוגנים
במטרה להוריד את מפלס השמן במאכלים שלנו בבית...
למשל לאפות קציצות במקום לטגן
אותן.
ועכשיו אני שואלת:
מה הועילו חכמים אם אני לא מטגנת,
אבל שופכת שמן למה שאני אופה? הרי במקום לטגן קציצות קישואים
אני אופה פשטידה של קישואים ובכל פשטידה יש רכיב של שמן,
ובד"כ לא מעט... לפחות חצי כוס. האם בטיגון גם נכנסת לאוכל כזו כמות גדולה של שמן?
אי תוהה אם לאפות פשטידות זה בריא מי יודע מה
יותר מאשר לטגן....
מי מבין בעניין הבריאות ויודע לענות לשאלתי מה עדיף?
)
)

