נכון שלכולנו יש דרישות מהבן/בת הזוג שאנחנו רוצים..
סליחה שאני מדברת בלשון נקבה ושאני הולכת להשתמש בדימוי לבן הזוג שאני רוצה בשבילי.. אבל זה רק בגלל שאני בת והכי נוח לי זה להדגים על עצמי... אתם בכיף יכולים לשתף בכול גזע, מין ודת שלכם... 
יש לי לא הרבה דרישות מצד אחד אך מצד שני יש לי עקרונות שאני לא יעבור...
א. הוא חייב להיות מוצא חן בעני מבחינה חיצונית.. אם יהיה משהו שיפריע לי זה יציק לי ממש!!- זה לא אומר שהוא חייב להיות חתיך הורס יש לי גישה אחרת ליופי....
ב. אני חייבת לאהוב את העניים שלו במיוחד..(יש לי חולשה לעניים... )
ג. הפנימיות: סבלנות סבלנות סבלנות!! זה לא שאני בחורה קשה, פשוט אני יכולה להתחרפן מאנשים לחוצים.. אני לא אומרת שצריך להיות שאננים (זה בדיוק הצד השני שלא מאוזן..) אלא פשוט רגועים!! לעשות את הדברים במהירות אבל ברוגע...
ד. רגליים בקרקע- אני לפעמים יכולה לרחף ולאבד את עצמי אי שם ברקיע ה 7... לפעמים אני צריכה את הבן אדם עם ההיגיון הבריא
ה. אחד שיקבל אותי כמו שאני ולא ינסה לשנות אותי ואני מקווה שאני לא ינסה לשפץ ולתקן אותו(זה קטע של נשים גברים שקוראים את מה שכתוב כן כן זה ככה הראש שלנו עובד לא בכוונה )
ו. אחד שלא אכפת לו לדבר הרבה... אני קשקשנית ברמות קשות!!
חשוב חשוב חשוב : כנות. ופתיחות ושזה קיים באופי!!!
גם חשבתי על חוסר ביקורתיות והסתכלות אוביקטיבית על המציאות... הכי קשה לי עם אנשים ביקורתיים (למרות שזה בדיוק הלימוד שלי בחיים להתמודד עם אנשים כאלה, אך אני רואה שאני מתמודדת עם זה אז אולי בעלי לא צריך להיות ביקורתי
)
פחות או יותר נראה לי שהבנתם את הכיוון...
העיקר שיהיה לנו בהצלחה לא?? ![]()