(מחילה שאין פיסוק, פשוט עשיתי העתק הדבק ולא היה לי כח לערוך)
מירי קרני משדרות במכתב לראש הממשלה נתניהו:
מירי קרני
שלום לך ראש ממשלה יקר קוראים לי מירי קרני אני אמא לחמישה ילדים וכבר 12 שנה שאני גרה בשדרות עיר יפה אחלה שכנים אחלה עבודה אחלה של בתי ספר וגנים מה עוד אפשר לבקש יש יותר טוב מזה ככה אני חשבתי בוא אני יספר לך קצת עלי לפני מלחמת עופרת יצוקה הבן שלי ואחותו יצאו לכיוון ההסעה כאשר עמדו בתחנה היה צבע אדום החייל שהיה בתחנה צעק לילדים להיכנס למיגונית מהר איך שהם נכנסו למיגונית נפל הקאסם סמוך אליהם הילד התקשר אליי בבהלה אמא בואי מהר נפל לידינו אני ישר בלי לחשוב רצה אליהם שואלת הכל בסדר הילדים כן אמא אל תדאגי לא ידעתי שהאל תדאגי יהיה כל כך חמור מאותו יום ארור הילד התחיל לחיות בפחד פנימי בלי להוציא שום דבר בחוץ הכל היה נראה יפה אבל בפנים הילד נאכל לאט לאט כתוצאה מהפחד הגוף התבלבל החדקיים הטובים התחילו לתקוף את הגוף הילד שלי הגיע למשקל של 29 קילו ילד בן 12 שהתחיל לגדול לגבוהה פתאום הכל נעצר מיד ראינו שמשהו לא בסדר הלכנו לבדיקות דם ואז הכל התגלה מהפחד הילד קיבל קרוהן מחלת מעיים ארורה שזה אומר כדורים זונדה ילד בגיל 12 אומרים לו זהו אסור לך לאכול שום דבר אתה מחובר לזונדה אוכל רק אנשור החיים משתנים אנחנו כבר שלוש שנים נלחמים במחלה הזאת כל הזמן שרק מתחיל שוב פעם הצבע האדום אני מגיעה לבית חולים היום זה כבר היום השלישי שלנו בבית חולים בשניידר בפתח תקווה הילד שוכב גמור מכאבים ארבעת הילדים שלי בבית עם בעלי בוכים לא מספיק אמא בבית חולים יש כל היום צבע אדום אז קודם כל כשאומרים נפל בשטח פתוח ואין נפגעים אז בבקשה אני רוצה לראות לך מה זה אין נפגעים יש פחד חרדה צער כאב אז אדוני ראש הממשלה זה הזמן לתת לילדים שלי לחיות באושר בצחוק בשמחה בלי אזעקות בלי צבע אדום לצאת לשחק בגן שעשועים לטייל בשדרות בלי פחד כי אני את שדרות מאוד אוהבת ולא רוצה לעזוב אז זה הזמן לתת לנו לחיות בשקט.
(לזה מתכוונים שאומרים אין נזק או נפגעים).