רעיונות יצירתיים ופתרונות חכמים במטבח!אספנו עבורכם מבחר פתרונות אחסון, הגשה ובישול, |
![]() |
|
קלפו את הבצל לרצועות דקות בהרבה, בעזרת קולפן... |
|
|
![]() |
|
במקום לבזבז רסק עגבניות. הקפיאו אותו בתוך כלי אלומיניום ובכל פעם שאתם צריכים מעט רסק בבישול, פרסו את הכמות הרצויה... |
|
|
![]() |
|
במקום להעביר את המילוי לשקית זילוף בעזרת כף - ולהתלכלך, |
|
|
![]() |
|
חתכו את הראש של התפוח, הוציאו את תכולתו |
|
|
![]() |
|
הסירו את הראש של התות, הוציאו את תכולתו ומלאו אותו בגבינה |
|
|
![]() |
|
הסירו את חלקו העליון של התפוח, הוציאו את תכולתו ומזגו פנימה סיידר תפוחים. אפשר להגיש עם מקל קנמון ופרוסות לימון... |
|
|
![]() |
|
אפו עוגיות שוקולד צ'יפס בצורת פרח. |
|
|
![]() |
|
הקפיאו בצל ירוק קצוץ בתוך בקבוק פלסטיק, כך שבכל פעם שתצטרכו כמות קטנה לבישול, תוכלו "למזוג" מהבקבוק בצל טרי... |
|
|
|
|
בתבנית קרח, הקפיאו ענבים, תותים, פירות יער, אננס, נענע... בכל פעם שתרצו להגיש כוס מים מרעננת, הוסיפו לה קוביית קרח עסיסית. |
|
|
![]() |
|
נפחו בלון לגודל הרצוי, טבלו את קצהו בשוקולד מומס והניחו על מגש עם נייר אפייה. הכניסו את המגש לקירור, כשהשוקולד מתקשה, פוצצו את הבלון והנה לכם - קעריות הגשה משוקולד! |
|
|
![]() |
|
תיבוליות ביתיות. הניחו במגש קרח עלי תיבול קצוצים כמו פטרוזיליה, כוסברה, רוזמרין, נענע, בזיליקום... הוסיפו שמן זית והכניסו להקפאה. |
|
|
![]() |
|
הכינו תבשיל ספגטי ונקניקיות בדרך יצירתית. נעצו את הספגטים בתוך הנקניקיות ובשלו את שניהם במים חמים... |
|
|
![]() |
|
קינוח מפנק של שוקולד ותותים. מלאו מגש קרח בשוקולד מומס |
|
|
![]() |
|
נעצו שוקולד צ'יפס במרכזו של פטל, כדי להוסיף טעמים מפתיעים... |
|
|
![]() |
|
אבטיח בצורות! כמה מקסים... |
נלקח מבא במייל


















)
)
