מפריעות לך 2 נקודות:
1. קטע השקפתי: ארצישראל,
2. אופי שקט מידי (את אומרת לשבח שהוא שליו ורגוע,, ובהמשך את אומרת שאת מחפשת יותר חיות..
מה אני הייתי עושה ?
זה לא משנה.. את צריכה לחשוב מה את עושה..
אבל, שימי לב,,(מכאן זו דעתי האישית..)
1. השקפה- כמה היא באה לידי ביטוי ביומיום? נראה לך שכשתבשלו שבת, תשלחו תילד בבוקר במהירות למעון להספיק לרוץ לעבודה, תחליטו איפה להתארח בחג, או את מי לארח ואיפה לטייל, כשתצאו לבלות או תהיו עסוקים סביב מרוץ השיגרה,, עד כמה זה בא לידי ביטוי?
השקפה זה יפה וחשוב מאוד! אבל,, עד כמה היא משפיעה על מהלך חיינו? ממש טיפה.. (אלא אם כן את רוצה להיות נערת גבעות..) זה נראה לך כמו נקודה שאם היא שונה בינכם היא מפריע לבית? אולי היא נותנת שיחה עשירה ומעניינת משום שאתם לא תמימי דעים בנושא.... (ואני מתארת לעצמי שהוא לא 'שמאלן' וחושב שאת טועה.. אלא רק מגלה קצת אדישות לנושא, וחושב שיש דברים נוספים חשובים לא פחות..)
2. אופי- וואחד בא ביומיום.. תבדקי עם עצמך, האם חוץ מיזה שאת אדם תוסס וחי, האם את הכי נהינת ורוצה להיות בסביבה כזו עם אנשים כאלה? אנשים תוססים עושים לך טוב? או שגם עם שקטים ורגועים ממש טוב לך...
יתכן שליד אנשים שלוים את נהיית שלווה גם, ואז לא כל האישיות שלך באה לידי ביטוי.. ואת מרגישה פיספוס.. אולי זה נחמד, אבל יכול להיות לך יותר נחמד..
ואופי זה דבר לכל החיים. את יודעת..
את רוצה להרגיש שאת לא מביאה את כל האופי שלך לחיים המשותפים עם בן זוגך??
ב"הצלחה אחות.. ושיהיה לך החלטות קלות