ברוב כישרוני הכנתי יום שישי גלידה,![]()
רק שבטעות הכנתי עם שמנת לבישול ורק כשהקצפתי שמתי לב לטעות....![]()
לא יכולתי לתקן כי ל היה לי שמנת להקצפה בבית...![]()
אז ערבבתי עם הביצים, עם השוקולד המומס ועם החמוציות וקיוויתי שייצא משו נומאלי....![]()
אז זהן שלא...
נוצר שכבה של הביצים המוקצפים למעלה,
ולמטה השמנת שקעה וקפואה כמו קרח (אי אפשר לאכול כמו גלידה...)![]()
חשבתי להמיס את זה חזרה ולעשות מזה משהו....
אז מי שהגיעה עד הלום,
מה אפשר לעשות מתערובת של: 3 ביצים, שמנת לבישול, חמוציות ושוקולד מומס בתוך???
תודה צדיקות!!!![]()

)

