איזשהו שדרוג קל ומהיר לעוגה קצפתית.
לוקחים בצק עלים ומפזרים מעליו אבקת סוכר באופן שווה ודק.
מכניסים לתנור לבערך 20 דק, כאשר בהתחלה החום נמוך ואח"כ הוא חזק וקצר.
אחרי שבצק העלים יוצא מהתנור, אבקת הסוכר נמסה עליו כך שהוא יוצא מבריק, בעל גוון חום צהבהב.
אפשר לחתוך אותו לשלוש חתיכות
ולהניח אחת כבסיס ומעל קצפת, ואז שוב חתיכת בצק עלים וקצפת וכך הלאה..
בראש העוגה אפשר לפזר פירות מתאימים שגם הם עברו תהליך בתנור או בסיר
כמו למשל תפוחים חתוכים לקוביות קטנות וכו'.
הברק שיש לבצק עלים בזכות אבקת הסוכר+ השילוב של קצפת שקלה להכנה
הופך השקעה קטנה לעוגה גדולה 


)
