היי כולם,
מצאתי מתכון שנראה ממש טוב, וגם דיי פשוט של פאי. הבעיה היא שרק עכשיו אני רואה שצריך להשרות אותו לילה באמצע ההכנה, ואני רוצה אותו לשבת. אז אני רוצה להכין את השלב הזה מראש, ואז בשבת רק למרוח אותו על העוגה........
אני אסביר -
אני מכינה הכל, ורק נשאר להקציף שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ולמרוח. השאלה היא אם אני יכולה להקציף היום, ולשמור בקירור, ומחר למרוח את זה על העוגה....... זה אפשרי??..
ואם כבר, תצחקו, אבל.. מה זה אומר להקציף??
אני צריכה מיקסר בשביל זה, נכון?.. יש לי מיקסר כל כך דפוק שתמיד לא יוצא לי טוב איתו.... יש טיפים כדי שייצא טוב?
תודה מראש!!!
כיף שיש את הפורום הזה 
)
)
