אווווף! איזה הורים מעצבנים יש בסניף שלנו!!!!!!!!!! דאאאי!!! נמאס לי מהם!!! צריך לעשות בסמינריון הדרכה קורס להתמודדות מול הורים מעצבנים!!! וווווואייי!!!
תקשיבו מה, הדפסנו חולצות לסניף ובגלל ששנה שעברה עשינו 3/4 וכל הבנות התעצבנו עלינו שזה מכוער אז עשינו השנה קצר. קיצר, רשמנו את כל הבנות שרצו והתחלנו לאסוף את הכסף... ועכשיו פתאום מתקשרות אלי 3 אמהות ואומרות לי שבגלל שזה קצר- הם לא רוצות...
ניסיתי להסביר להם שזה לא הולך ככה והם נזכרו מאוחר מדי, אבל הם פשוט הודיעו לי שהם לא משלמות וזהו!!! מאיפה הם חושבות שאני יוציא עכשיו כסף ערב לפני??? מה נראה להם??? שהסניף הוא בנק האוצר???
והם אומרות לי: "תבטלי ת'הזמנה!!!" אמרתי להם שזה כבר מוכן, אז הם אומרות לי: "אז תבטלי רק את שלנו!!!" איפה השכל??? איפה???
אמרתי להורים: "כן, מחר אני באה למפעל ואומרת להם: הזמנו 50 חולצות, אבל בעצם אנחנו רוצים רק 25... עם השאר תסתדרו..." והם אומרים לי: "כן, זה מה שאת צריכה להגיד..." אפילו לא הבינו שאני צוחקת עליהם...
הורים זה פשוט מחלה!!! מה אני עושה??? אוווף!!! אח"כ מתפלאים למה למדריכים אין מוטיבציה להרים דברים...
מחר אני אמורה ללכת להוציא ת'חולצות... ייייאאאההה!!! אני חושבת שאני משתגעת!!! אני שונאת לנהל ענייני כספים!!!