אז למה לי בעצם להתגייס לצבא?אליסף ט

בשביל שמחבלים שאני אסתכן בשביל תפיסתם ישוחררו ב"מחווה" מטומטמת של שמאלנים מטומטמים?

בשביל ששטחי ארץ שאלחם ואסכן את החיים שלי עליהם בשבילם ינתנו לערבים?

בשביל שבמחסומים שאני אעמוד,יבואו שמאלניות בוגדות מטומטמות,יצלמו אותי,יציקו לי,ויגישו נגדי תביעה?

בשביל שאצטרך להתמודד עם מפקדים אנטי דתיים ואולי להזרק לכלא?

אחרי כל "מחווה","פינוי" או כל חרטוט כזה,המוטיבציה שלי להתגייס לצה"ל יורדת בטירוף. במשך השנה האחרונה חשבתי בכלל לא להתגייס,ועכשיו אחרי שהיא כבר כמעט עלתה מחדש,עוד פעם דופקים לי אותה.

יש לי הצעה.מ.מ.י.ר
פשוט תשאל את הרב אליעזר מלמד. יש לו ראייה הרבה יותר עמוקה, מבינה וחכמה משלנו.
עשה לך רב והסתלק מן הספק.
עשיתי לי רבאליסף ט
והתשובה שלו לא סיפקה אותי.קורה פעם ב1000 פעם בערך.

אגב-אני שואל את השאלה הזאת אחרי שכבר היה ברור לי שאני לא מתגייס לצה"ל,אח"כ כבר שיניתי את דעתי והחלטתי בכ"ז להתגייס לג'ובניק,וכבר התקדמתי עוד יותר וכמעט החלטתי להתגייס לשריון וזהו זה,ובאים השמאלנים המטומטמים ודופקים לי הכל מחדש.
חיל שריון קורא לך להתייצב!כ"ך
אני עוד ידפוק לך ת'טנק...אליסף ט
אתה מיתגייס בישביל עם ישראל ולא בישביל אף אחד אחרDG
כמה שזה נשמע נדוש
אבל מדינת ישראל שבתוך גבולותיה אתה ומשפחתך ורוב העם שלך חי
נמצאת (אם לא ידעת במקרה) בסכנה קיומית יומיומית, יש מיסביב יותר מידי אנשים שחושבים ומנסים להפיל אותנו.
המקום היחיד בעולם שיתן בעת הצורך (שזה צרוך יומיומי) הגנה וביטחון לך למשפחתך ולעם שלך זה צה"ל אין שום גוף אחר בעולם שעושה את זה,
לגוף הזה מגעים רוב הנוער של המדינה שלנו ללא יוזמה אישית אלא בפייה.
אם אתה חושב שבגלל ניהול כושל של המדינה שלנו אתה יכול לקבל פטור משרות בצה"ל אתה טועה. איפה תהיה עוד כמה שנים שאיזה שכנה גדולה שלנו תחליט שהיא יותר חזקה ותנסה להשמיד אותנו? באיזה כולל?????
מה תגיד לילדים שלך שאבא שלהם לא אהב את הממשלה ובגלל זה הוא לא עוזר להגן על המשפחה שלו?
תאזור אומץ נפשי ובלי רצון פשוט תעשה את השרות שלך לא בישביל אף אחד אלא בישביל עצמך.
תשובה חסרת הבנהאליסף ט
איזה בטחון אני נותן בזה שאני משרת? אני מתגייס,יסכן את חיי בשביל מחבל שאחרי שנתיים ישתחרר ויחזור לסכן את חיי כולנו? אני אתנהל ע"פ פקודות שמגיעות מהגוף האנטישמי ביותר שקיים-בג"ץ? למה לי? אולי הרבה יותר יתרום זה שלא אתגייס,ואיתי עוד מאות ואלפים,וצה"ל והמדינה יבינו שיש להם בעיה וישנו מגיניות? להתגייס לצבא מתרפס זה לא הגנה על המדינה.
לא הבנת אותי כמו שצריך!!!!!DG
אני מדבר על בטחון כללי, באמת נראה לך שהבעיה הפלשתנאית מאיימת על ישראל מבחינה ביטחונית?
זהו שלא גם אם במשך ארבעים שנה יהיו פיגועים אנחנו נהיה מסוגלים להתגבר על זה. ואם ממש ראשי המדינה ירצו לפתור את הבעיה תוך מספר ימים צה"ל יכול לפתור אותה.
אני מדבר בעיקר על שכנותינו מבחוץ שישמחו להכחיד אותנו, ובאמת שהם יכולים.
להגיד שצהל קיים כדי להגן מפני הפלשתינאים זהוי ראיה קצרת טווח.
(גם הרצון אצלנו בחבר'ה לשרת בדובדבן הוא מראיה קצרה כאילו הבעיה שלנו זה הפלשתנאים.)
גם הקוקודים בצה"ל הפנימו את זה אחרי מלחמת לבנון השנייה, למרות שידעו את זה לפני לא הפנימו
בכל יחידות צה"ל השונות מסלול ההכשרה מתמקד בעיקר במלחמה ולא בעימו"ג (עימות מוגבל) דהיינו הלחימה בשטחים, שזה כייף ממש ומגניב לעצור ערבים בלילה אבל זה לא כזה חשוב ואפשר בזמן ממש קצר להיות מיומנים בזה.
אם אתה חושב לא להיתגייס בגלל צורת העבודה של צה"ל בשטחים, תדע שאתה טועה ומטעה.
בגלל שיטת העבודה במדינה באופן כלליאליסף ט
בגלל מדיניות פחדנית ומתפשרת. לא אכפת לי נגד מי זה. כמו שסרבני השמאל ימ"ש יודעים שאם הם לא יתגייסו תהיה שינוי במדיניות כך גם אני חושב.
בטח כמה פישרים קטנים ישפיעו על המדיניותDG
מדיניות הממשלה לא הפכת את הממשלה לטמאהזית שמן ודבש
אתה חייב לשרת בצבא בגלל שה' צוה ולא בגלל הממשלה. הפקודות הן באמת בעיה אבל גם האווירה במקומות עבודה והאווירה ברחוב.
אז בגלל זה לא תעבוד ולא תלך ברחוב?
אתה גם תלך וגם תעבוד כי צריך ואת הבעיות תנסה לפתור ושיהיה לך בהצלחה!
אם לא תתגייס מי ישמור על ההתנחלויות?kobysshאחרונה
מי ישמור על שומרון בנימין ויהודה?
מי ישמור על ירושלים?
מי ישמור על כפר סבא, תל-אביב ורמת גן?
מי ישמור על גבול הצפון ויהיה נכון למנוע ירי של חיזבאללה..?
אחים שלך זקוקים לך!!!

ואם ח"ו יגידו לך להרים יד על יהודי, לפעול נגד הציונות - אתה, חייל יהודי חכם - תדע מה לעשות.
שאלה לגבי צו ראשון,ימח שם עראפת
אם מישהו התייצב לצו ראשון אצל חרדים, דהיינו שהוא דוחה גיוס, הוא יכול לבטל את המהלך ולהתייצב לצו ראשון רגיל?

ואם כן, לאחר הצו ראשון הרגיל הוא יוכל לדחות גיוס?

כמו כן,ימח שם עראפתאחרונה
אם מישהו התייצב רגיל ולאחר מכן קיבל נשק עקב היותו במקום הדורש זאת, הוא יכול לדחות גיוס או שעצם קבלת הנשק מבטלת את האפשרות?
גיוס לצה"ל בגיל 45danielt

הי לכולם,

פטור מגיוס  מגיל 18. סיבה אינה בעיות נפשיות או בריאותיות, אלה סרבנות. לא אכנס לפער בתפיסת העולם והערכים שנצבר לאורך השנים, אך כבר שנים סוגיית השתמטות פתוחה אצלי ובימים אלו אני מעוניין לסגור את הסיפור אחד לתמיד. במלחמת לבנון השנייה פניתי לצה"ל בבקשה להתגייס, אך קיבלתי תשובה לקונית "פטורך נשאר בתוקף". היום אנחנו לצער כולנו במציות אחרת  לגמרי, לכן אולי יש סיכוי שיגייסו אותי. מטפס הרים לשעבר, בן 45, בריא.

אשמח לקבל מידע, מה הסיכויים שמהלך יצליח ויגייסו אותי ולאיזה גורם ניתן להגיש את הבקשה. 

מנהלת חרדים. אוליהעני ממעש
גיוס חוק טלאדם בכיר

גיוס אחרי גיל 22 לשנה וחמש לבני ישיבות ההסדר. מישו יודע איך ניגשים לזה ומה אומר השירות הזה?

באתר ניתן למצואכי קרוב.אחרונה

תתקשר 1111 או לתל השומר.

תעודת שחרור בכבוד- כוכב זהב/כסף/ארד- קציני הסדראחד שמשתדל

מחפש לדעת א מישהו פ יודע, אם הייתי קצין במסלול הסדר- זאת אומרץ בפועל לא הייתי בקבע.. (יצאתי לפיקוד במסלול ישיר), האם אני מקבל תעודת שחרור משירות סדיר- ארד? 

כי בפועל לא הייתי בקבע

אין לי מושג. תתקשר 1111 יענו לך...אם רק נאמין
איך זה משנה?נפשי תערוג

יש משמעות לצבע?

יש לי תעודת השתחרר בכבוד. האמת ל זוכר באיזה צבע.

בזמני.. לא יודעת איך זה היום..עוגת גבינה.אחרונה

הצבע היה נגזרת של תפקיד.

ג'ובניק קיבל ארד, תמכל קיבל כסף ולוחם זהב.

מידע על תוכנית "בינה בירוק"זאב קדוש

מחפש מידע על התוכנית בינה בירוק, ממשהו שהיה/משרת שם, כמה זה מתאים לחרדים/דתי תורני, מה בדיוק עושים, כמה זמן סה"כ, ועוד. תודה

שיר השריונריםאליסף עמר1

אולי יעניין אותך