אוסף של דברים משמעותיים = אוסף של דברים קטנים או גדולים משתנים
אני חושב שיש כאן מין ילדותיות להיפגש עם אדם שחושף לך את עולמו
ולהסתכל עליו כעל חית מבחנה ולהגיד יש דפקט ב ...א' ב' ולשתף עוד פרופסריות אחרות שיראו גם ג' וד'
ואז לפסול אותו בלי באמת לברר אם ה..א ב ג ד הוא אמיתי / מהותי / לא משתנה
רוב המדענים מעדיפים לשאול את אובייקט המחקר כדי להשיג מידע מאשר לצפות בו ולהניח אקסיומות 
רצוי להסתכל על הנקודות הטובות ולומר אולי ש פה משהו טוב אם רק אשפשף עיני ואסתכל בעינים נאות ולא טרוטות
לפעמים אנחנו לא באמת רוצים ומחפשים דברים אחרים לתלות בהם כדי להרגיש צודקים ולא לחשוב שאני לא בסדר
דוקא אלו שבאמת רצו להתחתן הגיעו לפגישה מוכנות עם עין טובה
ואחרי שהיה כבר קשר ארוך אז העלו את הנקודות המציקות להן לבירור עם הבחור ובאמת ניסו בכנות
מסתבר שאלו בד"כ הבנות היותר בוגרות . אם את כבר מתייעצת תתיעצי עם אחת בעלת ניסיון יראת שמים
שתתן לך את העצה הנכונה עם ההסתכלות לעתיד ואז גם אם לא תרצי להמשיך זה לגיטימי בהחלט .
מצטער לומר לך אבל עבודה לא תמיד היא דבר מהותי בפרט אם זה דבר משתנה וזמני בפרט בתחילת החיים
אני משער שבחורה לא תפסול בחור שיאמר לה שעובד בעבודה זמנית או בעיסוק זמני
ומתכוון להמשיך ללמוד בשנה שנתיים הקרובות אבל בע"ה אח"כ הוא יעבוד ויהיה המפרנס בבית . כתובה 
אם בחור מכין דרכים מכובדות ואידיאליות לפרנסה מכובדת ותוכדי הוא לא עובד בהייטק או מרויח משכורות ענק
אז לפסול על זה זה נובע מחומריות יתר וחוסר הסתכלות נכון לחיים .
בשורה סופית הקב"ה מזווג הזיוגים ולכל אחד ואחת יש את המסע שלו/ה
השאלה היא האם אנחנו בוחרים לעבור את המסע כשאנחנו לומדים ומשתפרים ובד בבד עובדים על תיקון המידות
בגדול מי שפוסלת על "אוסף דברים משמעותיים " ולא על דבר מהותי אמיתי
כמו מידות טובות , אופי רצוי ומתאים , מציאת חן , רמה דתית מותאמת ורצויה - יר"ש , כיון בחיים ותיאום כוונות .
זו אחת שסביר מאוד להניח תפסול גם את הבחור הבא כי גם לו יהיו " אוסף של דברים משמעותיים " ....
אא"כ פתאום היא תתאהב בבחור מסויים למרות שיהיו לו "אוסף של דברים משמעותיים "
ואז למרות מה שיגדו החברות אחרי כל חשש הלשון הרע והרכילות שעובר שם ואחרי כל מה שיגידו אחרים
היא לא תוותר עליו ואז אולי הוא פתאום יוותר עליה ואז היא תשאל "למה " "למה יאמרו הגויים "