אתמול הכנתי בצק פריך, כזה שעושים בו עוגיות בצורות, אבל במקום ליצור צורות עם חותכנים חתכתי עם גלגלת גלית שכזאת.
עשיתי את זה לפני אפיה, כדי שאח"כ אני אוכל לפרק את זה מהר - ולהכניס לקופסאות, בלי לבזבז זמן מיותר.
אחרי אפיה זה לא ממש יצא, והייתי צריכה לעבור שוב עם הגלגלת.
מתי בדיוק אמורים לעשות את החיתוך הזה?
נגיד שיטחתי את כל הבצק על התבנית (עם נייר אפיה), הכנסתי לתנור - אז אחרי שזה מוכן וכשזה חם אני עוברת עם הגלגלת או לפני אפיה?
תודה לכל העונים ופותרי התהיות.. !

)

