בע"ה
עוד לפני שהספקתי לכתוב כאן את סיפור הלידה...יש לנו ב"ה סיפור אחר...
(אני מרגישה פעילה בפורום..למרות שהפעילות היא פאסיבית..אני נהנת מכל רגע..)
לפני שאאריך...אני מודה לה' על כל רגע...גיליתי ביממה האחרונה איך כל נשימה רגילה..אינה דבר שבשיגרה..יום רגיל שיגרתי מעייף/מעצבן/מתסכל עדיף משעה אחת בביה"ח...ראיתי מראות שאני מאחלת ר ק לאוייבים...אז אני קודם מודה לה'...ובכל זאת יש לי מה פרוק...זקוקה לתמיכה..
הגדולה שלי עם נזלת קבועה...ובשבועיים האחרונים התלווה בלילות שיעול גדול בגלל הליכה שמצטברת בלילה...
הרופאה אומרת שאין מה לעשות...
יש לנו היסטוריה איתה...מגיל 3 חודשים היא עם "אסטמת ידים" נזלת יכה קושי נשימתי וכו
הצלחנו להתגבר אצל הגדולה בטיפול טבעי על השיעולים אבל לא על הנזלת שזורמת כללל הזמן...
ואז...הגיעה הקטנה...לפני כחודש...מתוקה..
עניין ההנקה לא לגמרי הסתדר..
יש לי ימים שאני מרגישה מרוקנת...וצריכה להניק כשאין לי כוחות וכואב...ויש ימים שיש לי גודש...צמצמורת בכל הגוף...חום...גלי קור חזקים...כולי חלשה וכו וכו...
אבל בגדול דיי בסדר...
כשבלילה לפעמים אני משלימה לה מנה של מטרנה (לצערח..הייתי ממש שמחה שלא היה צורך אך אני כ קוראת את התמונה....)
בכל אופן...הקטנה כנראה נדבקה...הצטננה וקיבלה נזלת...זה נגרר לשיעול...הרופאה אמרה מי מלח באטרף וזה יעבור...לא עבר..החמיר...שבת ללא יניקה ולא מציצה ממוצץ..חום 38.4...יורד רק באקמול..לאחר שראינו פליטות רבות..חששנו להתייבשות..מיון..דלקת ריאות...
אני ישנתי איתה לילה שלם...
היא לא ינקה כל השבת...כך שאולי זה השפיע על החלב...והייתי איתה כל הלילה בבביח...ללא שינה...מה שלא מגביר חלב...
מבחינה נשימתית...הרבה הרה יותר קל לה למצוץ מבקבוק...היא הרבה פות מתאמצת ונושמת יותר בנחת...לכ עדיף לי לשאוב ולתת לה....
אבל אין לי מה לשאוב...מתוך 5 מנות של מטרנה היא תקבל אחת משלי...
מה עושים עם החלב.??
היום חזרתי לישון בבית....בעלי הלך אליה...והלב שלי...הגדולה בכתה שהיא רוצה לראות אותה ע כ ש י ו....ואני בכיתי איתה...
סליחה שהארכתי...
תודה לכולן...
לב שמח....
גודל הקיבה של התינוק, מה קורה לחלב שלנו ומתי הוא משתנה ובהתאם למה... איך שומרים על חלב ששואבים וכו'. יש גם כאלה שאם את יולדת אצלם אחר כך מחזירים לך את הכסף ששילמת על הקורס.