אני ב"ה התארסתי עכשיו באמצע השירות,
ואני מתכננת לסיים בעז"ה את השנה
עזבתי את התקן שהייתי בו כי הוא רחוק,ומעל ומעבר לזמן שיש לכל בת שירות,אז בתור נשואה זה לא שייך להמשיך שם\
ואפילו לא בתור מאורסת,כי הזמן הפנוי היחיד שהיה לי זה כל יום מ11 בלילה,וימי חמישי אחה"צ...
דברתי עכשיו עם רכזת של המקום שאני רוצה לעבור אליו לתקן בית,
והיא אמרה לי שהם משתדלים להתחשב בבנות נשואות-נגי לפני פסח וכאלה דברים,אבל היא לא יכולה להתחייב שלא יצטרכו אותי,ואז אני יהיה חייבת לבוא.. היא היתה גם רכזת של קרובת משפחה שלי שהתחתנה באמצע השירות-והיא היתה איתה בסדר גמור לחלוטין,באמת שהיא הלכה לקראתה! אז אני לא יודעת אם האגודות מתחשבות או לא,לדעתי זה תלוי מאד מי הרכזת...
יש לי הרבה מה להגיב בקשר לדיון שניהלתם כאן על שירות לאומי-חובה?לא חובה!(<סוג של הבעת עמדתי
)בקיצור כל מה שקשור,אבל ממש אינלי כוח עכשיו,ואני צריכה לסיים לסרוג את הכיפה לחתונה
ובאמת כדאי לקחת בחשבון את מה שאמרו לך לגבי ה(אי) התחשבות של האגודות בבנות נשואות,ועוד יותר בבנות שירות בהריון...
אולי אם כ"כ חשוב לך השירות לאומי,ואת לא מוכנה לוותר עליו,תחשבי אם לא כדאי לך לחכות עם החתונה,נגיד לאמצע השירות,(לא מציעה לך באמת,אני רק מעלה רעיונות שתחשבי מה הכי טוב לך) ואז יותר קל מול האגודות
-נגיד תחשבי למשל במקרה שלי-אנחנו מתחתנים בעז"ה עוד לפני פסח,ובעזהי"ת מתפללת שנכנס בקלות להריון,גם במצב הנ"ל אין סיכוי שאני אלד תוך כדי השירות,ואז לא נתקע עם כל ההתמודדויות בקטע הזה מול האגודה (אם מעניין אותך,אני לא הכרתי אותו לפני השירות,ככה שהמקרה שלי שונה משלך,וכל מה שכתבתי-בקשר ל-לחכות עם החתונה וכו'-שומדבר אינו בגדר המלצה!!אלא פתיחת כיווני חשיבה,אני לא היית במקום שלך,ואינלי מושג מה זה להיות במצב כמו שלך-חברים הרבה זמן שכבר מחכים להתחתן,ופתאום אני באה ואומרת לך אולי לדחות את זה לאמצע השירות- אני לא מדברת מתוך ניסיו במצב שלך,אלא מתוך המצב שלי!!)
ואם את מחליטה כן להתחיל שירות וכן להתחתן בסוף י"ב-
בשי"ל יש כמה אופציות כדי למלא 40 ש"ש (שהן חובה),
את יכולה להיות 8 שעות ביום 5 ימים בשבוע,הפלוס של זה שאין לך ימי שישי!
ואת יכולה 6 ימים בשבוע(סיוט לנשואות,לדעתי..) כל יום מ08:00-14:00 =36 שעות,ועוד יום שישי 4 שעות>>40 ש"ש...
אם את מחליטה כן לעשות שי"ל כנשואה-תשקלי טוב מה עדיף לך מבין האופציות..
אני ממליצה לך מאד להתייעץ גם עם אנשים שמכירים אותך במציאות,הם מין הסתם יידעו לייעץ לך טוב יותר..
מה שתחליטי שיהיה לך המון ב"הצלחה!!