אני מתלבטת היכן ללדת את הלידה הקרובה. ההתלבטות היא בין מעייני הישועה ללניאדו.
לידה ראשונה ילדתי במעייני הישועה וזכיתי שם ליחס ממש נוראי! המיילדת צעקה עלי, וסבלתי נורא. הייתי בוכה כשסיפרתי על הלידה הזאת.
לידה אחרונה ילדתי בלניאדו, והמיילדת הייתה מקסימה, אלא שפשוט כשהגעתי לא היה חדר לידה פנוי, ולכן נשארתי לשבת על כיסא במיון (ללא אפשרות כניסה וליווי של בעלי) עד שהתפנה חדר. בשלב זה הייתי בפתיחה 9, והלידה הייתה קצת טראומטית, כי לא הייתי מוכנה לזה (הגעתי עם פתיחה 3 וחיכיתי...) יש משהו שמתחבר בראש, מעצם הכניסה לחדר לידה והחיבור למוניטור והכל שיוצר הבנה שאוטוטו אני הולכת ללדת. אני לא עיקלתי את זה, ולאחר הלידה הייתי מאוד מסויטת, למרות שהמיילדת הייתה מקסימה, וכן, מיד לאחר הלידה הוציאו אותי למסדרון, ושם שהיתי עד שהעבירו אותי למחלקה, כמיטה רביעית במסדרון החדר, וככה ירדתי מהמיטה, ללא וילון, זה לא היה כ"כ נעים.
בקיצור, האם המיילדות האחרות במעייני הישועה הן נחמדות וטובות, האם בלניאדו תמיד עמוס ואין חדרי לידה פנוייים?
אשמח לתשובות שיעזרו לי
גודל הקיבה של התינוק, מה קורה לחלב שלנו ומתי הוא משתנה ובהתאם למה... איך שומרים על חלב ששואבים וכו'. יש גם כאלה שאם את יולדת אצלם אחר כך מחזירים לך את הכסף ששילמת על הקורס.