שאת יכולה להשתמש בכל המרכיבים בארוחה אחת ולא כל מרכיב בבודד
אז רק שאלה לפני, לא אמרת שמותר בשר? כי אם כן זה מוסיף כמובן אופציות...
ואיך זה שאין סלרי ברשימה?
מאכל פרסי מעולה!-טורושי על מצע אורז
(עם שינויים של ללא שמן וכדו')
מאדים בצל (מאדים אותו עם מלח שמפריש נוזלים. אם מתחיל להתייבש אפשר להוסיף מים)
מוסיפים שום.
בשלב הזה אפשר להוסיף בשר (הודו שווארמה נקבה מומלץ)
מוסיפים המון מלא מלא ירק. כתבת פטרוזיליה וכוסברה אז לכי על זה...
פורסים גזר ומוסיפים לסיר
מוסיפים לימון.
מים לפי הצורך
לוקח לזה קצת זמן עד שהירק מבושל היטב
זה סוג של תבשיל קדרה על בישול איטי אבל יוצא ממש טעים.
מגישים על אורז או כמרק.
סלק לא חייב סוכר בכלל אני מוסיפה שום וכוסברה ולימוןומלח
אפשר מרק בצל על אותו בסיס של אידוי כמויות גדולות של בצל. להוסיף בסוף שום. ואז קצת שעועית מש שתסמיך את המרק
בסיר נפרד לבשל ירק עם גזר ואז לחבר בינם.
יש עוד רעיונות אבל בהמשך הלילה...
הגלגלים זזים פה לאט