ב"ה
מתנצלת על ההיעלמות.. אני פשוט הפוכה לגמרי..הלילות שלי התהפכו לגמרי.
כמה שאלות חשובות ברשותכן:
1. בטעות הפשרתי חלב אם מההקפאה ישירות בפנג'ן על הגז ולאחר מעשה אמרו לי שזה לא היה טוב. האם הייתה בזה סכנה כלשהי עבור התינוקת?
2. האם באמת לא רצוי להקפיא בבקבוקים ולהפשיר אותם? (שמעתי שעדיף בשקיות אבל הרבה יותר נוח לי בקבוקים)
3. הפיצית שלי בת שלושה שבועות והיא מצוננת ממש.. קנינו לה טיפות אף של תינוק קלין וזה די עוזר לה.. השאלה היא האם ניתן לקלח תינוקת מקוררת? כבר השהתי את המקלחת ליומיים ואני לא מרגישה עם זה טוב לאור הפליטות הרבות והקקוש..
4. עד כמה חשוב לתת לה d3? אני כל הזמן מפספסת..
5. קורה לכן שהמתוקים שלכם מעירים אתכן בלילה ואז אתן קמות ממש לא בשמחה=\ ? אני מרגישה נוראית.. אחרי שני לילות רצופים שלא ישנתי ואני באמת משתדלת לקום אליה באהבה גדולה.. פשוט יוצא לי להגיד דברים שאני מתחרטת עליהם.. כמו למשל "אוף! אני לא מאמינה, שוב קמת?" היא כולה יצורית קטנה וחדשה והיא לא אשמה שהלילה והיום שלה לא מסודרים..ברור שאחר כך אני מייד מנשקת אותה ומחבקת.. זה ממש מרגיש לי לא טוב.
6. לפעמים היא מבקשת בלילה לאכול ואני מנסה להרגיע אותה בכל דרך אחרת ואני מדגישה- בכל דרך!! שום דבר לא עוזר..היא רוצה ציצי. זה יכול להיות 4 שעות רצופות.. זה נורמלי.? ביום זה אף פעם לא ככה.
7. כל פעם אחרי החלפה המתוקה שלי עושה שוב קקי בטיטול ואני משתגעת מזה... כל רגע החלפה..והרבה פעמים היא מתרוקנת תוך כדי האכלה..אז ניסיתי לדחות את ההחלפות לאחרי ההאכלה אבל מה שקורה שהטלטולים האלה גורמים לה לפלוט ממש קיא.. אז אני מחכה קצת..בדרך כלל ביום זה בסדר אבל בלילה, מרוב עייפות אני שוכחת מזה ואז זה נהיה קשה לנקות את זה..אוף זה ממש מטריד אותי. אני מרגישה על הפנים.. אמא חדשה..מקווה שאשתפר.

אולי לכן יש אפשרות לנסוע לביקור קצר? או סתם לצאת להסתובב בחוץ? אולי יש גינה עם אנשים? אפילו "סתם" זקנים, מטפלות...