נשל"ד - מחנה קיץ!~אהרלה~!נתניה

לאחר המחנה עלו כאן, הרבה טענות בעניין הצניעות.

בואו ננסה לחשוב ביחד מה ניתן לעשות כדי לשפר את הצניעות במחנות??

ואל תזרקו רעיונות כמו "תפרידו לגמרי" כי זה השאיפה, אבל כרגע אין כסף לזה...

לכן, בואו ננסה לחשוב באמת איך אפשר לשמור על הצניעות במחנה הבא.

אילו צעדים צריך לנקוט ע"מ שלא יקרו דברים לא ראויים במחנה הבא.

אנא התייחסו לכל מקרה ועניין לגופו. (הסעות, המעבר לשטח המחנה השני, תפילת שבת, מפקד סיום, וכו')

- בעז"ה, אם יהיו פה דברים ברמה נאותה, הם יעלו לדיון, בישיבת הפקת לקחים מהמחנה -

בצלב"א,
אהרל'ה.

משמרת הצניעות *מוריה 2*
ובאמת לבחור צוות עזרה וצוות בניה לעניין (= דוסים).
רעיון גדול...420mal
להרחיק יותר את המחנה בנות, ככה אנשים לא ימצאו את עצמם "בטעות" בצד השני...לפחות כמו שנה שעברה.

להביא צוות בניה מסניפים אחרים...

לגבי הסעות- קשה להגיד "שיסעו בנפרד" כי אני די מאמין שזה מה שהתנועה ניסתה לעשות, אבל כנראה זה היה הכרח.
דעתי-פגזניקית גאה!
להרחיק את המחנות אחד מהשני..
שלא יהיה מטבח משותף..

לא, לא אכפת לי שיש רק רופא אחד!! הבנים לא צריכים לשרוץ במרפאה שלנו!! וכנ"ל הפוך!! במרפאה בנות לבושות פחות צנוע, או לא מרגישות טוב וצריכות לשכב, אנחנו מסתדרים טוב מאוד בלי השמירה הגברית. תודה על הנכונות.

לא צריך 7 בחורי "צוות בניה" כדי לבוא להביא לבנות ג'ירקאנים בגיחה.
רבאק! אנחנו ישנות שם! זה לא כיף שחברה מעירה אותך ב "קומי יש פה בנים ואת שוכבת.. זה לא צנוע.." אפשר שיהיה רק נהג, ומקסימום עוד אחד שיעזור לו.. למה 7 למה? בחייאת!!

צוות בניה לא צריך לשרוץ אצלנו, אם אין מה לתקן! באמת! אנשים!

צריך להזהיר לפני.. ומי שלא עומד בכללים- להעיף על טיל הבייתה!!
כן... זה באמת היה מעצבן...~תמר~
בנים פשוט הסתובבו לנו במחנה חופשי... הציצו לאוהלים...
אינעל!!! חשבתי שאנחנו אריאל... זה באמת עיצבן...!!!

באמת צריך לסנן את מי שמתמנה לצוות במחנה (בניה וכו'...) ושיביאו רק מי שבאמת סומכים עליו...

זה ממש בושה שאנחנו נחשבים נפרדים וככה קורה...!!!!!

מצטרפת.. גנבו לי את כל מה שהיה להגיד.תפוזה 1
מפקד סיום!!~אהרלה~!נתניה
ל-א צריך את הבנות!!!
אני (ושאר הבנים) לא צרכים את הבנות ליידנו במפקד הסיום!
מה זה תורם?!
למה לעשות מפקד אחד?
כדי שהבנים והבנות ישירו מוראלים ביחד?!

ההצעה שלי: מפקד נפרד לגמריי.

נ.ב - נכתב בלשון זכר, אך אפשר גם לקרא הפוך, בלשון נקבה.
זה גם נכון.תפוזה 1
בס"ד

הרבה יותר טוב שיהיה נפרד, כי, מה זה מעניין אותנו שפה עומד סניף X בנים, [לפי איפה שהשלט] ושבפינה הזאת עומד סניף Y בנים?!

נכון שאנחנו עדיין אותו תנועה, אבל עדיין אני חושבת שזה באמת לא תורם כלום.
מזתומרת עדיין????היושב בצד
יאללה תפתחו תנועה חדשה (או שהבנים) לא משנה הרי בכל מקרה יש כבר עוד רגע שתי הנהלות!!

גוד לאק
איחולי
אני עם ארהלה!!!אוריה שמחה
מה הקטע שהבנות שומעות באיזה מקום הבנים זכו?! מהקשר?! זה לא אותו סניף!!!!!!!! ואז ממילא הבנים הולכים והבנות נשארות לבד לשמוע מי זכה אצלהם.. פשוט מגוכךךך... וגם הקטע המחריד שסניפים כלשהם העבירו דגלים וכו'.. שלא תבינו לא נכון!! היה אחלה מחנה!! נהנתי מכל שניה ושניה וגם היה הרבה יותר משופר משנ"ש.. אבל יש עדיין מה לשפר, והמפקד הזה בראש הרשימה.. בצלב"א!!!!
מסכימהחסה :)
ב"ה

אני מסכמה עם ארהלה ועם אוריה שמחה :
באמת צריך ששנה הבאה המפקד היה נפרד הבנים יעשו בשטח מחנה בנים והבנות יעשו בשטח מחנה בנות, כמו שהיה לפני שנתים (למי שזוכר/ת)

ערב טוב לכולם
צודק!*^שלמה-בת-ים^*
שנה הבאה חובה לעשות מפקד סיום במקומות מרוחקים אחד מהשני, היו השנה הרבה פאשלות במפקד, וזה באמת לא תורם כלום!!
בצלב"א אמן!
כל הדברים שרציתי להגיד כבר אמרויופידו
ובקר למפקד סיום זה יכול להיות באותו מקום אבל שלא יהיה באותו זמן של הבנות.
וגם זה שהבנים מורידים את המכירים זה לא אומר שבנות צריכות ללכת לשם לקנות!!!!!!!!!!!!
חוץ מכל מה שהזכירו המחנה היה ממש אחלה!
לא, במקרה של השנה-אוריה שמחה
גם אם המפקד בזמנים נפרדים-לא היה שייך בכלל(!!) שזה יהיה באותו מקום- כיוון שהבנים נאלצו לעבור בתוך מחנה הבנות, בזמן שבנות משועממות הלכו לצינורות המיים הנקראים בלשון העם 'מקלחת', וזה היה מאוד לא שייך שהבנים נתקעו שם. מאוד לא שייך.
צ-ו-ד-ק...חג'ג
ובנוסף ג"כ לא לעשות את המפקד סיום ליד הבנות כדי שלא יצטרכו לעבור שמה (כמו השנה, כשלא היו מים- פשוט עברנו דרך הבנות)
לענ"ד צריך שכמוהאריאלניקהנאמן
שיש מאבטחים לשמור בעז"ה על כל מיני מפגעים 'גשמיים'.
כך צריך מאבטחים שיאבטחו מכל מיני מפגעים 'רוחניים'.
אני מתכוון שתהיה קבוצה של כעשרים חב"גניקים שישמרו (בתשלום כמובן) על הצניעות וההפרדה(קדושת המחנה) בין מחנה הבנים למחנה הבנות.

תפקידם(תפקידנו? אני כבר מתנדב) יהיה-

1. לשמור סביב שטח מחנה הבנים שלא תכנס אף בת:
(וזה כולל- חניכות בכל הגילאים, חב"בניקיות, מדריכות רכ"שיות ומפקדות מחנה לכולן הכניסה אסורה! וממש לא אכפת לי אם הרכ"שית של נבטים היא ארוסתו של הרכ"ש של מעלות, שיהיה ברור.)

2. למנוע מעבר של בנים(בעיקר ביום הורים) למחנה בנות.

3.חשוב לציין שאין תפקידנו להשגיע על צוות הבניה, אנו לא נהיה בייביסיטערים של 15 גב"שניקים.
ליום הורים 'צוות הקדושה' יצטרך תגבורהאריאלניקהנאמן
כן אני כבר רואה בעיני רוחי-אפוש
בס"ד
איך מאבטחת משתדכת עם מאבטח...
אריאלניקנאמן אתה חייב"ס! (חי בסרט)...
כל דבר שאיך שהוא הופך לנפרד אצלנו ישר מוביל לחתונה!
הופך למעורב*אפוש
מישהו אמר שהצוות אבטחה יהיה מעורב?האריאלניקהנאמן
לחזק את האידיאל שלנו בלבבות!אפוש
בס"ד
להבהיר לכל מדריכה את האידייאלים! ולמה אנחנו באריאל! להבהיר לחניכים!
ידיעה תגרום להרבה פחות חטאים....
שכל קומונרית תבהיר לצוות שלה! שאסור אלף בית גימל! לא באוויר !...
לעשות הבהרה לצוות עזרה!
שהוא לא יהיה מגבש!! סתם-ברצינות אצלהם זה צ'כונה ולכן יש בעיות שכאלה כי מרגשיים טו מאץ חופשי אחד עם השני...
אפרת צודקת!!פגזניקית גאה!
צריך גם להבהיר אתזה..

דניאל- תחשוב שכל אחד לא ירצה לשמור על הגב"שניקים.. אבל תכלס, הם מקור הבעיה..
די רדו מגב"ש ואפרת צודקתיופידו
רק שצריך גם להבהיר את זה לחניכות ולא רק לצוות.
מה רדו מגב"ש? זה הם ששרצו.. מה לעשות?פגזניקית גאה!
זה נכון אבל את מכלילה בזה את כל הסניף וזה לא בסדר!יופידו
דניאל אתה קצת מגזים...!~אהרלה~!נתניה
אין מה לעשות, יש דברים שהם הכרחיים...
מפקדת מחנה בנות לפעמים חייבת להגיע לפקדת בנים לישיבה.
או רכ"שית מסויימת שאין מה לעשות, אבל חייב להגיע.
יש דברים שאין אנו יכולים למנע.
אבל בכללי, אני איתך.
רעיון מוצלח.
חניכים לא צריכים לעבור!פגזניקית גאה!
אזמה שאח שלהם שם?
וזה שנה ראשונה, ומסכן..
ממש רחמנות!!

רכ"שיות וזה סבבה.. אבל חניכות וכאלה, מפתאום?
אני גם לא מבינה את זה!אפוש
בס"ד
אני זוכרת מימי ילדותי את המחנות-במחנה הראשון שלי-
לא היה לי מושג שיש בנים בכלל! פתאום ביום הורים שאלתי את המדריכות "מה זה מה קורה מאחוריה היוטה הירוקה -ואז הם אמרו לי ששם מחנה בנים !"
למה בכלל בנות חושבות (מעזות להעלות בראשן) את הרעיון של ללכת למחנה בנים (וכן להפך)??
אין בעיה..האריאלניקהנאמן
רכ"שית שתצטרך לעבור יהיה לה אישור(חד פעמי) מיוחד ממפקדת המחנה
אני ממש מסכימה עם משמרת הקדושה...נשמע טוב...אוריה שמחה
לדעתי- בקטע של המעבר בין המחנות יעמודו איזה שתי חברה ויפקחו על העניינים. הם יוכלו להעביר אנשים רק אם יהיה להם אישור מהמפקד/ת. וגם יהיו אחריים על הצוות בניה- שלא יכנס אוטו עם 7 בנים מהצוות בפנים בזמן שצריך את הנהג+בחור אחד בלבד!!! אבל הרעיון הזה באמת שווה בדיקה לשנ"ה.. הלוואי והוא יצא לפועל בצורה משופרת ויעילה...=)
נשמע טבחסה :)
ב"ה

זה רעיון טוב אבל זה בחיים לא יקרה
אני לא כל כך אוהבת משמרות צניעות,שוברת גלים
בע"ה

לא בסיבוב שערים, לא בחומש וגם לא פה.
(למה? כי משמרות הצניעות
לא תמיד מתנהגות בצניעות>משפט מסובך, אבל אני מאמינה שתתגברו..)
חבר'ה-שכל אחד יפקח על עצמו!

ואם בסוף אתם הולכים על זה-
שיהיו אנשים שידברות בנחת לכל אדם, בלי צעקות, בלי צרחות..
זה חשוב מאוד.

הבעיה שכשאין משמרות צניעות אז המחנה נראה כמוהאריאלניקהנאמן
שהוא באמת נראה השנה.
למה בשתיים לפנות בוקר אני רואה באמצע המחנה בנים שלוש בנות הולכות, למאהל של אחד הסניפים, משל היה זה מחנה בנ"ע.

צריך שיהיו חבר'ה שישמרו. כדי שהחבר'ה האלה יהיו צנועים בשביל זה כתבתי שיהיו כמה וכולם מחבריא ג'.
וסליחה אם שומר הצניעות אומר לבנות המנסות להסתנן 'לעוף מכאן, זה המחנה בנים', זה לא חוסר צניעות זו העבודה שלו.
אממ..קוצ'יניו
אפשר להתערב?
לפעמים יש סיבה, כמו שקרה לי, שהסניף החכם שלנו החליט לעשות את הארוחת ערב במחנה בנים, והיינו חייבות ללכת לשם.
אז קודם צריך למנוע את זה.
כי..כמה שעדיף לא משמרות צניעות כי ממה שראיתי, זה ממש לא טוב,
כי זה נעשה בצעקות וכו'.
אין שום סיבההאריאלניקהנאמן
וגם אם יש לא די במקרה שלכן כדי להכליל על כל התנועה. בשום אופן אין שום מעבר למחנה בנים כלל. אם יש משהו דחוף שאינו סובל דיחוי כלל הדבר יבוא לפני מאבטחי הצניעות והם יחליטו. אך הכ"מ כאשר יודעים מראש שאין שום אפשרות מעבר למחנה בנים הבנות לא יגיעו למצב כמו שציינת, כי זה פשוט לא יהיה.

צעקות? מישהו הזכיר צעקות? אני לא שמעתי. יש הבדל בין לצעוק על מישהו לבין לומר אמירה ברורה וחד משמעית, כאן זה אריאל אין מעבר בנים למחנה בנות ואין מעבר בנות למחנה בנים כלל.
כשהייתי במחנה בבנ"ע אף בן בחיים לא הצליח להיכנס420mal
למחנה בנות ולא היה שום משמרת צניעות!! אם לבנות באמת אכפת אז הם יעיפו אותם בלי בעיה.
מה פתאום?yoel_s4
אופס, נשלח בטעות...yoel_s4
מה שרציתי להגיד זה 2 דברים:
א':יש בבנ"ע "משמרת הצניעות" או משהו כזה,
ב'- בבנ"ע אני לא יודע מה קורה בשטח של הבנות, אבל לפחות בשטח הבנים הבנות מסתובבות חופשי.
נכון כי לבנים זה לא כזה אכפת.420mal
אבל לבנות כן אכפת ובגלל זה אף בן לא נכנס לשם.
וואי וואי, אני קצת מצטערת שהעליתי בכלל את הנושאשוברת גלים
בע"ה
בשירשור הקודם-
אם כי אני בטוחה שמישהו היה עושה את זה כבר..

אנשים-באמת, קחו דברים בפרופרציות.
מבחינת ההפרדה היה נ-פ-ל-א.
בתור אחת שבאה מבני עקיבא אני ממש ממש מודה להקב"ה על שזכיתי להכיר את התנועה הנפלאה הזו ועל שהייתי במחנה מעולה כזה מהבחינה הנ"ל.

יש דברים לשפר.יש דברים לתקן.
יש לנו, גם בתור בני אדם וגם בתור תנועה תמיד תמיד לאן לשאוף, לאן להתקדם..
אז היו פאשלות שהן באמת משמעותיות.
כמו במפקד, והבנים ששרצו אצלנו במחנה..

אז מתקנים, משפרים.
אבל אין צורך להתאכזב ולקטר על איך שהמחנה נראה השנה..

באמת, תאמינו לי שמצבינו מעולה ואנחנו בצמיחה, ובשאיפה קדימה..

לגבי משמרות צניעות.
אני מדברת על בנות בקטע הזה.שאין להן שום בושה לצרוח על בנים, וגם על בנות.ומה עם בן אדם לחברו? זה כבר פחות חשוב?
אני מצטערת,
אבל אפשר להגיד בצורה קצת יותר עדינה מאשר :"לעוף מכאן, זה מחנה בנים"

נכון, במחנה בני עקיבא הייתי משתמשת בצורה בוטה כזו כדי להעיף אנשים לא רצויים.אבל ב"ה אין לנו יותר מידי חבר'ה שדווקא-בכוונה ירצו לשרוץ אצל הבנים\בנות. אז מסבירים להם יפה.וזהו.

לומר את האמת?
אני חושבת שהבעיה טמונה קצת בדרג היותר עליון.וד"ל.
לדוגמא: כל הצוותים למינהם ששרצו במחנה.
ואמרו זאת רבים וטובים ממני.

בציפיה לבנין אריאל!
שונאת להכין צ'ופרים!

רגע רגע.. מישהו אמר לצעוק?האריאלניקהנאמן
כמובן שהכוונה היא להסביר בצורה יפה

ועוד משהו, משמרת הצניעות תהיה מורכבת רק מבנים. ותפקידם יהיה רק במחנה בנים(למנוע מבנות להכנס לשם ולמנוע מבנים ללכת למחנה בנות) משמרת הצניעות לא תהיה מעורבת,ח"ו! אין אפילו הווא אמינא כזאת.. הכל נפרד.
ל"עוף מכאן, זה מחנה בנים"-במחילה, אבל זה לא כל כךשוברת גלים
בע"ה

צורה יפה להסביר.

לא אמרתי שהיא תהיה מעורבת.יש גם משמרות צניעות של בנות (ע"ע סיבוב שערים)

דבר אחרון-
כואב לי. כואב לי כ"כ שאנחנו צריכים להגיע למצב כזה של הקמת משמרות צניעות..
כמה חבל, שעוד אנחנו, תנועת אריאל, לא מספיק יודעים להיזהר ולהישמר.ואנחנו צריכים משמרות שיעזרו לנו בנושא ההפרדה.
הרי אריאל=הפרדה מוחלטת.מה לא ברור?
מי שמחפש את בני המין השני שיילך לבני עקיבא.מקומו לא איתנו!!

בעעעעעעעע

אין בעיה אז במקום לומר 'לעוף מפה'האריאלניקהנאמן
אז נאמר 'אנא ממך חזרי למחנה הבנות משום שכאן זה מחנה הבנים' הצורה הזאת בסדר?

אני לא חושב שזה דבר שצריך לכאוב למישהו, מהסיבה הפשוטה ש'משמרות צניעות' באריאל אינן דומות כלל למשמרות צניעות בבנ"ע. בבנ"ע המטרה למנוע איסורי תורה, אצלנו המטרה היא להקפיד יותר על קדושת המחנה(המשפט הידוע 'אריאל אריאל קדימה ליותר'). בבנ"ע המטרה היא ללכת ע"פ ההלכה(דבר שכיום הם לא עושים) אצלנו כולם הולכים ע"פ ההלכה פשוט לפעמים יש דברים שצריך להקפיד עליהם יותר...

סתם כדי לסבר את האוזן- אתמול הלכנו חב"ב חב"ג של סניף ראשל"צ לטיול בהרי ירושלים שביל המעיינות(איפה שהיה המחנה שנה שעברה) ובדרך עברנו ליד המחנה הנודד של בנ"ע. איזה גועל נפש, אין צניעות אין שמירת נגיעה אין תורה אין קדושה אין כלום. באותו רגע הבנתי שלמרות הבעיתיות שהיתה השנה במחנה אנחנו תמיד מתקדמים, השירשור הזה הוא הוכחה לכך, ושמחתי כ"כ שאני באריאל בתנועה שמקפידה על קלה כבחמורה, בניגוד לתנועה דתית אחרת שלמרות שלכאורה הם אומרים שתמיד הם רוצים להפריד ולהתקדם בפועל המצב שם 'איש הישר בעיניו יעשה' בר מינן. בצלב"א.
כן.זה בסדר.שוברת גלים
בע"ה

טוב..
והכל צריך לבוא מההנהלה..
וצריך לקחת את כל הצוותים (מטבח\ עזרה\ בניה וכו>>וגם את החבר'ה שהם לא מהתנועה והגיעו רק לשם העבודה.') ולהסביר להם טוב את חשיבות העניין.
ושלא ישלחו את חניכות שלי להביא איזה קרטון מעפן למחנה בנים.
(כל מי שעברה לידם-הן ביקשו ממנה להעביר משהו למחנה בנים.
מה אנחנו גוי של שבת?)

הכל מתחיל מהם.
יומטוב!!

בצ"ל אריאל!
כמה לשון הרע..טל=]
בס"ד

אתה יודע את השכר והעונש של כל מצווה ועבירה?לא.
אז תפסיק להגיד כל כך הרבה לשון הרע על בנ"ע אולי חוסר הפרדה זה פחות חמור מלשון הרע?אתה רוצה להיות כל כך קדוש אבל תסתכל איך אתה חוטא בלשון הרע..
יש לי רעיון יותר טוב...420mal
נזמין חברת אבטחה עם צוות של 200 מאבטחים בכל צלע של המחנה, לכל מאבטח יהיה אקדח עם משתיק קול, על העצים נציב צלפים מוסווים למקרה שאחת מהאלה-שאסור-לנקוב-בשמותם תנסה להתקיף.
לכל רכ"ש, מפקדי מחנה, רופא, חובש, יתלוו 2 שומרי ראש למקרה שאחת-מהאלה-שאסור-לנקוב-בשמותם יתקבו לטווח ראיה שלו, ועוד 4 מאבטחים חמושים למקרה שהוא יסובב את ראשו לכיוון המחנה-שאסור-לנקוב-בשמו.

צוות בנייה וצוות עזרה יגויסו אך ורק מהעילויים של הישיבות הגבוהות הטובות בציבורינו, וכמובן רק מש"ג ומעלה. מניסיון של שנים עברו יש להשגיח יותר על צוו"ב וצוו"ע, לכן מלבד הגדודים שישמרו על כל אחד, הוא יקבל מירס אישי בו הוא חייב לדווח למשמרת הצניעות על כל צעד, נשימה, ואפצ'י שהוא עושה.

אם יווצר מקרה חירום לא עלינו בו משהו יהיה צריך תיקון במחנה-שאסור-לנקוב-בשמו, יופעלו האזעקות וכל האלה-שאסור-לנקוב-בשמם יצתרכו לפנות מיידית את המחנה ולעלות תוך דקה על האוטובוסים שיובילו אותם למקום מבטחים.
אם תישאר אחת -מהאלה-שאסור-לנקוב-בשמם במחנה-שאסור-לנקוב-בשמו, היא תקבל ללא היסוס כדור מאחד המאבטחים, וגם הוא יקבל זריקת שיכחה על כך שהסתכל לכיוון המחנה-שאסור-לנקוב-בשמו.
לאחר פינוי כל המחנה-שאסור-לנקוב-בשמו, יטפסו צוות בנייה וגדוד המאבטחים שלהם בעזרת חבלים וציוד סנפלינג מתקדם מעל שלושת החומות המפרידות עם כיסויי עיניים כמובן. אחד המאבטחים יסרוק שוב את השטח, ורק אז יוכלו לגשת למשימה של פתיחת דלת השירותים הכימיים שננעלה מבחוץ עם הסיכה של הכיפה, כמובן לאחר בדיקה מדוקדקת של האלה-שאסור-לנקוב-בשמם שאין שום דבר שמתסתתר בתוך השירותים.

רק כך,נוכל לשמור על גידרי הצניעות כראוי לתנועה דתית הדוגלת בערכי הקדושה וההפרדה!!

בציפייה לבניין חומת סין בין המחנות,
מלאכי.
מלאכי- הרגת אותי!!!!~תמר~
יש לך את זה... חחח...

טוב, באמת כתבו פה דברים שהם ממש הגזמות... אבל יש גם דברים שצריך לשפר... ובאמת היו דברים שהיו לא שייכים...

אבל קרעת אותי!!! חחח... חמוד!!!

ווואאיי מלאכי, אתה גמור...*^שלמה-בת-ים^*
משועמם, ביום ראשון תחזור לישיבה ואולי תתאפס...
צ'טער, הייתי חייב...420mal
מלאכי!!! מתוק!!!!~אהרלה~!נתניה
חחח...לא ידעתי שאתה כ"כ...אה...פורה...הייתי קורא לזה..
ואי...אתה ענק...אשריך...
הגיע הזמן שתגיד לכולם מי הדריך(עלק הדריך) אותך בשלוש שנים האחרונות..
סתם סתם...אין עליך!! אני ממש גאה בך!!
באמת רעיון טוב רק חבל שהוא לא מציאותיאvעד
חברייס אני חי420mal
בעצם עוד שניה אני כבר לא יהיה חי...420mal
סתם זה נשלח לי באמצע.
התכוונתי ל- אני חייב להודות שקיבלתי את ההשראה בזכות המדריך התותח שלי שלוש וחצי [?? טוב אם אתה אומר...] שנים!!!
אני בעד ^^^^^^^^שוברת גלים
מלאכי אני יושבת ונמרחת פה!! ממש!!פגזניקית גאה!
הלך לך אחלה!! שכוייח!!

גמאני בתור חניכה קטנה לא ידעתי שיש בנים לידנו..
אי אפשר להפריד לגמרי, למרות שזה הרצון, אין תקציב!! (אחח כמה אני נהנת לומר אתזה!! |חש הרב של האולפנא| )
אבל אולי אולי אולי, מה אתם אומרים, הבעיה בעצם בנו, שאנחנו מחפשים את הבנים, ושהבנים מחפשים אותנו..
ועובדה שזה קורה רק בגילאים הגדולים.. וזרעים נבטים לא ממש מתעניינות, לא?

תחשבו עלזה קצת.. זה תלוי בנו..
כן...אז כנראה שיש לך את זה...אפוש
בס"ד
קורעעע
להתחיל מהשורשyoel_s4
בהתחלה שכתבתי את הכותרת לא חשבתי על זה, אבל כן- אין לי מושג בקושי מי זה שורש, אבל על הצוות הדרכה כן יש לי קצת ביקורת.
קודם כל- מה זה כל המורלים שהם מלמדים נגד בנות? לפחות זה היה רק במחנה הכנה, אבל מה לעשות שכמה מדריכים (גב"שניקים... לא סתם, השנה דווקא הגב"שניקים היו 100%...) לימדו את זה גם לחניכים שלהם?! (חוץ מזה שזה לא בדיוק איך ששרים את זה...(-: ) בשביל מה זה לקרוא לכל משחק חדש (הג'מוס לדוגמא) 'משחק של בנות'?
דבר שני, כמו שהרבה ציינו פה: המפקד סיום: לא מעניין אותי ממש כמה חניכות באו למחנה (למען האמת גם כמה חניכים לא), ואם אני ירצה לאבד את הקול שלי אני יעשה את זה במקום אחר. ואולי וידוי קטן- המפקד סיום היה הדבר היחיד במחנה שלא לחצתי על החניכים שלי לבוא, מהסיבה הפשוטה שזה בזבוז זמן. מה, לצרוח מורלים, לשמוע את יוסי ורדי אומר עד כמה טובים אנחנו ולשיר את ההמנון? אי אפשר לעשות את זה ביום רביעי, מתי שמחלקים את התעודות? ועוד, מה היה הקטע לעשות את זה כ"כ רחוק מהמחנה (בנים)? עוד היינו צריכים הקפצת מים בסוף, כאילו שיצאנו למסלול...
מה שלא מספיק חודד פה זה הנושא של היום הורים. בלי להיכנס לשאלה אם צריך את זה (עוד 24 שעות בכל מקרה תראו את בינכם/ביתכם)- למה יום הורים הופך להיות יום הורים/אחיות/סתם כאלה מהצד השני של גדר ההפרדה? למה כשאני מסתובב ביום הורים אני רואה ה-מ-ו-ן בנות שסתם יושבות ומדברות עם עצמם (ואין שום אח שלהם שנראה באופק, וגם קשה להאמין שיש כ"כ הרבה בנות מאותו משפחה וגיל (כמה רביעיות/חמישיות אתם מכירים?)
אולי בהתחלה כתבתם שאין אפשרות לעשות את המחנה נפרד. אולי הערה קטנה- השנה היו במחנה כ2000 חניכים וחניכות. כמה היה לפני 10-15 שנה? פחות מחצי. היה מחנה באותו הזמן? כן, היה. אז למה עכשיו אי אפשר לעשות את המחנה עם אותו מספר חניכים? אולי זה לא ידוע- למחנה עזרא (כן, ההם) יש מחנה נפרד ל-ג-מ-ר-י. לא יוטה שלא עוזרת בגרוש. לא חומת סין וצלפים שמסתובבים באיזור. פשוט מחנה נפרד. (לפחות ככה זה היה פעם). למה אנחנו לא יכולים לעשות את זה???
בא לא נשווה את עצמינו לעזראיופידו
בתור אחת שהיתה ב-4 מחנות בעזרא אני יודעת איך זה, ואצלינו הרבה יותר טוב.
וזה מזה דופק משפחות שהמחנות לא באותו זמן כי אין להם זמן להיות כל המשפחה ביחד.
חוץ מזה שלעזרא יש כסף!
צודקת ב100%!!יופידו-420mal
יש להם את כל החופש ליהיות ביחד, שלא יעשו את זה על חשבוננו.
תקשיב, מלאכי קצת נסחפת....נמרחתי...חחח=)אוריה שמחה
נראלי הדיון ירד קצתת מהפסים..כולם נהיו לי ציניים..<צ> נקווה שישוב אליהם מהר.. (אל הפסים..) דווקא התנהל כאן בהתחלה אחלה דיון...=) יומטוב לכוולם!!
אגב מה זה נשל"ד??420mal
נושא לדיון!~אהרלה~!נתניה
סתם חשבתי על משו לא שיגרתי...זה מה שיצא..
אה, המחנות באריאל לא נפרדים לגמריי?..קוצ'יניו
אז מה הקטע?..
בעיקרון הם כן ניפרדים לגמרי, רק שיש פיקשושים420mal
תסתכל בשירשור על המחנה ותראה.
פשוט להפריד לגמרירחלקה
אני חושבת שתנועה תורנית כ"אריאל" צריכה לכבד את עצמה ולעשות מחנה נפרד לגמרי.
אם אין כסף אפשר לקיים מחנה במתכונת מצומצמת, עד שיהיה כסף למחנה ארוך...
בעיה קטנה...420mal
חייב שיהיה כמה בנים לפחות, נגיד צוות בניה, כי יש דברים שבנות לא עושות.
עדיף שצוו"ב ישנו באיזור מחנה בנים או באמצע מאשר שישנו ליד מחנה בנות ואז הם יהיו חייבים לשרוץ לידים כל היום...
מה??צות בניה ישן ליד הבנות???? מזל שלא ראיתי...אוריה שמחה
וענת--בכלל לא עדיף לעשות מחנות במתכונת מצומצמת כי:
א.זה עוד יותר לא יכבד את התנועה.
ב.אריאל אינה(!!) תנועה נפרדת, אלא תנועה שחייה ע"פ התורה מתוך שמירה על קדושה וצניעות. ולכן, מבחינת יוסי ורדי גם לא שייך לעשות מחנות נפרדים-כי זה לא תנועה נפרדת או משו-פשוט שומרים (או משתדלים לשמור) על קדושה וצניעות גם כאשר יש בנים או בנות מהצד השני של המחיצה. זה לא אמור לשנות שהם שם. הבעיה מתחילה בצו"ב וממשיכה ליום הורים ולמפקד סיום..
מקווה שהסברתי ת'צמי נורמאלי...

הבהרה!! אני מסכימה עם סעיף ב' כמעט עד הסוף.אבל לא על כולו. לדוג' אני ממש לא מסכימה עם העקרון הזה כאשר הוא מתנגש עם המפקד סיום-כי התוצאה נוראית..!! ויש עוד כמה דוג' שלא עולות לי בראש כרגע.. בטח כבר הבנתם..
בצלב"א.=)

לאוריה שמחהרחלקה
א. למה זה עוד יותר לא יכבד את התנועה???
ב. נכון שאנחנו לא תנועה נפרדת אלא תנועה שחיה ע"פ התורה מתוך שמירה על קדושה וצניעות, לדעתי הגדרה זו מחיבת מחנה נפרד (במיוחד לאור המצב...)
לענת--אוריה שמחה
א. כוונתי הייתה-שמחנה נפרד לגמרי, אבל מקוצר לא יכבד את התנועה. יש לתנועה כסף כדי להרים שתי מחנות מלאים (מבחינת זמן) אבל (כנראה ש)עדיין לא כדי לעשות אותם נפרדים. ולכן, ע"פ האידיאלים של אריאל, שהתנועה לל--אא!! נפרדת- היא עושה מחנות נפרדים בזמן ומקום חופפים. אני לא יודעת אם שמתם לב אבל המחנה היה מ-א-ו-ד נפרד, רק שהיה כמה פקשושים, שבשרשור זה מעלים רעיונות איך לתקן אותם.. ואם תלכי על הקו שהתנועה נפרדת (והיא לא) אז תעשי מחנות נפרדים ומקוצרים- אבל כפי שאמרתי 1000 פעמים-התנועה לא נפרדת, ולכן לא יכבד אותה לעשות מחנה מקוצר אבל נפרד.

ב.זה המשך ישיר של א'-->בע"ה כשלתנועה יהיה טיפה יותר חניכים ומשאבים-השאיפה תהיה גם להפריד את המחנות. האמתי שאני לא בטוחה אם זה גם השאיפה של יוסי.. כי השאיפה שלו שהמחנות יהיה באותו זמן ומקום אבל צנועים וקדושים.. (בפועל-זה קורה, אבל ברור שיש הרבה לתקן..) כי תכל'ס המחנות באמת נפרדים..
מקווה שהסברתי ת'צמי נורמאלי.. לפעמים קשה לי להתבטא..=)
בצלב"א, אילתשחר=)
במחילה הדברים שכתבתי הם בהחלט ברי השגההאריאלניקהנאמן
1. משום שחשוב לתנועתינו ההקפדה במצוות ובכלל זה ההפרדה בין הבנים לבנות התנועה צריכה למצוא פתרונות שימנעו חוסר צניעות כמו שהיה במחנה השנה(בנים לא אמורים לעבור אחרי המפקד סיום במחנה בנות, ובנות לא אמורות להכנס כלל אף פעם למחנה בנים)
כדי לישם את הדברים הללו התנועה צריכה לשלם לכ-20 מבוגרי התנועה שיהיו מאבטחי צניעות סביב למחנה(סביב לשעון) במשמרות. כל בת שתתקרב למחנה בנים בין אם היא מדריכה\חניכה\מפקדת מחנה\רכ"שית, יאמר לה במיידית לחזור למחנה בנות(כניסה של בת למחנה בנים תותר רק לרכ"שיות שקיבלו אישור מיוחד וחד פעמי ממפקדת המחנה).
הדבר אפשרי רק אם נשב להנא"ר על הווריד שיהיה דבר כזה, אם לא נזיז את עצמנו ונלחץ שדבר כזה יהיה, אז זה לא יהיה והשרשור הזה יחזור על עצמו גם שנה הבאה. ומצד שני ההנא"ר צריכה לומר בראש כל חוצות(והישיבות) שהיא מחפשת בוגרים שימלאו את התפקיד החשוב הזה.

2. עוד דבר שהפריע לי, אנו בתנועה דוגלים בעבודה עברית, נכון? נכון! אז למה הנהג להרבה סניפים(כולל ראשל"צ בנים) היה ערבי? האם כך ההנא"ר מגשימה את האידיאלים של התנועה? חרה לי על זאת מאוד!
מסכים (בדגש חזק על הסעיף השני)היושב בצד
גנבת ת'מילים.......אוריה שמחה
עכשיו לשלב היישום. איך בדיוק אפשר ליישם אתזה??? תזרימו רעיונות מקוריים..=)
בקשר לעבודה עברית-ברור שזה נושא שגם צריך להתיישב עליו..דרושים רעיונות גם לנושא הזה..
התכוונתי-איך אפשר ליישם ת'קטע שלאוריה שמחה
לשבת על הווריד של ההנהלה שבאת תתחיל להזיז דברים..
רעיון א: דיי פשוט ולא מקורי-להציף במכתבים. אבל לההצצייףף. עכשיו תורכם!
רעיון ב'(לא בדיוק ב' , א' משופר):*^שלמה-בת-ים^*
כל קומונר יכתוב מכתב מפורט(או ידבר בפגישה), על כל הבעיות שהיו לסניפו במחנה ויפרט עד כמה זה הציק לו ולחניכיו(לשאול את המדריכים והחניכים), אבל חשוב מאוד לא לשכוח שזה רק חצי מהמכתב, החצי השני זה דברים טובים שהיה לסניף במחנה- חשוב מאוד מאוד לפרגן (: (:
אחלה רעיון!!אוריה שמחה
אבל, והאבל הזה חשוב-->לדעתי אם יגיעו להנהלה מכתבים מחניכים, ואפילו קטנים-זה יהיה הכי חזק. זה יראה שבאמת אפכת לאנשים כאן-והם אפילו מנסים לזיז דברים ע"י כך. וכל אחד ינהג לפי מנהג ביתו. אהה סניפו..=)
צריך להראות שזה הפריעה לכולםיופידו
צריך לשלוח נגיד את התגובות שנאמרו בשירשור הנ"ל
נקודה למחשבה....היושב בצד
שוב שלום לכולם.

אני לא יודע איך להוציא את מה שאני מרגיש.
תכל'ס למה מי אני?? כולה שבט שבות..

אבל עדיין...
כואב לי הלב לראות את כל האנשים הטובים שיש בתנועה שלנו
משקיעים את כל המרץ והכחות הגדולים בדבר אחד שהוא גם לא בדיוק
האידיאל המרכזי של התנועה.

כואב לי הלב לראות איך האידיאלים האמיתיים שהתנועה חרטה על דיגלה
מושלכים הצידה בלי שישימו לב אליהם.

איך שאידיאל ארץ ישראל לעם ישראל מופנה הצידה כשמעסיקים פועלים זרים
(ראה ערך נהגים ופועלי נקיון...)
ועוד שאחרי שמעלים כאן בשישור את הנושא אז מדחיקים אותו הצידה וחוזרים להפרדה.

איך זה שאורה של תורת ישראל מנחה פה את כל חברי הפורום
אבל עדיין אחרי המחנה באים מרכלים ומוציאים שם רע על קבוצת חברה שהתנדבו לעזור (ולא רק עליהם...ראו ארכיון).

כואב לי הלב...
יש לי עוד הרבה בפניפ וקשה לי להוציא את זה פה ועכשיו.

בצפייה להכוונת כוחות נכונה.
וואי, צודק לגמרי!אוריה שמחה
אבל הדבר שהכי בלט היה כמובן ההפרדה (אני אישית לא ראיתי אפילו ערבי אחד, אבל אני מאמינה למה שאומרים כאן.) אז מנהסתם שזה יעלה לדיון נרחב יותר. אבל אני ממש מסכימה עםזה, ומקווה שיעלו את זה לישיבת הפקת לקחים.
צודק!יופידו
גם על זה צריך לדבר עם ההנהלה.
אבל גם העניין של ההפרדה ממש חשוב.
צודק!!!גב''שניקית גאה
צודק לגמרי!!!
די התלבשו על גב''ש בקטע הזה!!!גב''שניקית גאה
אתה צריך להתבייש בעצמךהאריאלניקהנאמן
כן בטח.. למה להתעסק בעניין של ההפרדה? הרי זה לא חשוב לשיטתכם נכון?
נוח לך מאוד להסיט את הדיון מנושא ההפרדה שצוות הבניה(מגב"ש!) היה העיקרי שזלזל בקדושת המחנה, ולבוא ולהאשים את ההנא"ר בדברים פעוטים. אתם כולכם פשוט מגעילים אותי
בטח שתבוא ותאמר שהעיסוק (הכ"כ נורמטיבי ברצון)לשפר את הצניעות במחנה זה דבר שולי.. הרי לגב"שניקים שאיישו את צוות הבניה, קדושת המחנה לא כ"כ הפריעה כדי שהם יוכלו להיות כל הזמן במחנה הבנות. מילא היית מסניף אחר שבא לסנגר על מעשיהם, אבל ככלל אתה בא לסנגר על קבוצות במחנה, מסניפך, שאינן צריכות סינגור, צריך להכנס באותן קבוצות במלוא חומר הדין ואף לאסור על אותם סניפים לקחת חלק בכל פעילות במחנה. אבל לך נוח מאוד לשים את זה כדבר לא כ"כ חשוב. ומה רע? כשאפשר להאשים את ההנא"ר בפשלה(חד פעמית) שגב"ש לא קשורים אליה(ערבים) מה טוב ומה נעים...

פשוט גועל נפש- אל תנסה להגן על אותם האנשים ואל תמעיט בחשיבות ערך הצניעות שגם בו, תתפלא, התנועה דוגלת. אתם(גב"ש וצווה"ב) רוצים מעורב? יש לידכם סניף בנ"ע גב"ש-קמ"ש לכו לשם ואל תפחיתו בחשיבות הצניעות בתנועתינו
יופי של תגובה "אריאלניקנאמן"היושב בצד
.האריאלניקהנאמן
אל תסיטו את הדיון מערכיו האמיתיים ואל תמעיטו בחשיבות הצניעות, כדי לכסות על פגמיכם. ולא 'תזכו' לתגובות נזעמות (ואמיתיות) כאלה.
אתם רוצים שיתייחסו אליכם בכבוד אז אל תביישו את האינטיליגנציה שלנו. אם הייתם אומרים- 'צודקים טעינו, בעז"ה נשפר שנה הבאה' אז אף אחד לא היה מתעצבן. אך במקום להודות בטעויותיכם את מגנים על אותם חסרי צניעות מסניפכם, ומאשימים את ההנא"ר, הכל כדי שאתם לא תוחזקו כאשימים,כדי לכסות את צואתיכם(וסליחה על הבוטות) ועוד אתם רוצים שיתייחסו אליכם בכבוד לענ"ד זו קצת(אם לא הרבה) חוצפה.
אולי אינני 'אריאלניקנאמן' אך ודאי וודאי שגם אתם לא...
אנחנו לא מתימרים להיותהיושב בצד
דאאאאאאאאאאאאאיייי!!!! בציפיה לבנין אריאל????שוברת גלים
בע"ה

חבר'ה- ת-ז-ה-ר-ו!!!
השנאת חינם הזו לא תוביל לכלום.ובטח לא לבנין אריאל.

מה עם בן אדם לחברו?
אהבת ישראל?
זו אפילו לא מחלוקת לשם שמיים!
אתם פשוט מתווכחים מי יותר צודק ותו לא.

חאלאס.קלטנו את העניין.מי שמקורב להנהלה (וגם מי שלא) יעביר את הדברים בצורה ישירה וזהו.חבל להתווכח על זה בפורום ופשוט להגיע למצב כל כך מבייש שכזה.

יופי של תגובה "אריאלניקנאמן"היושב בצד
אני בא ואומר משהו שכואב לי
ואתה בא ותוקף אותי באמת יופי של תרבות דיון
(אני מתחיל להסחף להחזרת מלחמה)

יש יופי של פלורוליזם(חופש ביטוי דעות אישיות) כאן באריאל
פתאום יש מישהו שחושב קצת אחרת ממך אז אתה תוקף אותו
עם כל הכוח ואומר לו שילך לבנ"ע.
ממש כבוד.....

אני מרגיש שיוסי ורדי בסמינריון הדרכה קישקש לנו (=מדריכים של שנה הבאה) בשכל שאריאל רצו להתאחד עם בנ"ע אבל בנ"ע לא רוצים את הציבור שלנו (=האליטיסטים) כי אנחנו "נבריח" את הציבורים האחרים שהקשר שלהם עם הסניף מתחזק בזכות שזה מעורב.
ההסבר המובן יותר הוא שאריאל זו חבורה של אליטיסטים שלא רוצים לקבל ציבורים אחרים שלא חושבים בדיוק כמוהם ולכן האליטה הזאת משקיעה בעצמה
בכמה ל"התחזק" יותר בגדירי צניעות וכדומה...(הרבה מילים באוויר)
ולא להשקיע בכל השאר באותה המידה.
כי יש אותנו ויש את השאר
אז נבנה את החממה שלנו ונשפצר אותה ואז אולי נצא החוצה לעזור כי כבר חם לנו יותר מדי.

יחי הפלורוליזם.....
אין שום בעיה שתגידו מה שאתם חושביםהאריאלניקהנאמן
אך אל תקחו את הזכות הזאת(חופש הדיבור? להיות עם חופשי...) כדי לכסות בה את חוסר הצניעות שהתגלה במחנה.
אתה לא יכול לבוא ולנפנף בפלורוליזם כדי להגן על פגמי צניעות שהתגלו במחנה. פלורוליזם, הכל טוב ויפה אלא אם כן זה גורם לבעיית צניעות. אנא לא לכסות שנאמר 'מכסה פשעיו לא יצליח' אך 'מודה ועוזב ירוחם'
בנים לא לריב!!רחובותית!!=)
צריך להפריד בינכם!?
מה עובר עליכם?!!
גם ההפרדה וגם כל הבעיות האחרות לא נראה לי שוות שינאת חינם,לא?
יאלה זה לא תורם לכלום רק עושה אוירה דפוקה..\
בצלב"א.
דניאל צודק!!*^שלמה-בת-ים^*
עבודה עברית זה דבר חשוב, אבל, וכאן האבל הגדול---> צניעות חשובה הרבה הרבה יותר! להעסיק רק יהודים- זה קשה, התנועה לוקחת חברה(שהאחראי שלה יהודי) והחברה מביאה נהגים ערבים, אני לא יודע אם יש חברת אוטובוסים(העונה לצרכי התנועה) שאין להם נהגים ערבים בכלל, וגם אם כן, אז בטח שהם יקרים.

בנושא הצניעות- יש מה לשפר וזה גם אפשרי(עיין רעיונות בשירשור) ולכן אנו עוסקים בנושא זה.

בצפל"א אמן!!
יומקסים!
אוךך שלמה הוצאת לי ת'מילים מהפה..אוריה שמחה
כבר אמרתי משו דומה למעלה... בכל מקרה, המריבה הזאת לא תביא לכלום סתם נראה מצחיק. בואו נעצור אתזה כאן, ונחזיר ת'דיון לתוכנו המקורי והראשוני.. פסדר? תודה ויומטוב=)
למה נראה לך שזה בכוונהאנונימי (פותח)
איך אתה רוצה שיהיה לבנות מקלחות אוהלים וכו' בלי שצוות בניה יכנסו למחנה בנות וזה לא בשביל לחזות במה שקורה שם חוץ מזה שהבנות הם האלה שכול הזמן קוראים לצוות בניה לעשות בשבילם דברים-ותפסיק כל הזמן למצוא את הדברים הרעים בסניף גב"ש (המלך)
חוץ מזה אם מדברים בעניני צניעות למה נתניה הלכו דרך הבנות גם בהלוך למפקד סיום בזמן שכל הסניפים היו צריכים ללכת קילומטר ונגמר להם הכוח ובשביל מה בכלל לקחו אותנו לשם ,בשביל שיוסי יגיד כמה דברים ואף ל יבין אותו(נקודה למחשבה)
זאנגי היקרהאריאלניקהנאמן
אך אם הבנות מתלוננות כנראה שהצוו"ב היה שם יותר מדאי.
ונושא הדיון הוא על הבעיות וזה חלק מן הבעיות.
אם הדיון היה על מעלות המחנה אני הראשון שהייתי כותב על כל הדברים הטובים שהיו(וגב"ש בכללם).
בנוגע למפקד סיום אין הכי נמי אם זאת אחת הבעיות אז צריך לכותבה יחד עם בעיות הצוו"ב, הערבים, והצניעות
הקטע של הערבים הוא לא חד פעמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!תסתי=)
אולי כדאי שתפרטי?אוריה שמחה
ככה זה יוכל אולי לעבור הלאה לדרגים הגבוהים חחח-לישיבת הפ"ל..=) אבל באמת תפרטי, או כל משו אחר שראה שמעסיקים ערבים. פשוט שנדע איפה יש עוד עבודה..
חבר'ה חבר'ה!~אהרלה~!נתניה
כמו שאמרנו מליון פעמים, הצניעות חשובה.
מ-א-ד!
א-ב-ל, אריאל, היא אחרי הכל תנועת נוער, ואי אפשר כל היום להתעסק בנושא הצניעות!! פשוט אי אפשר!
עכשיו יבאו ויגידו "מה אתה רוצה?! אתה אמרת להעלות את הדברים הפגומים שהיו במחנה, וזה היה אחד הדברים הבולטים!!"
אז נכון, טוב ויפה. עסקנו בעניין.
בואו נעבור לנושאים האחרים שלא היו כמו שצריך במחנה.

די, עסקנו בנושאי הצניעות, אלה שהיו לא בסדר קיבלו על הראש, וזהו.

בצלב"א!!

קדימה לעבודה.
נהגים ערבים- לדעתי חשוב שהתנועה תעשה יותר השתדלותהאריאלניקהנאמן
שהנהגים וכל הלוקחים חלק בהתנהלות הטכנית של המחנה יהיו יהודים כשרים

הסעות- אמרו לנו לחכות בשמונה ורבע להסעה למחנה, ההסעה היגיעה בעשר וחצי! שעתיים שהחניכים התייבשו והתעצבנו.

חוץ מזה היה פשוט מצוין, חניכים נהנו והיה כיף מאוד
ועוד דבר- למנוע מיולי תמיר שר"יהאריאלניקהנאמן
להגיע למחנה של אריאל. אנחנו לא תנועה שמוכנה להכניס לתוך שטח המחנה אשה רשעה שעושה הכל כדי לעקור את היהדות מעמ"י ואם היא בכ"ז תגיע אנו נבהיר לה שאת הפרובוקציות שלה היא יכולה לעשות במקום אחר.
טוב ארהלה, שכנעת אותי..אוריה שמחה
טוב אם דברנו על לשלוח מכתבים,ודברים כאלה- אז פשוט לעשות סעיפים-ולהכניס את הנושאים האחרים גם! מה הבעיה?? אני כבר עשיתי משוב קטן.. ואני מחכה שכוולם יצטרפו אלי! רק ככה זה לא יבלע.. ושאלה קטנה:יולי תמיר תכננה לבקר במחנה? היא ממשה את התכנון? איך לא שמענו עלזה כלום?? אפשר פרוט? תודה מראש!!=)
היא תכננה לבקר ואף ביקרההאריאלניקהנאמן
אף אחד לא שמע על זה כי בכ"ז זה אריאל ואם היינו יודעים גם מתי היא באה אז היינו מונעים מאותה רשעה להכנס
ברור שהיינו מונעים ממנה להכנס!!אוריה שמחה
אני בהלם! היא לא שאלה אפחד? יוסי ורדי לא מנע ממנה אתזה?? אמאלה! זה אחד מהדברים שדורשים שיפור לשנ"ה.. (אני מקווה שלא יצטרך להשתפר, כי פשוט לא תהיה כזאת ממשלה--אלא המשיח יבוא בכבודו ובעצמו לבקר אותנו... ועכשיו אומרים אמן--אמן!)
מה לעשות לפעמים צריך להיות ראליים420mal
המצב עכשיו הוא שהיא שרת החינוך, ועד שזה ישתנה- היא יכולה לעשות לנו הרבה בעיות אם נחסום אותה מלהכנס.
אבל מה בכלל היה לה לחפש במחנה שלנו??תפוזה 1
או-הו חבל שלא אמרו לי שהיא באהשוברת גלים
בע"ה

הייתי מכינה לה כ-ז-א-ת קבלת פנים שהיא לא הייתה שוכחת לעולם!

|צוחקת צחוק מרושע|

נשאר לנו יותר מידי חומוס עם עובש ועגבניות רקובות באוהל! חבל עליהם! הייתי מוצאת להם שימוש!

רגע,תפוזה 1
בס"ד

"היא תכננה לבקר ואף ביקרה אף אחד לא שמע על זה"

היא כאילו התגנבה בחשאיות כזאת??

טוב, גם אני במקומה לא הייתי רוצה להראות את פני שם... |משועשע|
תקשיבו!!! עזרה!!!!אוריה שמחה
עשיתי משוב על המחנה. לקחתי כל דבר שהיה ודרגתי אותו מ1 עד 10 ופרטתי למה דרגתי אותו ככה-מה היה טוב, או לא טוב, וכמובן איך אפשר בלי- הצעות לשיפור..(מי אני הקטנה שאציע להם ייעולים ושיפורים..אבל לפחות להגיד לעצמי שניסיתי לעזור אולי במשו..) קיצר, נראלי שהקפתי הכל -השיחות של הסיירת, יח' עם המדריכות, גיחה ניווטים ואוכל... ואז עברתי לנושאים היותר מסובכים- יום הורים, צוו"ב ו...מפקד סיום.. זהו, אני פשוט לא מצליחה להוציא על הדף את כל מה שאני חושבת עלזה.. אולי מישו ינסה לעשות איזה סיכום של כל מה שנכתב בשרשור הזה על המפקד? ניסיתי ולא כ"כ הלך לי- כי לא עקבתי אחרי כל השרשור.. קיצר אם משו מוכן לסדר אתזה פה בהודעה אחת זה יעזור לי ממש ממש! וגם אם שכחתי נושא כלשהוא-תגידו לי!! תודה רבה=)!
*******הלו הלו!!! נסחפתם!!*********!~אהרלה~!נתניה
"היא תכננה לבקר" "ביקרה" "חשאיות"
מה עובר?
היא תכננה זה נכון, אבל היא לא הגיעה!
וגם אם כן, אנשים לתתאפסו על עצמכם.
משרד החינוך (וגם אם עומדים בראשו אנשים לא כ"כ כשרים) תומך בתנועה שלנו כלכלית.
המחנה השנה הגיע קרוב מאד למליון ש"ח.
לולא העזרה של משרד החינוך, לא היינו יכולים לעמוד על הרגליים היום!
אל תהיו ילדים קטנים.
אין מה לעשות, בשביל לקדם את האינטרסים שלנו, אנחנו לפעמים חייבים לחייך
לאנשים שאנחנו לא הכי מתחברים אליהם.
וחבר'ה, רובכם פה מכירים את דעותיי, אני נמנה עם הצד ה"ממלכתי", של המפה הפולטית.
אני לא ממש מעריך אנשים מסויימים שם למעלה בכנסת.
אבל, החניכים שלי חשובים יותר מהם!
ולכן, כדי שלחניכים שלי יהיה טוב, אני יהיה מוכן להפיגש איתם.
נקודה למחשבה.
אהרלה נראה לי שהתבלבלת. אתה לא ממלכתיהאריאלניקהנאמן
ממלכתי זה אותם האנשים שהמדינה חשובה להם יותר מהתורה (באריאל אין ממלכתים)
עד כמה שאני מכיר את אהרלה הוא התכוון לכתוב כך:420mal
"א-י-נ-י" נמנה עם הצד הממלכתי
ועל זה נאמר- יחי ההבדל הקטן...
היא הייתה שם? ואני לא ידעתי???אפוש
בס"ד
איזה באסה..!!!
חבר'ה באמת תרגעו! היה בנאדם!והרי כתוב בתורה שצריך לכבד גם "מלך" של גויים לא?!,אז גם אם אתם לא מתים עליה אין צורך ככה להתייחס.
דרך אגב-לזרוק עליה עגבניות וחומוס היה גורם לחילול ה'!
כי התקשורת הייתה כבר עושה מכך מטעמים!(צוותקשורת כבודד!)...
איפה כתוב בתורה שצריך לכבד מלך של גוים?האריאלניקהנאמן
מי שנלחם בתורה ובא"י צריך להלחם בו, לא אמרתי לזרוק עגבניות(וגם אם כן, אז מה בכך?) אך אסור לכבד אותם
אוךך אני לא זוכרת ת'ציטוטאפוש
בס"ד
אז בינתיים תשכח ממה שאמרתי..
במסכת ברכות אם אני לא טועה-420mal
"תעלא בעידניה סגיד ליה"
בתירגום חופשי- שועל בזמנו, יענו כשהוא מעליך, תכבד אותו.
תרגעו צדיקים וצדיקות-זה נכתב בצחוק.צחוק!שוברת גליםאחרונה
בע"ה

זה חילול השם.ברור שלא הייתי עושה את זה..

אבל לא הייתי מכבדת אותה בדיוק כמו שאני לא מכבדת את אולמרט.
אני בזה לשניהם!

האא!!

טוב, תגובתי.פגזניקית גאה!
לא הייתי פה איזה יומיים וככה הצפתם?
טוב, נושא נושא.
שמעתי שנושא הצניעות נסגר. אז נקווה שהפקנו לקחים לשנהבאה בעזרתשם..
נושא הערבים- זה באמת זוועה, צריך לטפל בזה..
ת'אמת? בהתחלה לא ידעתי שהנהג ערבי.. אפילו אמרתי לו שלום.. אבל אחרי זה חברה שלי החליטה לשיר את "שירת הסטיקרים" במלואה.. אז יש קטע של "תנו לחיות לחיות.. מוות לערבים!!" ואת המוות לערבים היא צרחה.. אז הנהג עושה לה כזה "ילדה, תשתקי. אני ערבי." היא הייתה בשוק. חניכות שלה- מנבטים-(פעורות קטנות שלי) התחילו לרוץ באוטובוס ולצרוח.. "שמעת מה קרה?? הנהג ערבי!! ערבי!!" הקטנות הללו התלהבו על הרעיון והתחילו לשיר "מוות לערבים" (אחח. רואים מי חינך אותם.. ) אז הנהג איים עליהם שהוא יוריד אותם פה וזה.. ברור שהוא לא היה עושה אתזה.. אבל מזה איומים? למה מי מת??
זה עיצבן ויש לדבר עלזה.

לגבי יולי תמיר- אני גם לא חולעליה במיוחד, אבל לא היינו יכולים לעשות כלום.. במקרה הטוב לעקם פרצוף.. (וזה כי אני חניכה..) אבל מדריכים ואנשים עם חולצותנועה, צריכים לחייך, כדי שנרוויח כסף!!
מסכימה עם מה שאהרלה אמר הפעם.

איילת'שחר- אולי תעלי לפה ת'נושאים וכל אחד יידרג ואז נשלח אחד מכולנו?

זהו? סיימתי את כל הנושאים? יצא קצת ארוך. אבל השלמתי פערים.
חחח אהבתי ת'סיפור על הערבי..תפוזה 1
בשביל כסף אנחנו לא נעשה הכל.ולא נכניס אל תוככנו,שוברת גלים
בע"ה

גם לא לביקורון, שונאת דת ויהדות.

ואולי גם תחייך קצת לשליחי המסיון\יהודים משיחיים שמסתובבים פה חופשי כדי שיתרמו לתנועה קצת כסף? (יש להם מליונים-וזה יכול לקדם אותנו כלכלית)
כן, זו דוגמא קיצונית אבל לפי הגרסה שלך זה גם יכול לקרות..

היא לא ,"סתם" באה לבקר..יש לה מטרות.
אנשים שבד"כ תורמים כסף רוצים להתערב בעינייניו של מי שתרמו לו.
אז עוד מעט היא גם תרצה רק "לעבור" על חוברות ההדרכה שלנו ולהוציא משם את כל מה שלא לרוחה.ואז אתה יודע מה? אנחנו נוציא את זה.
ונכתוב בחוברות ההדרכה רק את מה שיולי תמיר תרצה.
(כמובן-לא בקיצוניות, אבל לא נכניס למשל בחוברות נושאים הקשורים באהבת הארץ-וויתור על חלקיה) למה?
כי התנועה צריכה ממנה\ממשרד החינוך כסף.

כן.זה קיצוניות.אני רואה שחורות, אני יודעת.אבל תאמינו לי-
בקצב הזה: זה עוד יכול לקרות ח"ו.

כל הענין של הכסף-מזכיר לי קצת את חוק "פינוי-פיצוי"
אנחנו לא נקבל כסף ממי שששונא אותנו ורוצה ברעתנו!
ואם עד עכשיו הוא לא התערב לנו בתנועה ותרם לנו כסף רק כי היה מוכרח(תנועת נוער רשמית וכו')-אין שום בעיה.
אבל ברגע שהוא מתערב לנו בחיים אז אין שום סיבה להמשיך לערב אותו ולו במחנה אחד קטן!

אה, ואני לא באמת הייתי זורקת עליה עגבניות רקובות-משום חילול השם.
זה נכתב בהומור.
(וחבל שאתם לא מבינים אותו )

כל הדברים הנ"ל נאמרו רק לעניות דעתי,ואני בטוחה שהענין הרבה יותר מורכב.
אבל אני את שלי אמרתי, וכל אחד יעשה מה שהוא רוצה.
מעדיפה להיות עניה מרודה-
ולא לוותר על האידיאלים!

בציפיה לבנין אריאל!
הודי'ה
באמת חבל שהיא לא באה!!היה יכול להיות קצת אקשן..רחובותית!!=)
שכוייך אהרלה באמת הגיע הזמןהיושב בצד
הנושאים שכתבתי עליהם:אוריה שמחה
השיחות בסיירת, היחידות עם המדריכות, הניווטים, הגיחה, שבת מחנה, סתם ככה קטעים טכניים. וכמובן, איך לא--יום הורים, צוו"ב ו.....מפקד סיום ששם קצת נתקעתי..
אולי כל אחד ידרג?פגזניקית גאה!
איילתשחר- פתחי שירשור- ושכל אחד יידרג.. אחרי זה נשכלל הכל, ונשלח, מי בעד?
אווף, אבל אינלי כוח שהוא יימחק אחרי שניה..אוריה שמחה
טוב אני חושבת שבמקום לעשות ככה שרשור, שזה דבר לא כ"כ קבוע, עדיף כמו שכתבתי לעיל- לעשות את זה על דף, מסודר, ו..לשלוח. זה מה זה לא קשה.. באימייל זה לוקח דקה. להקליד ולחשוב מה לכתוב-קצת יותר. אבל זה שווה ת'השקעה. לפחות תצאו בהנחה שעשיתם משו.. ונראלי שגם בהנהלה ישמחו לקבל כאלו משובים-אפילו אם הם לא ייקראו את זה בכלל, זה נותן הרגשה ש-וולאה, גם לחניכים אכפת.. ב"הצלחה!
למה יימחק?פגזניקית גאה!
תפתחי, כל אחד יכתוב תגובה עם מיספור, ותגובה.. נכין חוברת ונשלח.
מה את אומרת?
חחח..אביה,התקשרו מהים ואמרואוריה שמחה
שנסחאאאאפת!! אולי נעשה איזה דף אחד עם ממוצע של הכל (בנים ובנות ונפרד) אבל.. אני חוזרת שובשוב עדיף שכל אחד ב-ע-צ-מ-ו יכתוב להנהלה, ואני לא אוסיף למה כי התשובה למעלה..=)
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך