בס"ד
אחים של אשתי באים אלינו לארוחת שבת בערב [גרים חלק בקומה מעלינו וחלק יחסית קרוב אנחנו גרים ביחידת דיור אצל ההורים של אשתי] והחלטתי שאני חייבים להמציא משו חדש..[הדבר נעשה אצלי כבר הבוקר ולטעמנו יצא פיצוץ!!]
עושים מרק כתום רגיל טחון רק שמוסיפים לו עדשים כתומות וגבנ"צ מפוררת.
ואז מגיע השוס של המנה..
עושים בצק סולת של קובה ושמים בפנים גבנ"צ וגבינת עיזים ומבשלים את הכל יחד...
זה יצא משו מ-ט-ו-ר-ף-! [אבל כמובן אין הנחתום מעיד על עיסתו [תרתי משמע..]
להמשך הארוחה אני עושה פסטה מוקרמת,בלינצ'ס עם רוטב פטריות וגבינה ולקינוח מוס חלבה עם רכז רימונים למטה וחמוציות


)
)
