השרשור הזה 
הם בטח היו מתים מצחוק.....
שמעתי כבר לא מעט עולים מרוסיה, אירופה וצפון אמריקה שממש צוחקים עלינו בקטע הזה....
שמעתי הרבה עולים חדשים שממש לא מבינים למה יש בלאגן שלם בכל המערכות בגלל גשם נורמטיבי וקור שרחוק מ-0 מעלות....
בקיצור, לדעתי עשית טוב ששלחת את הילדים לגן. הקור לא גורם למחלות אלא שינויי אקלים ומזגן על חום בגן לא מאוורור.
אני ממש מקפידה להתלבש בחורף בצורת בצל כך שאני מצליחה לשמור על טמפ' די קבועה (עשיתי את זה גם שגרתי במקמות גבוהים והררים). אני ממש מקפידה להיות עם בגד קייצי מתחת לבגדים בגלל שהיום המזגנים הרבה פעמים גורמים לטמפ' אביבית משהו.... כך אני משתדלת לשמור עך טמפ' קבועה . אני תמיד מקפידה לשבת ליד חלון פתוח גם באוטובוס... (ב"ה אני מקוררת חולה פעם בשנה-שנה וחצי בממוצע)
אני חושבת שנכון להרגיל ילדים שגשם לא אמור להפסיק לנו את החיים (חוץ ממקרה של נהיגה שהוא שונה...).
קודם כל כי זה לא נכון. גוף האדם הממוצע גם של ילד אמור להתמודד עם גשם שיורד עליך 10 ד'- רבע שעה.
גם בעבודה אף אחד לא יוותר להם כי ירד גשם. סבים וסבתות שלי הלכו ללימודים גם בשלג ולמרות השואה הגוף שלהם שרד לא רע בכלל.....
לגשם פשוט צריך להתארגן: לקחת בגדי החלפה בתיק, לשים כובע צמר על האזניים וכד'....
מהנסיון שלי עם הבן שלי הפגיעה של "לסגור אותו בבית" הרבה יותר גרועה.....
תשאלי כל רופא, אחת ההמלצות נגד הדבקויות והתפתחות מחלות זה אורור. אני חושבת שגוף האדם זקוק ולאוורור ולא להיות סגור כל היום התוך מבנה (גם מבחינה נפשית). כמובן זה לא אומר שצריך ללכת שעה בגשם סוער אבל גם לא צריך לפחד לצאת מהבית, האוויר אחרי גשם זה האוויר הכי נקי שיש....