חבר'ה!!! ממש דחוף!האריאלניקהנאמן

מחר יום רביעי כ"ו אב בעז"ה יש אזכרה לאחד ממקימי התנועה, מרדכי (מוטי) טייער ז"ל נהרג בעת שירותו בצבא  מחר האזכרה ואנחנו ממש צריכים בנים שיבואו לאזכרה ולשיעור בבית המשפחה בגילה לאחר מכן.

מי שבא, שיהיה בהר הרצל ב17:50 עם חת"ת. לאחר מכן ניסע באופן מאורגן משהו לגילה.

חשוב מאוד להגיע לכבד את זכרו.

מי שרוצה לבוא שישלח לי מסר"ש או שיתקשר לטל:0526070294 , 0502001298   

הייתי רוצה לבא, אבל זה קצת הרבה רחוק...420mal
|מקפיץ בחשאיות|
חברים! חשוב להגיע!!!~אהרלה~!נתניה
מי שיכול, שיעשה מאמץ!
לא לשכוח חולצותנועה!
אנשים בואו!!!ענת=)
בעזר ד'!

אם אני הייתי בן. הייתי באה!
אני יכולה לספר שהייתי ב2 הזכרות של מוטי לפני כמה שנים(בהבלי שנים בן אחת לשניה) ובכל אחת מההזכרות המשפחה מואד התתחזקה ושמחה לראות נציגות מהתנועה.
זוהי ההכרת הטוב המינימלית שאנו מסוגלים לעשות!
מי שבזכותו יש לנו את סניפי אריאל בכל מקום שהם.

הגעה לגילה-אתם יכולים להתאגן כולם ולעלות לקו 33 מהר הרצל ישר לגילה(תבררו איך מגיעים!) אך לא נראה לי תשתמשו בדרת הזו..אוטובוסים בבירה זה כבר לא אטרקציה, ולרוב יש מקומות ברחבים של אנשי המשפחה שגם כך נוסעים לגילה והם מחפשים את החבר'ה שלנו לקחת אותם! (אחלה משפחה!!!)
אל תפספו זאת!!

קצט על מוטי: http://tariel.co.il/?CategoryID=234
חזקו ואמצו כל המגיעים!
יש גם מקום לבנות?
מקפיץ!!! היום!!!!~אהרלה~!נתניה
תבואו!!!

(ענת, זה נראה לי גם לבנות..)
זה לא לבנותהאריאלניקהנאמן
ההזכרה של מוטי.ענת=)
בעזר ד'!

מי הגיעה מהתנועה?
אייך הייה?

|מתפללת שלא עשינו לעצמנו בושות ואפחד לא הלך!|
אני הגעתי...מלמעלה אלוקים
וגם ישי ויזנר הגיע,
וגם עוד אחד מהר נוף,
ועוד שניים מהר חומה,
ודניאל היה אמור להגיע אבל מסכן- הוא הגיע בכמה דקות איחור- אז הוא הלך ישירות לגילה...
אההה ושכחתי...מלמעלה אלוקים
איך היה- היה ממש יפה ומרגש...
אני וישי היינו חייבים לברוח משם מיד כשזה נגמר לחתונה של שני אנשים שהתגיירו... (ד"א גם שם היה מ-מ-ש מדהים...!)
המשפחה באמת ממש נחמדה ואני ממש מצטער שזה רק מי שהיה....

את האמת זה שאני ממש מתביש בתנועה שלי...
זה בדיוק מה שהתנועה אמורה לחנך אליו- זה איפה שהדיבורים נגמרים והעשיה מתחילה...
וזה בדיוק ההוכחה שיש לנו איזה שהוא דפקט בתנועה, אנחנו לא מחנכים טוב....
סליחה שאני מכליל אבל אם מתוך תנועת נוער שלמה- מגיעים רק 6 אנשים לפי דעתי זה ממש בושה וחרפה!
ודניאל- אני דווקא כן חושב שהיה יכול להיות מקום לבנות- לא צריכים להגזים עם ההפרדה, צריכים לדעת לשים גבול- זה מסוג הדברים שאנחנו מחנכים את אותם בנות אליו ועכשיו אתה לא רוצה שהם יבואו בגלל ש.... (לא יודע מה- הרי אצל כל אחד זה שונה- כל אחד ימשיך לפי מה שהוא חושב...)

סליחה אבל זה באמת מה שאני חושב....
שנה הבאה תהיה אתה רכז חב"ב ותזמין בנותהאריאלניקהנאמן
אואואואו....אפוש
בס"ד
לא לריב!
דניאל שיר צודק!!מיסטר דום
צריך לדעת להיות עם פרופורציות בהכול! אולי לא צריך לאות לדבר וכו' אב לצריך לדעת להשים את הגבול את הקו האדום ולא לעבור אותו וגם לדעת איפה הגבול של ההפרדה וזה כבר עבר את הגבול |לפחות לדעה שלך|...את מגזים כאילו לא להזמין אותם לשם כי יש בנים אז הבנות צריכות להידפק??אז אל תגיע אתה...זה ממש הגזמה...
אי אפשר להיות קיצוני מידי...מיסטר דום
צריך להיות באמצע באיזון !! ודניאל אני יסביר לך בש"א...
חבלחסה :)
ב"ה

אני רציתי לבוא וזה גם בכלל לר רחוק זה אפולי במרחק הליכה (אני גרה בגילה) אבל חשבתי זה רק לבנים|עצוב|
מזה רק לבנים?פגזניקית גאה!
אם היית הולכת היו מסלקים אותך?
זה אזכרה. יש גבול. אפשר ללכת.
אפחד לא יגיד לך כלום.
חבל שלא עידכנתם אותי!! (אהמ כל הבנות שמדברות איתי פה מידי יום.. קשה להרים טלפון? מופנה לחסה, ענת, הדר, אביה, תפוזה ועוד ועוד..)
חבר'ה, כמו שאמרתיהאריאלניקהנאמן
השנה אני 'ארגנתי'(לא כ"כ טוב אבל בכ"ז) את זה והחלטתי שיבואו רק בנים. אם רכזות החב"ב היו רוצות היו צריכות להודיע לי ורק בנות היו מגיעות. או שהיה אפשר לסדר את זה בצורה אחרת(שהבנות יבואו לאזכרה, והבנים לשיעור בגילה)
אני כבר לא רכז חב"ב (אתמול החזרתי את הגרופ) אני מקווה שהבא אחרי יהיה יותר מוצלח.
זה היה בילתי אפשרי גם לבנים וגם לבנות?פגזניקית גאה!
|מחפש ת'מחיצה|
אל תווכחי איתו בכלל כי הוא חושב שרק הדעהמיסטר דום
שלו צודקת ונכונה ושופ דעה אחרת בעולם לא חכמ ה כמו שלו!!

עזבו דנמיאל סתאאם מגזים....כרגיל...
יוסף,האריאלניקהנאמן
אולי לא שמעתי נכון אבל אתה רוצה להיות רכז חב"ב? אולי אתה רוצה להיות זה שמארגן אין ספור דברים ושף אחד לא מגיע אליהם? הרשה לי לשאול האם אתה ויתרת על לילות וימים שוב ושוב ושוב כדי לעשות יותר ויותר למען התנועה? לא אתה לא עשית כלום! אז סליחה על השחצנות אבל עד שלא תעשה קצת ממה שרכזי החב"ב בתנועת אריאל עשו למען עמ"י אל תפתח את הפה שלך על אף אחד מהם(כולל אותי).
היו רכזים שהצליחו יותר(איתן צרום וכד') והיו רכזים שהצליחו פחות(עבדכם הנאמן) אבל עצם הנכונות למסור את הנפש על האידיאלים וערכי תורתינו הקדושה בתנועת אריאל, משמעה שנא לא לומר דברים שאינם נכונים כלל.

אמרתי, אני הייתי רכז חב"ב- הווי אומר שאני ארגנתי ומשום מה כמעט לאף אחד(למעט שני חבר'ה מפג"ז, שני חבר'ה מחומ"ש, אחד מרחובות, ואחד מהר-נוף) לא היה אכפת לכל הפעילויות שניסיתי לארגן לא הגיע אף אחד כמעט, ותתפלאו לשמוע שלא ההנא"ר של תנועת אריאל אשמה בזה, אלא אותם חבר'ה שלאחר מעשה יש להם פה כזה גדול, אבל כשבקשו לעזור הם לא הניפו אצבע.

יוסף, שב בצד ותהיה בשקט.
היי מי העיר את הדב?!<סלנג>..מיסטר דום
מה אתה רוצה מי התנפל עליך ??מה אתה מתנפל??

ואני רכ"ז חב"ב וארגנתי לפחות ברחובות כמה דברים...אז תשתוק טוב אתה הרבה דברים לא יודע ....

ותגיד לאחרים לשבת בצד ולשתוק !! כי בינתיים מי שצריך לשתוק פו זה אתה ואתה סתאם מתנפל.. ויש לי זכות!! להביע ת'דעה שלי איפה שאני רוצה ומתי שאני ירצה..

ואתה יודע מה דניאל פעם עוד החזקתי ממך אולי קצתת אתה קיצוני מיידייי

אבל החזקתי ממך היום כל הערכה שלי אליך נעלמה לפני שתאה תוקף תברר קודם1!
מילים כדורבנות....!מלמעלה אלוקים
ממש יפה אין מילה שאני לא מסכים איתה...
אין לי מושג איך יוסף אבל אתה מצליח לעצבן פה כל אחד מהחברה בפורום עד לרמות מפחידות...
שיר מי דיבר איתך??מיסטר דום
ועוד הצדקתי אותך...אז מה יש לך לעזזה נגדי כל דבר שתראה שיכתבו נגדי אתה ישר תקפוץ בראש...
לא קשור דווקא נגדך...מלמעלה אלוקים
תקרא את התגובה שאתה כתבת כלפיו ותבין למה..
.יוסף אני לא יודע אם קיים אצלך המושג "רגשות" אבל אני בטוח שאתה ממש פגעת בו...
סליחה שיר?!מיסטר דום
א. יש לי רגשות!!
ב. מי אמר ששתיכם לא פוגעים בי ואל תשכח שזה המלבין פני חברו ברבים אני לא רוצה להמשיף את המשפט...
ג. כדאי שתרד ממני קצת אבל קצת ...לא כל דבר שאני כותצב או כותבים עליי דברי שנאה את חייב להגיב!
אני בטוח שעם התגובה שלו הוא פגע בך...מלמעלה אלוקים
ואני ממש מצטער עם פגעתי בך- זה היה ניסיון להערה בונה מה שאמרתי....
אתה כאילו לא מבין את זה אבל זה באמת קשה כשאתה יורד על אנשים אחרים- איך אתה מצפה שהם לא יחזירו לך?

אדרי עשה מעל ומעבר בשביל התנועה ואני ממש מעריך אותו, אין לי שמץ מה אתה עשית אבל אם היית רכז חב"ב והצלחת אז באמת יפה לך... אני ממש מעריך את זה...!
יאללה שולם שולם לעולם ברוגז ברוגז אף פעם!מישהי5

תתבגרו!!
שיר להגיד לי ששונאים אותי זה לא הערה בונהמיסטר דום
זה השמצה בשביל השמצה ..
ואני עדיין רכ"ז חב"ב.... ומה פגעתי בו שאמרתי שהוא לא מתחשב בדעות של האחרים??

ממתי הוא נהיה לי כזה ריגשי?? ותעשה טובה אל תנסה לבוא ולהצדיק אותך כי טוב מאוד כולם יודעים שההערה הזאתי לא הייתה בשביל להעליב ההערה שלכם לעומת זאת הייתה נטו בביל ההעלבה והכפשה.........והצלחתם!!
ושיר אתה פשוט אוהב לפגועמיסטר דום
כל פעם את חוזר על זה שכולם שונאים אותי וכו' אתה חשבת על מה אתה מדבר?!? על הלשון הרע הלבנה ?? כדאי שתחשוב לפני שאתה כותב משו בפורום ואם כלכך בוער לך לכתבו לי את זה כתוב בש"א...או במסר"ש..
יוסף תירגעאvעד
שיר בסה"כ ניסה להסביר לך במילים עדינות שאתה מעצבן כאן את כולם . נ.ב. אתה אוהב להגיב לעצמך?
אביעד אל תעלה לי ת'סעיף...מיסטר דום
גמאתה.....אווקי ושיר ודיברתי עוד על הרבה מיקרים ואם זה מילים עדינות עז אני לא רוצה לדעת מה זזה מילי םקשות ותסתום פשוט לפעמים אתה מדבר בלי קשר לכלום!!
אתה מוזמן לחשוב מה שבא לך- אני אמרתי את שלי...מלמעלה אלוקים
ואמרתי את זה מהלב...
כל כך קשה יהיה לך לבקש סליחה??מיסטר דום
כי אני לא ביקשתי פעם אחת או פעמיים!!שאני פוגע בלי להשיפ לב אני מבקש סליחה..כמו גדול..

תסתכל בתגובה הקודמת שלי...מלמעלה אלוקים
אני אמרתי שמה סליחה...
א-ב-ל הנה שוב- ס-ל-י-ח-ה-!

(אבל אני באמת מצפה ממך בכל הכנות להפסיק לדבר כך על אנשים הם באמת נפגעים וקשה להם לצאת מזה אח"כ...)

ושוב...

ס-ל-י-ח-ה-!
איך בדיוק לדבר אה??מיסטר דום
אני לומד מהטובים ביותר...בפורום הזה.....לכולם מותר להגיד הכול ואני צריך לשתוק כמו נזיר אילם למה מי מת?!ודניאל הגיב ככה נטו בגלל שהוא נראה לי מצוברח מהפרישה לו.. הוא לא היה כותב לי כזה דבר בחייים !! ושיר עזוב בוא נגמור ת'ויכוח הזה...ופעם הבאה תשקול הודעות...
אני כבר שעה שלמה מנסה לגמור את הוויכוח הזה שמבחינתמלמעלה אלוקים
י הוא בכלל לא אמור להיות קיים...

אני משום מה כמעט ולא מסכים איתך לגבי מה שאמרת אבל בשביל שלא יודע מה יקרה אני יפסיק בנקודה זו...

יומועיל....
יומצלח...
יומדהים...
שיהיה לך המשך יומדהים!! |-;מיסטר דום
אני לא ממש בפורום הזה אבל אמרו לי להכנס..טלל=]]
ולפי מה שאני רואהה..
אז האריאלניק הנאמן...
אתה חושב שאתה יותר טוב מכולם ואתה לא נותן לאחרים להגיד את הדעה שלהם אתה לא מקשיב בכלל למה שיש להם להגיד..
תרגע יש כעוד אנשיםפ העולם...
ואתה במת קיצוני יותר מדי..!!
בנים הם בני אדם וגם בנותת..!!
אתה לא ציך לעשות כזאת הפרדה מטורפתת..! אלה החייםם..!!
ותן למיסטר להגיד מה שהוא חושב תפסיק כבר ללכת ראש בראשש...
ולא רק אתה כולם פה..!!
תפסיקו כבר לריב...
זה נראה מהצד כאילו אתם רבים על שטויות
ממשש!!
כולם צדיקים וכולם אוהבים את התנועה שלהם ובלה בלהה..
בקיצור..
תן לאחרים להגיד מה שהם חושביפם ותכבד את מה שהם אומרים
כמו שהם מכבדים אותך..!!
זהוו..

טל- מה את רוצה?פגזניקית גאה!
את פעם ראשונה פה בפורום.. את לא באמת מכירה ת'אנשים.. אל תדוני אותם על הפעם הראשונה..
מה את רוצה לומר? שדניאל שוויצר? ששיר לא מתייחס יפה לאנשים? וואלה. יופי. עכשיו כולנו איתך! <צ>
את לא מכירה פה אנשים.. אז במטוטא ממך, אל תתערבי..

לגבי יוסף- זה לא יפה מה שאמרת לדניאל, אבל זה לא בסדר התגובה שלו.. |מרגיש מורה| ועזבו אותכם מריבות.. אני שמחה שהשלמתם.. ילדים טובים של אמא!!
אמרתי..טלל=]]
זאת פעם ראשונה שלי פה..
וזה רושם ראשוני..
אץ אצא אז אני מעדיף את השטן....אם אץ אמא..מיסטר דום
מה את משחקת אותה??
דניאל אני סתם לא חושב שזה נכון...מלמעלה אלוקים
הגישה עצמה מוטעת...
והציעו לי להיות...
אני צריך לחשוב על זה...
הייתי רוצה לבוא אבל זה רחוק לי....וארשתיך
אוף, לא הייתי פה.. חבל.פגזניקית גאה!
בכיף הייתי באה..
אבל בכלל לא ידעתי עלזה.
למה לא הודיעו בסניפים?
ומזה רק לבנים?
מי היה אומר לי משו אם הייתי באה??

ושיר- היית בחתונה בסוף? אוף איך שרציתי לבוא.. הייתי בין המוזמנות הראשונות.. בסוף לא יכלתי.. בעע..
בטח שהייתי...מלמעלה אלוקים
הפכתי את העולם בשביל זה....
(תחשבי שחזרתי במיוחד מהצפון בשביל זה- עוזב את הטיול המשפחתי עם המשפחה...)
(כשהייתי במטרה לחזור לצפון- אבל זה ידוע דברים משתנים...)
ואוווווו... שכוייח!!!אתיולה החתולה
לסיכוםהאריאלניקהנאמן
משום שנראה לי שבשנים הקרובות לא יהיה לתנועת אריאל רכז חב"ב ארצי [יהיו כמובן רכזים סניפיים או אפילו רב-סניפיים(מקסימום 3) אך רכז ארצי בעל גרופ לא נראה לי שמישהו יסכים לקבל על עצמו את עול הרכזות] אז כדאי שבשנה הבאה מי שיהיה בקשר עם משפחת טייער בנוגע לאזכרה כדאי שיהיו הבנות, משום מה נראה לי שיש להן ציבור יותר גדול.
אני דווקא חושב שאתה טועה...מלמעלה אלוקים
אני לא מבין למה זה חייב להיות רק מצד אחד של המחיצה?
למה זה לא יכול להיות משני הצדדים?
אני חושב שאם הבנות הן מספיק אריאלניקיות אז אין שום סיבה שבעולם שהן לא ישמרו על עצמם וצניעותם גם שם!
במיוחד כשאנחנו מדברים על מדריכים וחבריא ב' ולא חניכים!

אני אמרתי את שלי- אני ישמח לשמוע מדניאל תגובה.....
אממ...מיסטר דום
אני לא חושב שזה בעייה אבל נראה לי דניאל מתכוון לזה שבכלל כאילו לא להיות באותו מקום ביחד בגלל שאולי ויקרה מצב שנראה אותם...ולא כדאי להעמיד דברים בניסיון...אין ערובה לדברים האלה ...
אבל אין לזה סוף!תפוזה 1
בס"ד

ואז גם אולי לא נעשה שני סניפי אריאל - אריאל בנים ואריאל בנות באותה עיר?
יש מצב שהם יראו אחד ת'שני בטעות לכמה שניות..

לא אמרתי שיהיה מעורב, אבל כמו שדניאל אמר למעלה, שאפשר לסדר את זה בצורה אחרת שהבנות יבואו לאזכרה, והבנים לשיעור בגילה, או משו כזה..
מסכימה עם שיר וזהבה..|מאשר|פגזניקית גאה!אחרונה
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך