יש לי מתכון לעוגת שוקולד ממש טעימה, רק הבעיה שהיא מאוד מתפוררת
יש מצב שתגידו לי מה לשנות במתכון כדי שהיא פחות תתפורר ?
יתקבלו גם נסיונות בברכה 
תודה רבה
100 גרם שוקולד מריר
¾ כוס שמן
2 כפות קקאו
5 ביצים
1 כוס סוכר
¾ כוס קמח
1 אבקת אפייה
50 גרם אגוזים או ½ כוס קוקוס
להמיס את השוקולד עם השמן ביחד.
להקציף את הביצים עם הסוכר (בלי להפריד) עד שמתקבל קצף אוורירי ובהיר.
מערבבים בעדינות עם השוקולד. מוסיפים קמח, א. אפיה, קקאו ואגוזים ומערבבים בעדינות.
אופים 30-40 דקות עד שיוצא קיסם יבש.
)
)
